Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İndirim Marketi Açmak. . .

Başlatanscanner75Tarih02/03/2014 12:14:21Yorum36

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı
Arkadaşlar Merhaba,
Teda Global adını daha önce duydunuz mu bilmiyorum. Bugün bildiğiniz BİM, UCZ, HAKMAR market sistemini franchise olarak veriyor. Ürün tedariğini sağlıyor ve franchiselerine eğitim ve açılış v.s. desteği de veriyor. Ben de bu sisteme girerek 150-200 metrekare arası indirim marketi açmak istiyorum.

Şimdi sorularım şunlar:

1. Gerçekten franchise alarak bu konseptte piyasaya girmek mi doğru yoksa bireysel olarak bir market açmak mı doğru?

2. Market açmak için ana cadde kenarları mı yoksa yerleşim yerlerinin içi mi tercih edilmeli?

3. Bahsettiğim bir marketin demirbaşlar ve ürünler dahil yaklaşık maliyeti en fazla nerelere çıkar?

4. Başlangıçta hızlı satılan ürünlerle mi başlamak daha doğru yoksa manav, kasap, şarküteri reyonları dahil komplemi girmek daha doğru?

5. Ortaklı girildiğinde nelere dikkat etmek gerekir?

6. Böyle bir marketten beklenen günlük ciro ve kar ne olmalıdır?

Şimdilik aklıma gelen sorular bunlar. Bunun dışında sizin de cevaplara eklemek istedikleriniz olup da yazarsanız memnun olurum.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye21 yazı
Konu hakkında tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
iyi günler arkadaşlar marketim beylikdüzü gürpınarda bayilik aldım asıl işim dönercilik beylikdüzü gürpınarda işletmesini yürütememekteyim %20 kar marjı garanti acil devrediyorum bu fiyata demirbaşlarını kuramazsınız ilgilenen arkadaşlar iyi para kazanırlar kirasıda çok uygun 55.000 tl devir haklı iletişim 05413595249 02128809350

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı

iyi günler arkadaşlar marketim beylikdüzü gürpınarda bayilik aldım asıl işim dönercilik beylikdüzü gürpınarda işletmesini yürütememekteyim %20 kar marjı garanti acil devrediyorum bu fiyata demirbaşlarını kuramazsınız ilgilenen arkadaşlar iyi para kazanırlar kirasıda çok uygun 55.000 tl devir haklı iletişim 05413595249 02128809350

Yeni Üye3 yazı

Yeni Üye16 yazı
UCZ nin bayilik ilanı vardı, acaba şartları nasıl bilen varmı ??

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama
Üye193 yazı
teda global ülker in orta ölçekli marketleri birleştirip tek çatı altında toplama girişimidir. amaçları dev marketler ve marketler zinciri gibi (a101 - bim )e ortaboy marketleri ezdirmemek ve ortaboy marketlerin tekrardan canlanmasını sağlamak amacı gütmektedir.marketçilik işi yapan girsin derim adamlar şuan tr genelinde çok büyük argeye para harcıyorlar önümüzdeki 2 yıl içinde tüm tr de görmemiz kaçınılmaz olacaktır. ürünleri ise market zincirleri gibi kendi adlarında ürettirip dev bir pazar meydana getirecekler.

Yerleşim Türkiye / K. Mara?Meslek Di?er