Arkadaşlar Ankaradayım, vergiye kayıtlıbilgisayar şirketim var ancak eski işlerin tadı yok, sürekli arayıştayım, piyasa hiç iyi değil, tanıdık bir bilgisayar kursu var kızılayda isim yapmış adamla bugün konuştum o bile artık bilgisayar kursuna rağbet olmadığını öğrenmek isteyene özel ders olarak müşterinin istediklerini öğrettiğini söyledi, durumun ne halde olduğunu fark edin neyse, ben taşeron kuru temizleme işi yapmak istiyorum, bir kuru temizlemeciyle anlaşıp, işi ben getirip kuru temizlemecide temizletip müşteriye verecem, bu şekilde çalışan oldumu hiç, kuru temizlemeciler taşeron firma ile çalışır mı? ben yıkama işi yapmayacam, broşür, web sitesi vs vasıtası ile çalışacam, bu şekilde iş bulunur mu? iş çıkarda sadece akaryakıta mı çalışırım, bu işi yapan, yada yapmış olan kişilerin yorumlarını istiyorum, başka iş sunmayın bu işle alakalı düşüncelerinizi istiyorum, ayrıca ankarada olup bu işle uğraşan kuru temizleme firması var isede çalışmak isteyen benimle taşeron olarak çalışadabiliriz, işim gereği yazılımcı olduğum için seo'lu kuru temizleme sitesi yaparak üst sıralarda yer alırım, lütfen yorumlarınıza ihticacım var herkese iyi çalışmalar...