Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Isı Yalıtım İşi

BaşlatanyaşarçevikTarih07/03/2014 18:19:14Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Merhaba sevgili koniks üyeleri
öncelikle sahip olduğum bilginin doğru olup olmadığı konusunda fikirlerinizi almak isterim.Bildiğim kadarıyla 2017 yılı sonu itibariyle tüm binaların ısı yalıtımlarını yaptırmaları gerekiyormuş ve enerji yalıtım karnesi adı altında bir belge alma zorunluluğu getirilmiş.Bizde yani ben ve makine mühendisi bir arkadaşımla birlikte 50-60 bin tl sermaye ko**** bu işe girmek istiyoruz .Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların bizi aydınlatmalarını rica ediyorum .Bu koymuş olduğumuz sermaye yeterli olur mu?ayrıca bu işi yapmak için nereden izinler yada belgeler almalıyız ?
lütfen bilgisi olanlar aydınlatırlarsa çok sevinirim.
Herkese hayırlı işler bol kazançlar diliyorum..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye711 yazı
bu işe girmek istiyoruz derken kardeş yalıtım işini yapmayı mı diyosun yoksa üretimini yapmayı mı?

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı

üretimi yapmak çok maliyetli biz ısı yalıtım uygulaması yapmayı düşünüyoruz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye711 yazı
kardeşim bende inşaat işi ile uğrasıyorum dış cephe işinde gerçekten güzel para var zaten metrekare üzerinden yapılıyor bu iş yanında bu işi yapacak yanında yevmiyeli eleman çalıştırman gerekiyor bunun içinde elindeki para ideal fakat birde iskele alman gerekiyor şahis işi yaptığında paranın bi kısmını isteyince veriyorlar zaten işte şu kadarını ver abi mantolama malzemesini hemen getiriyim de yeter fakat mütahitler vermezler. hesabını iyi yap güzel para kazanırsın

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
arkadaşlar fikri olup birşeyler söyleyecek yorum yapacak kimse yok mu ?fikirleriniz benim için çok önemli
herkese iyi çalışmalar bol kazançlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe