Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İnternet Sitesi Kurma Ve İşletme

BaşlatanB.K.RTarih05/03/2014 10:02:20Yorum19

İlk mesaj
Yeni Üye59 yazı
İzmirde 2 yada 3 faklı alanda internet sitesi kurarak bu siteleri işletmek istiyorum. 12 yıldır kendi şirketim var ama artık çağında gerektirdiği gibi bilişim sektörüne de girmem gerektiğini düşündüğüm için bu projeyi oluşturmaya çalışıyorum. Bu konudaki en büyük sıkıntım maalesef ki bu işi yaparım diyen bir sürü bilişimci var ama bunların büyük bir çoğunluğu benden biraz daha fazla bilgisayar biliyor. Bu işi adam gibi yapabilecekler varsa görüşelim.
1.Şirketin sitesi yapılacak.
2.forum sitesi yapılacak.
3.satış sitesi yapılacak.
Bunların dışındada yeni fikirlerde olabilir.
bakayb

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorum
Üye574 yazı
sayın B.K.R;
ben yazılımcıyım, Ankarada yazılım firmam var işin detaylarını bana yazabilir misiniz? örnek site var mı? istediğiniz şekilde, bir de bilişim işine yeni girecem şirketim var diyorsunuz, siz ne üzerine çalışıyorsunuz. Ayrıca sadece web sitesini yaptırmakla sorun bitmiyor, reklam için bütçeniz olması gerekiyor, işin detayları burdan yada özel mesaj olarak arar iseniz, size yardımcı olmaya çalışırım. İyi çalışmalar...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye59 yazı
İlgilendiğin için teşekkürler ama ben İzmir de olan bir firma yada arkadaşla çalışmak istiyorum. Uzaktan bu işi yürütmek zor olur. Düşündüğüm siteler detaylı olacak ve sürekli güncellemelerin yapılması gerekecek.
bakayb

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye141 yazı

Merhaba B.K.R bende çok değişik ürünler mevcut senin gibi yeniyim izmirdeyim sitene benim ürünlerimle başlayabiliriz .İstersen mail yaz özelden konuşalım ..

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye59 yazı
Düşündüğüm bir alan var ama yeni ürünlerde olur tabi ki görüşelim. bakayb@gmail.com
bakayb

Yeni Üye7 yazı
iyi günler..
izmir balçova dan yazıyorum. Konuyla ilgili detay ve örnek bildirirseniz yardımcı olmaya çalışabilirim. iyi çalışmalar..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye15 yazı
merhaba eğer site ismi olarak bir isim belirlemediyseniz size bana ait olan:idealreyon.com ve idealpazarim.com önermek istedim almak isterseniz ve ligsuper.com domainide var bunuda spor sitesi yapıp kendi reklamınızı yapar reklam da alabilirsiniz almak isterseniz makul tekliflere açığım bana 05385864539 nolu telefondan ulaşabilirsiniz
eray

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Yleti?im
Yeni Üye59 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - irreversible
iyi günler..
izmir balçova dan yazıyorum. Konuyla ilgili detay ve örnek bildirirseniz yardımcı olmaya çalışabilirim. iyi çalışmalar..

Sen bu işi gerçekten yapıyorsan önce sen kendini tanıt, yaptığın işi anlat ki ben bilene bilmeyene boşu boşuna bilgi verip vakit kaybetmeyeyim. Ciddiysen bilgilerini yolla bakayım beraber çalışabileceğimize inanırsam görüşürüz.
bakayb

Yeni Üye59 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - idealreyo @hotmail.com
merhaba eğer site ismi olarak bir isim belirlemediyseniz size bana ait olan:idealreyon.com ve idealpazarim.com önermek istedim almak isterseniz ve ligsuper.com domainide var bunuda spor sitesi yapıp kendi reklamınızı yapar reklam da alabilirsiniz almak isterseniz makul tekliflere açığım bana 05385864539 nolu telefondan ulaşabilirsiniz

Sitelerin içerikleri hemen hemen belli. Şimdilik isim aramıyorum o işi sitelerin yapım aşamasında beraber çalışacağımız arkadaşla belirleyeceğiz. Düşündüğümüz isimler netleşmeye başladığında sana dönerim.
bakayb

Yeni Üye59 yazı
güncel
bakayb

Yeni Üye1 yazı
Merhaba. Şuan bir internet projesiyle uğraşıyorum var ve bitmek üzere. Bu projle ilgili tecrübelerimi sizinle paylaşabilirim.Özellikle web sitesi yapım sürecinde yaşadığım sıkıntıları yaşamanızı istemem. Bornova'dayım. Yüzyüze görüşmek istersen feyks@mynet.com mail atabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Grafiker
Yeni Üye97 yazı
Merhaba Arkadasım,
bence kendi siteni kendin yap.Ben de 4 tane site var ve hepsi yurdumyazılım hazır siteleri.Senelik 90 TL veriyorsun ve yüzlerce şablon,binlerce ürün vs vs..Arayüzü cok basit.Sen sen ol her webmasterim diyene kanma.Parayı aldılar mı işin rengi değişiyor.
www.cercevesarayi.com

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye59 yazı
güncel
bakayb

Yeni Üye59 yazı
güncel
bakayb

Yeni Üye24 yazı
PROFESYONEL BİR REKLAM ŞİRKETİNDE REKLAM PAZARLAMA MÜDÜRÜYÜM REKLAM VE TANITIM OLARAK KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YAPABİLİRİZ WEB TASARIMI GOOGLEADWORDS,SEO ÇALIŞMALARI OUTDOOR REKLAMLAR TV GAZETE DERGİ REKLAMLARI SOSYAL MEDYA REKLAMLARI PROFESYONEL BİR MEDYA PLANLAMA HİZMETLERİ HAKKINDA KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YAPABİLİRİZ ŞİRKETİMİZ YURT DIŞI MERKEZLİ OLDUĞU İÇİN VERGİ KONUSUNDADA KAZANÇ SAĞLAYABİLİRSİNİZ İLETİŞİM BİLGİLERİMİ PAYLAŞIYORUM DİLERSENİZ ULAŞABİLİRSİNİZ.

0545 309 72 87
ilker@renori.com
Renori Digital Solution INC
(Advertising Marketing Manager)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam