Selam , Aaras Kargo , Yurt İçi Kargo tarzı gibimi ? Ben bir yerlerde ( hatta yanılmıyorsam da bu forumda ) , bu tarz firmaların bayilik verdiğini fakat ödeme konusunda sıkıntı yarattığını okumuştum.
Türkiye de nasıl işler , iyi işlermi konusu hakkında bilgim çok yok. Gördüğüm ama , sektörün boş durmadığı , yani hareketli ..
Ama kar marjları , gelir , giderler ve buna bağlı yapılan hesaplar konusunda mali anlamda fikrim yok.
AMA ! Bizim ( daha doğrusu Ailemin ) çok yakın aile dostumuz , büyüğüm , almanya da ''Deutscher Post Dienst '' şeklinde böyle bir Firmaya ait bayi sahibi ( zaten DHL ile ortak bir Firma ) ve para kazanmıyor !! ADETA başka birşey yapıyor :):):) anladın sen onu.. Ama şu varki , inanılmaz yoğun , hareketli ve stressli bir iş ! Herkes mi öyle kazanıyor onu da bilmiyorum. Bu işi yapanlar ile görüşmende fayda var.. İyi araştır.. Çünkü ilk bakışta , kolay , az para ile iyi iş gibi geliyor dışardan ama , işin içine girince öyle olmadığını görürsün.. Yolun açık olsun kardeşim..