Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yurtdışından Ürün Getirtebilecekler?

BaşlatanTasmalaTarih24/03/2014 16:38:49Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye49 yazı
Arkadaşlar şu anda açıklayamayacağım bir ürün var. Bu ürünü Çinden getirtebilecek var mı? Kar marjını görünce inanamayacaksınız. Gümrük konularıyla uğraşmak istemiyorum. Ciddi ilgilenen arkadaşlarla bu konuda iş birliği yapabiliriz.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye14 yazı
Slm hocam Çin'de tanıdıklarım var oradan mal getirmek sorun değil yalnız ne kadara mal olacak bu iş ve neden sen tek yapmıyorsun ??? Ürün neyle ilgili yani satış pazarlama için hangi bakanlıktan izin alınacak ve gümrük vergileri ne oranda olacak konuyla ilgili bilgi verebilirmisin ... aliacan84@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye49 yazı
tek yapamıyorum çünkü şirketim yok. ürün biraz büyükçe. koli ağırlığı 40kg. ups ile ücretsiz kargoyla geliyor tek alınırsa...ürün benim çok hakim olduğum bir alanda. ben webmasterım ve bu alanda bazı web sitelerim de var. ürünü pazarlama konusunda çok sıkıntı olmaz yani..

bazı detaylar için mail göndereceğim..teşekkürler ilginiz için.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye67 yazı

merhaba ,
çinde istediğimiz yere teslim edin biz size burada teslim edelim
BALBAY GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD ŞTİ
MUSTAFA BAL 0507 247 41 14

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye61 yazı
merhaba.çinde 10 yıldır faaliyet göstermekteyiz.istediğiniz her ürünü temin edebiliriz.türkiyedeki bütün gümrükleme vs işlemlerini de biz yapabiliriz.yani size türkiyede anahtar teslimi yapabiliriz.ürün hakkında detayları gönderirseniz fiyat araştırması yapabiliriz.

fatih@htaigrup.com
Omega Reklam Matbaa Promosyon Ürünleri
0232 250 62 49

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Matbaacy
Yeni Üye49 yazı
3 boyutlu yazıcı mı getircen ne getircen merak ettim şimdi.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ticaret
Üye342 yazı
selam cınde acentem var naklıye ve lojıstıkcıyım maıl yada skype yazarsanız yardımcı olabılrım
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye7 yazı
mertdemir@asiaport.com.tr mail adresinden ulaşırsanız yardımcı olurum.Ürün farketmiyor istediğiniz ürün problemsiz şekilde kapınıza teslim edilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye223 yazı
selam,getirmek istediğiniz ürünü merak ettim lütfen yazarmısınız?

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret