Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ek İş İçin Acil Yardım

Başlatanlevent leventTarih27/02/2014 10:47:19Yorum28

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
arkadaşlar merhaba ben iskenderunda eczacı teknisyeni olarak çalışıyorum. hafta sonlarım ve 5,30 sonra için ne gibi bi iş yapabilirim sermayem yok malum bu hayata ek iş olmayınca olmuyor.acil yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / Hatay
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
28 yorum
Üye105 yazı
05330290027 ararsan yardımcı oluruz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye9 yazı

source nasıl bi iş açılama yaparsan sevinirim yada özelden yazabilirsin.

Yerleşim Türkiye / Hatay
Üye711 yazı
sermayem yok derken 0 mı yoksa en azından bi kaç bişey çıkar mı ufakta olsa eğer çıkarsa bişeyler boza satabilirsin ufak bi arabayla

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye277 yazı
levent kardeşim senin sektörün diye yazıyorum bir arkadaşım ek iş olarak dişçilere muaynehanelere spot malzeme satıyordu eldiven protez için aparatlar vs. hatta diş, istanbuldan temin ediyor tüm doktor dişçilere gidiyordu ve gayette güzel kazancı vardı bi düşün istersen .
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye83 yazı
Sanırım 0 sermaye ile yapılacak en güzel iş, mesai saatlerinden sonra yine ücret karşılığı çalışabileceğin yeni bir iş bulmak olacaktır. Eğer ticaret yapmayı düşünüyorsan 0 sermaye ile başlamak ütopyadır.

Burada sana önerilecek olan hemen hemen tüm işler için küçük de olsa bir sermayen olması gerekiyor. Tabi bir hayırsever çıkıp da "kardeşim sana konsinye mal gönderiyorum, satıp parasını ödersin" demezse.

saygılarımla,
www.toptanistiyorum.com
www.ekisfikirleri.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye107 yazı
Levent Bey, piyasaya yeni bir ürün çıkarıyoruz. bu ürün çok satacak ve kar marjıda yüksek. bu işten çok memnun kalacaksınız. bana özelden adresinizi yazın ve ben size kargo ile hediye olarak bir numune göndereceğim. çevrenizde bu cihaza ilgiyi ölçün. karar verin. ben size ilk etapta ufak çaplı bir kredi açacağım. selamlar...
burhan tunca

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye34 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - BURHAN TUNCA
Levent Bey, piyasaya yeni bir ürün çıkarıyoruz. bu ürün çok satacak ve kar marjıda yüksek. bu işten çok memnun kalacaksınız. bana özelden adresinizi yazın ve ben size kargo ile hediye olarak bir numune göndereceğim. çevrenizde bu cihaza ilgiyi ölçün. karar verin. ben size ilk etapta ufak çaplı bir kredi açacağım. selamlar...

burhan bey konuyla ilgili bilgi verebilir misiniz?
anlamadım :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Yeni Üye34 yazı
Evet arkadaşlar bende bana uyabilecek İSTANBUL da bir ek iş arıyorum. Gerçekten para kazanabileceğim bir iş mevcutsa, benimde hafta sonum ve hafta içi 17 den sonra boşum. Bana ulaşabilirsiniz. İşe ayrılan zaman önemli değil. Bir haftada ortalama 40 saat çok rahatlıkla ayırabilirim yapacağım işe. Veri girişi, network dışında katma değeri yüksek olan pazarlama veya ürün satışı, organizasyon vb. her alan olabilir. 05064786295

Yeni Üye34 yazı
hiç mi fikri olan yok

Yeni Üye74 yazı
muratistanbul kardeşim istanbul gibi yerde bulamıyorsan mersin de biz ne yapalım
şu açıdan söylüyorum benim istanbul da akrabalar var emrter tarafında oturuyorlar evlere iş alıyorlar tekstil atölyelerinden parça başı yapabilirsin bence
herşey kısmet.....

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Yeni Üye9 yazı
Merhaba arkadaşlar

Firmamız baskılı ıslak mendil ve stick şeker üretimi yapmaktadır.

Bulunduğunuz bölge veya çevrede resturant cafe gibi bu ürünlerin satışını yapa bilirsiniz. İlk etapta kazançı az gibi gözükür ama daha sonra müşterileriniz arttıkça kazançınızda doğru oranda artmaktadır.
hemen hemen sermaye gerektirmeyen bir iştir. Siz müşteriyi bulun biz üretelim.
detaylı bilgi için
info@aktaspak.com
www.aktaspak.com

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye18 yazı
esenyurt da ben de akşam 17 ve hafta sonları ek iş arıyorum saygılar . 544 276 08 85
kadir

Yerleşim TürkiyeMeslek Sanayici
Yeni Üye7 yazı
merhaba biz safranbolu ilçesinde safranlı ürünler üretmekteyiz.
ürünlerimizden bazıları
safran özlü sabun
safranlı kekikli sabun
safran yaprak özlü sabun
safranlı kolonya
safranlı parfum
safranlı cep kolonyası
safranlı duş jeli
safranlı sampuan
safranlı vazelin

ürünlerimiz egzama sedef mantar sivilce ve siyah noktalara iyi gelir. cilde parlaklık ve dolgunluk getirir.
özellikle bayan cevreniz varsa bu ürünlerden memnun kalacaklarına eminim.

detay ve resimler için safranim.safranlim@gmail.com yada
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011539025351 ulaşabilirsiniz. iyi günler
safranlim

Yerleşim Türkiye / SafranboluMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar..Bende İzmirde haftasonu ek iş arıyorum..Yardımlarınızı bekliyorum..

Üye198 yazı
Merhaba arkadaşlar;
İhraç fazlası markalı bay ve bayan boxer satıcısıyız isteyen arkadaşlara toptan olarak satıs yapıp pazarda veya mağazalara pazarlamaları konusunda yardımcı olabiliriz
Özellikle antalya gibi trustik yerlerde patlama yapacak marka ve ürünler
Ürün resim ve bilgi için instagram : boxersepeti

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye47 yazı
safranım izmirde kozmetık işiyle uğraşıyom hesaplıysa duş jelı şampuan parfüm demek ısterız

Yeni Üye2 yazı
Yasin bey yardımcı olursanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye6 yazı

İSİM KOLYE
Heppinizin mutlaka eşine kardeşine annesine aldığı isminin yazdığı kolye..
Ürünlerimiz pirinç üzeri 22 ayar altın kaplamadır.kararma solma olmaz.2 yıl iade ve değişim garantilidir.

stand ta 720 çeşit isim vardır.zincir dahil adet 5 tl den satıyoruz.stand 3600 tl.
şuan Türkiyede 160 noktada standlarımız vardır.Her bir stand ortalama işyeri ve konumuna göre 300-1000 tl arası net kar bırakmaktadır.
Biz mevcut müşterilerimize ancak bakabiliyoruz.kapasitemizin üstüne çıkamıyoruz.

Eğer standları alıp kendiniz istediğiniz yere bırakırsanız her hafta satılan ürünlerin siparişi size gelir.Adet başı 1 tl para kazanırsınız.
Mesele sadece stand bırakmak.ondan sonra oturun onlar satsın siz keyfini çıkarın.

İŞ TAM OLARAK ŞÖYLE.

Bizden 2 stand almanız gerekirki adet başı 1 tl kazanmanız için.5 tl satış fiyatınızdır.bizde 5 tl ye satıyoruz.
2 stand almanız durumunda 2900 tl x 2 = 5800 tl.

2 stand alıdınız 5800 tl.
Türkiye nin veya bulundğunuz ilde bijuteri hediyelik eşya gümüşçü veya dinlenme tesislerine giderek standı isterseniz peşin,isterseniz 10-15 gün denemesi için bıraktınız.
160 standın hiçbiri bugüne kadar abi satılmıyor standı al demedi.siz 10-15 gün ücret almadan bırakınki nekadar çok sürümü var para kazanıyor görsün esnaf.
ondan sonra bırakın o peşinizden gelir.

bir satıcı 10 stand bırakırsa ayda enaz 3000-ila 10.000 tl arası para kazanacaktır.
Kendinize birgün belirlersiniz.tüm stand noktaları o gün size whatsaptan siparişlerini gönderir.sadece 1-2 saatte kargolarını gönderir.
Diğer 6.5 gün istediğiniz işi yine yapabilirsiniz.
---------------------------YADA-------
Siz sadece standı satın.ne devamı ile ne sipariş takibi ile uğraşmayın.her sattığınız stand için 1000 TL ÜCRET VERELİM.

HANGİSİ SİZE UYARSA.

şuan bu şekil çalışan 2 toptancım var.sadece bi toptancım 25 stand ve her isimden 50 şer adet.yani 35000 isim.150.000 TL MAL ALDI.1 AYDA SATTI.
şuan oturmuş ayda 10-12000 tl arası para kazanıyor hiçbirşey yapmadan.

BU İŞİ CİDDİ OLARAK YAPACAK ARKADAŞLAR,NE ARABAYA GEREK VAR.NEDE BAŞKA BİŞEYE.
Sadece isim çeşitlerinden 5-10 tane elinizde olacak.firmalara gidip ürünleri gösterip satıcının tamam standı getir demesi kadar kolay bi iştir.

ÖYLE Bİ İŞKİ,ADAM SİZİ DİNLİYOR VE MALI ALMAK İSTİYOR.sebebi ise;hem bu malı hiç satmamamış hiçbiryerde yok.
hemde hergün mutlaka o esnafa 3-5 kişi İSİM KOLYE varmı diye sormaktadır.
Türkiyede bizden başka toptancısıda yoktur.
TÜRKİYEDEKİ TEK TOPTANCISIYIM

EVET ARKADAŞLAR... CİDDİ İLGİLENEN ARKADAŞLAR MESAJ ATABİLİR.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er