Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

İç Giyim İhracatı Hk.

BaşlatanyakuzaTarih28/03/2013 15:14:35Yorum20

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Yurtdışında yaşayan gurbetçi arkadaşlara merhabalar,
bizde bursa ticaret hayatımızı sürdürüyoruz. iç piyasaya e-ticaret firmalarına ve evlerde satış yapan ablalara, bayan iç giyimi tedariği sunuyoruz. şimdi ise; yurt dışına açılmak istiyoruz. Ortadoğu ve balkan ülkelerinde bayan iç konusunda tecrübesi, bilgisi ve yönlendirmesi olabilecek arkadaşların yorumlarını ve düşüncelerini bekliyorum. herkese Memleketten sevgiler.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
20 yorum
Üye109 yazı
web tasarımla uğraşan ( referansları olan kurumsal bir şirket ) herhangi bir şirkete düzgün bir web sayfası yaptırarak bunu hedef olarak gördüğünüz ülkelerin dilinde de hazırlarsanız zaten Google yoluyla bir çok meraklı o ülkelerden size ulaşacaktır.işin zaten başlangıç noktası da her zaman budur.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ithalat_ihrct
web tasarımla uğraşan ( referansları olan kurumsal bir şirket ) herhangi bir şirkete düzgün bir web sayfası yaptırarak bunu hedef olarak gördüğünüz ülkelerin dilinde de hazırlarsanız zaten Google yoluyla bir çok meraklı o ülkelerden size ulaşacaktır.işin zaten başlangıç noktası da her zaman budur.

öncelikle ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. yorumunuz içinde teşekkür ederim. Ülkemizde en büyük sıkıntılardan birisidir; Alıcıya ulaşmak. Translate edip parekendeye girersek eğer, taşıma fiyatlarının tavan yapacağı kanaatindeyim. Şuan aklıma yatan fikir ise; örneğin; bosna hersekte bulunan gazetelere ilan vermek; ürünümüzü satmak istermisiniz? gibilerinden.
İyi geceler dileklerimle

Üye109 yazı

beni yanlış anlamayın.ben web sayfası tasarlamıyorum ve size bu alanda hizmet veya domain satmak niyetinde de değilim.benimkiler sadece dış ticarette son 5 yılın kesin fikirleridir.dünyanın her tarafında alıcı genel olarak ya google ya da benzer arama siteleri üzerinden üreticiye,satıcıya ulaşır.üretici veya satıcının bir web sayfası olduğu zaman google zaten ilk aramada bunu ortaya çıkarır.mesela diyelim şahıs hidrolik platform olarak Google da arama yaptı.karşısına Türkiyede belli başlı hidrolik platform üreticileri çıkacak.iletişim de bu şekilde sağlanacak.

hedef ülkelerdeki ulusal gazetelere ( yerel zaten bir işe yaramaz ) de ilan verilebilir ancak o ilanın gazete durduğu her gün için de zaten gazeteye reklam parası ödeyeceğinizi unutmayın.

mutlaka da şansımızı orada birini bularak satış yapmasını sağlayacağız,teklif edeceğiz şeklinde değerlendireceğiz diyorsanız o zaman bunlar belki işinize yarayabilir;

Bosna Hersekin temel online alışveriş sitesi http://www.pik.ba/

Ülke genelinde sıralamada ilk 5 ci bu site.

Bunlar da Bosna Hersek genelindeki en önemli haber siteleri,gazete siteleri;

http://www.klix.ba/

http://www.avaz.ba/

Bu sayfadan da kendinize göre Bosna Hersekte veya bir başka ülkede hangi siteler var,okunurluk oranları nedir hepsine rahat rahat ulaşabilirsiniz.

http://www.alexa.com/topsites/countries/BA

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ithalat_ihrct
beni yanlış anlamayın.ben web sayfası tasarlamıyorum ve size bu alanda hizmet veya domain satmak niyetinde de değilim.benimkiler sadece dış ticarette son 5 yılın kesin fikirleridir.dünyanın her tarafında alıcı genel olarak ya google ya da benzer arama siteleri üzerinden üreticiye,satıcıya ulaşır.üretici veya satıcının bir web sayfası olduğu zaman google zaten ilk aramada bunu ortaya çıkarır.mesela diyelim şahıs hidrolik platform olarak Google da arama yaptı.karşısına Türkiyede belli başlı hidrolik platform üreticileri çıkacak.iletişim de bu şekilde sağlanacak.

hedef ülkelerdeki ulusal gazetelere ( yerel zaten bir işe yaramaz ) de ilan verilebilir ancak o ilanın gazete durduğu her gün için de zaten gazeteye reklam parası ödeyeceğinizi unutmayın.

mutlaka da şansımızı orada birini bularak satış yapmasını sağlayacağız,teklif edeceğiz şeklinde değerlendireceğiz diyorsanız o zaman bunlar belki işinize yarayabilir;

Bosna Hersekin temel online alışveriş sitesi http://www.pik.ba/

Ülke genelinde sıralamada ilk 5 ci bu site.

Bunlar da Bosna Hersek genelindeki en önemli haber siteleri,gazete siteleri;

http://www.klix.ba/

http://www.avaz.ba/

Bu sayfadan da kendinize göre Bosna Hersekte veya bir başka ülkede hangi siteler var,okunurluk oranları nedir hepsine rahat rahat ulaşabilirsiniz.

http://www.alexa.com/topsites/countries/BA

Merhaba,
Hayır! Kesinlikle yanlış anlamıyorum. Burada, beyninizde oluşan bilgi birikimini paylaştığınızı düşünüyorum.
Ailem boşnak kökenli oldukları için, geçen ay ilk defa anavatanlarına seyahat ettiler ve bosna hersekte ülke ekonomisinin Türkiye'nin etkisiyle her geçen gün arttığını söylediler.
Şuan iç piyasaya tedarik sunduğumuz e-ticaret sitesinin altyapısına (boşnakça,arnavutça gibi) dil paketlerini yüklersem, dediğiniz gibi google sıralamada bir nebze etki edebileceğini düşünüyorum.

Üye567 yazı
Merhaba Yakuza, bana novafinans@gmail.com adresinde telefonunuzu bildirirmisiniz. Hemen olursa iyi olur çünkü yarın ( 31 Mart'ta ) Balkan ülkelerine gideceğim. Orda ticaretle uğraşıyoruz.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Yeni Üye18 yazı
Sayın, erkantekin, telefon numaramı bildirdim.

BH avaz gazetesinden teklif geldi. 4 Milyon Nüfuslu ülkenin güncel gazetelerinden biri
Tam sayfa Renkli baskı gazete reklamı; Günlük 2.870€ bana komik bir rakam geldi.
eğer bu ülkenin bu gazetesi bu fiyata reklam alabiliyorsa, Türkiyeden desteğe gerek yok bence.
Saygılar

Yeni Üye18 yazı
Merhabalar,
İletişim bilgilerimi tarafınıza, özel mesajla yolladım. Saygılar

Yeni Üye18 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - comert
Gürcistan için düşünürseniz mail adresim asyaticaret08@gmail.com

Merhabalar,
İletişim bilgilerimi özel mesajla paylaşıyorum, Kolay gelsin

Üye420 yazı
merhaba bosna hersekte kot üretimi yapan bir firmaya poşet gönderiyıruyz buradan ürünlerinizin resimlerini gönderirseniz onlara atabilirim belkin ilgilenirler
estrade@estradeland.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
Yeni Üye18 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - estradeland
merhaba bosna hersekte kot üretimi yapan bir firmaya poşet gönderiyıruyz buradan ürünlerinizin resimlerini gönderirseniz onlara atabilirim belkin ilgilenirler
estrade@estradeland.com

alakanız için teşekkür ederim. resimleri mailinize yolladım.

Yeni Üye52 yazı
Selamlar,
Romanya'daki iç giyim mağazası olan bir arkadaşım ürünlerinizin resimlerini görmek istiyor.Mail olarak gönderir misiniz ?

hayri@onkartekstil.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gringo
Selamlar,
Romanya'daki iç giyim mağazası olan bir arkadaşım ürünlerinizin resimlerini görmek istiyor.Mail olarak gönderir misiniz ?

hayri@onkartekstil.com

Alakanız için teşekkür ederim, maille bilgi verdim
Teşekkürler.

Yeni Üye7 yazı
Belçikaya ihracaat yapmak isteyen varmı

Belçika merkezli bir firmayız
www.cetinkayagroup.be adresinden inceleyebilirsiniz.
ayrıca;
www.izmiryabanci.com
adresinden Türkiyedeki çözüm ortağımıza ulasabilirsiniz.
belçikaya ihracaat

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye9 yazı
Merhabalar benimde elimde yuklu olarak marka icgiyim var sistina asmodd pierre cardin yeni inci gibi ilgilenirseniz toplu olarak vermek istiyorum..

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye10 yazı
Yenı Zelanda da yasıyorum. Urunler ve fıyat lıstelerını gonderırsenız konusabiliriz. Serdarkabul@gmail.com

Yerleşim Yeni Zelanda / AucklandMeslek Mühendis
Üye113 yazı

katalogunuzu ve fiyatlarinizi yollarsaniz gerekli pazar arastirmalarini yapip urunlerinizi iran'a pazarlama konusunda yardimci olurum.
smart.behzad@yahoo.com
0098 914 769 1763
saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret