Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Endonezya İle Ticaret

BaşlatanfieryxTarih10/03/2014 12:51:02Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye85 yazı
arkadaşlar dünya nın en büyük kağıt üreticilerinin endonezya da olduğunu ve çok uygun fiyatlar ile buradan ürün alınabildiğini duydum ve burası hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum eğer aklımdaki rakamlara getirebilirsem alıcı hazır ilk etapta hemen 1 konteyner a4 kağıdı almak istiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum aracı olabilecek tavsiye verebilecek v.s. her türlü yorumu bekliyorum...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye85 yazı
öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim fatih bey bu konuda da araştırma yaptım ancak kesim makinelerine ilişkin çok detaylı bilgi bulamdım arkadaşlar bu konu da bilgisi olanlar varmı kesim makinesi yurtdışından yarı mamul alıp burada tam mamul haline getirme v.s. herhangi bir teşvik v.s. varmı...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye61 yazı
merhaba.aklınızdaki rakamlar nedir acaba?birde kağıt gramajı olarak ne düşünüyorsunuz ?
Omega Reklam Matbaa Promosyon Ürünleri
0232 250 62 49

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Matbaacy
Yeni Üye57 yazı

bankok fatih Maşallah sende her işe giriyon

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli
Yeni Üye85 yazı
hantaidevelopment özel mesaj ile cevap verilmiştir...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye67 yazı
endonezya malezya a4 kağıt için üretici ve pazarlamacı çok olmasına rağmen işinizi sıkı tutmanızda fayda var dolandırıcıda çok dikkat etmenizi öneririm.
BALBAY GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD ŞTİ
MUSTAFA BAL 0507 247 41 14

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye38 yazı
hakkaten fatih ya her işe el atıyorsun mbrk ama söyleyeyim yinede helal olsun bilgilendirme yaptıgın için ama benim mesajıma cevap vermedin
PARLAK

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Yeni Üye40 yazı
Endonezya'nin fiyatlari pahali, burada yasiyorum ve daha once kagit icin derin arastirma yapmistim ama hep fiyat yuzunden olmadi. Burada yasiyorum. Direk fabrikalarla yuz yuze gorustum ama buradan kagit alimi cok zor.

Yerleşim Endonezya / SurabayaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye122 yazı
Arkadaşlar uzak doğu ülkelerine Motor yağı satabilir miyiz,? yada orda yaşayan kardeşler ilgilenirmi acaba, biz Türkiyenin ilk 500 büyük firması arasında bir motor yağı üreticisiyiz hali, hazırda 72 ülkeye ihracat yapıyoruz, ama bunu 100 'e çıkarmak istiyorum, bu konuda benimle işbirliği güçbirliği yapacak arkadaş varmı acaba varsa eğer benimle iletişime geçebilirler,ben firmanın Dış ticaret departmanında çalışıyorum,

Aydın Doğan
aydindogan@seahorse.com.tr
A. Doğan

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Ythalat / Yhracat