Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Online Strateji Oyunu Kurulumu Hakkında

Başlatank0ngTarih27/02/2014 18:41:26Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye68 yazı
Merhabalar. Hastası olduğum bir strateji oyunu geçenlerde kapandı. Bu tarz oyunların kurulumu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim. Kapanan oyunu geliştirip tekrar piyasaya sürmek istiyorum. Bu oyunu yaptırmak ne kadar tutar ? Kaç çalışan lazım? Server kiraları ne kadar ? Ve başka ne gibi giderler olabilir ?

Oyun dışında arkadaşlık sitesi kurulumu da olabilir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye711 yazı
kardeşim sitede bu sorunu daha iyi cevaplayacak arkadaslar yazılımcılar var fakat sana şu kadarını söyleyim çocukluğumdan beri bilgisayarla haşırneşir olmuş biriyim ayrıca lisede web tasarım ve grafik animasyon okudum üniversitede bilgisayar programcılığı okudum ne ben nede çevremdekiler böyle bişey düşünebildi çünkü öyle bişey ki tek başına yapamazsın grafikçi çevirmen gerekli birde çok yüksek seviyeli diller bilmen gerekiyor visualbasic gibi yani demem o ki vazgeç bu sevdadan sende yorulursun :=)

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar Öncelikle Oynadıgınız Oyun ismi neydi Oynadıgınız İsmi Biliyorsunuzdur Bana Özel Msjla Bildiriniz Ben Size Detaylı Bir Bilgi Aktarabilirim
İNatÇı

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Serbest meslek
Yeni Üye68 yazı

Cevaplar için teşekkürler ancak oyunu ben yaptırmak istiyorum zaten kendim yapmayacağım. Belli bir bütçe ayırdım. Tabi bu konular hakkında detaylı bilgim olmadığından sizlere sormak istedim. Belki bütçemi çok çok aşan bir projedir.

Oyunun adı: umaykut online veya umaykut efsanesi

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye31 yazı
aslına da işin daha kolayı var... joygame wolfteam ve benzeri oyunlara yaptığı gibi..

koreli şirketlerden yazılımı satın alıyorsun. kendin ekip kurarak türkçelendirme ve seslendirmeyi yapıyorsun

server baştan yurtdışından kiralarsın (türkiyedeki serverler çok pahalı)

ama bunun için bile en az 100.000 tl para gerekir.

ekipi kurmak ayrı bir dert

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yleti?imci
Üye159 yazı
100 000 dolara kore sana online oyun satmaz bu işler dışardan görüldüğü gibi kolay değil şuan webten oynanan html5 oyunları için bile ekranın başında gözükecek sponsorluklar için en düşük 500 $ dolar gibi bir meblağ söz konusu oyunların parasallaştırılması ve bağımsız oyunlar ilgi alanıma girdiği için bunları çok yakından takip ediyorum ceiron du sanırsam firmanın adı onlara da acıyorum hükümran senfoni diye bir oyun yapmayı planladılar ama malesef finansal sorunlar yüzünden web tabanlı oyunlarla finans sağlamaya çalışarak bişeyler yapmaya çalışıyorlar

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans