Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Forklift Hizmeti. . Kiralama. .

BaşlatanafrikalıTarih08/04/2014 22:44:06Yorum13

İlk mesaj
Üye137 yazı
Hazır kurulu ve faaliyette olan bir kiralama şirketiyiz..Forklift sayımız fazla degil..işimizden memnunuz cok şükür..Bu konuda bilgisi olan,tecrübesi olan koniks ailesi mensublarından degerli fikir ve önerilerini bekliyorum,şimdiden cok teşekkürler..
_bu sektörde büyümek için neler yapılabilir..
_forklift hizmetine paralel olarak,hangi iş makinaları eklenmelidir..
_reklam ve tanıtım en cok hangi reklam şekliyle daha etkili olur..(bu sektöre göre..)
_rakip firmalardan bir adım önde olmanın yolları nelerdir..
kısaca hertürlü öneri ve fikir alışverişine acıgız...özellikle büyük şehirlerde, sanayi şehirlerinde bu işi yapmış veya yapan tecrübeli meslektaşlarımızdan destek olmalarını rica ediyorum..
Yoksa eş dost,şu ömür gam yoludur.
Bilki tekmilce ölüm,düş doludur.
Su ; zehirdir,kötü ettiyse seni,
İyi ettiyse zehir ; bilki Sudur ...!!!

Yerleşim Türkiye / İçelMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye53 yazı
Merhabalar,

Ben de iş makinaları sektörünün farklı bir kolunda çalışıyorum. Sizin işiniz material handling olarak tabir edilen kaldırma-indirme işi olduğu için en tamamlayıcı ürün olarak aerial work platforms olarak tabir edilen hava çalışma platformlarını düşünebilirsiniz. Google'a material handling equipments yazıp, görseller arasında dolaşmanızı tavsiye ederim. Oralardan belki ilginizi çekebilecek makinaları görebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye317 yazı
istanbul istoç gibi büyük sitelerde zamanında forklift hizmeti verildiğini duymuştum.

hali hazırda birisi taksi gibi bekler iş cıktığından hemen iki dakka indir kaldır yapıp, yeni iş beklermiş.
Bilmiyorum bu şekilde çalışan yerler yada kişiler varmı. mantıklımıdır, siz bilirsiniz.

ihtiyacı olan işini görüyor, forklift sahibide para kazanıyor.
görmedim ama bu şekilde duydum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye508 yazı
Müşteri memnuniyetini sağla. personeline sürekli eğitimler ver.. Çalışanlarını uysal kişilerden seç

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye137 yazı
İlginize verdiginiz bilgilere cok teşekkür ederim,daha reel fikirlerinizi bekliyorum..

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Ticaret
Üye711 yazı
forklifte selarda ihtiyaç oluyor..seralara reklam yapmaya yönebilirsiniz mesela

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye137 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - blackops
forklifte selarda ihtiyaç oluyor..seralara reklam yapmaya yönebilirsiniz mesela
Evet dikkat cekici ve unutulmuş bir ayrıntı,teşekkürler..Artık hemen hemen herşey palete biniyor,buda bizim sektörün önünü acıyor..Seralarda bu statüye girmeye başladı sanırım..

Yeni Üye15 yazı
selam öncelikle pek bu işten anlamam bir kaç fikir bende yazmak istiyorum. işin büyümesi için bence önce reklam ve diğer firmaların gelişmeleri takip etmen gerek. atıyorum onlar 5 metreye ürün atıyorsa sen 7 metreye at. reklam seni her zaman bir adım önde tutacağını düşünüyorum. öle herkes gibi reklamlar yaptırma entellektüel reklamlar tercih et.(reklam için fikri ayrıyeten veririm) hizmet yalpazeni genişlet forklift denilince herkesin aklına palet gelir sen sepet tak kişileri yerden yükselt.geniş bir platform tak eşya tasımada kullan. sıkıştırma kullan tomruk kaldır yada büyük haral kaldır. hizmet istyen biri geldiği zaman benim şöyle bir işim var dediğinde anında müdehale edebileceğin imkanın olmalı.zaten gelen adam işinin hemen görülmesini isteyecektir içeri girdiğinde demeli ki bu forklift benim işimi görür şimdi başka yerlere bakmayayım.eğitim en önemli olanı personeli eğitimli tut (iş güvenliğin,acil durum vs.) hatta bunu reklamda bile kullan. ben bir hayrını görmedim ama tse iso böle kalite belgeleri falan almaya calış kaliteni öne sun.aklıma gelenler bunlar yardımım olduysa sevinirim...
köpekler istedi diye atlar ölmez...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye137 yazı
ekspercan; İlgine ve fikirlerine saglık,teşekkür ederim..Tavsiyelerini dikkate alacagımdan emin olabilirsin...Reklam konusunda da,degişik fikirlere ihtiyacımız var..özel mj da atabilirsen cok iyi olur..teşekkürler..

Üye294 yazı
Sektörün biraz içinde bulunaraktan sana birkaç fikir sunabilirim. Eğer oto kurtarıcınızda var ise ve sanayi bölgesinde iseniz inşaat malzemesi satan firmaların fayans, yapıştırıcı gibi malzemelerini taşıyın.Forkliftle inşaatlara direk malzemeyi indirebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Üye153 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - calliante
Sektörün biraz içinde bulunaraktan sana birkaç fikir sunabilirim. Eğer oto kurtarıcınızda var ise ve sanayi bölgesinde iseniz inşaat malzemesi satan firmaların fayans, yapıştırıcı gibi malzemelerini taşıyın.Forkliftle inşaatlara direk malzemeyi indirebilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum. İnşaat firmasının forklifti olsa bile deposunda oluyor. İndirirken yerinde hizmet verebilmek büyük meziyet oluyor bu dönemde.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye347 yazı
Tüm ekipman kiralama işlerinde olduğu gibi, forklift kiralamada da on-time hizmet çok önemli,
yani müşteri ihtiyaç duyduğu anda sizinle hızlı iletişime geçebiliyor ve siz de mümkün olan en kısa sürede hizmeti sunabiliyorsanız çok önemli.
yoksa telefonda abi yarım saate geliyorum deyip, 3-4 saat sonra çıkagelen, tam indirme-yükleme yaparken mazotu biten, kendisiyle iletişim kurulamayan forklift operatörü gibi o kadar çok olumsuz örnekler görüp duyuyoruz ki.
Bir işi çok ama çok iyi yaptığınız zaman, zaten müşteriler sizin sunabileceğiniz diğer hizmetleri de talep ediyor. Bu talepler doğrultusunda işinizi yatay büyütmek daha kolay olur.

Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Üye153 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hakankaya2020
Tüm ekipman kiralama işlerinde olduğu gibi, forklift kiralamada da on-time hizmet çok önemli,
yani müşteri ihtiyaç duyduğu anda sizinle hızlı iletişime geçebiliyor ve siz de mümkün olan en kısa sürede hizmeti sunabiliyorsanız çok önemli.
yoksa telefonda abi yarım saate geliyorum deyip, 3-4 saat sonra çıkagelen, tam indirme-yükleme yaparken mazotu biten, kendisiyle iletişim kurulamayan forklift operatörü gibi o kadar çok olumsuz örnekler görüp duyuyoruz ki.
Bir işi çok ama çok iyi yaptığınız zaman, zaten müşteriler sizin sunabileceğiniz diğer hizmetleri de talep ediyor. Bu talepler doğrultusunda işinizi yatay büyütmek daha kolay olur.

+1

Aynen katılıyorum...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis