Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Broşür Dağıtım İşi--acil----acil

BaşlatanfieryxTarih26/02/2014 10:52:51Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye85 yazı
merhaba arkadaşlar epeydir foruma katılamıyordum ancak şu an yeni bir iş yerini devralmayı düşünüyorum ve bu işi bilen arkadaşlar dan fikir almak istiyorum bir dağıtım firması var kurye dağıtım matbaa ve ajans şeklinde iş yapıyorlar sabit çalıştıkları müşterileri var istanbul genelinde toplu posta dağıtımı insert dergi el ilanı flyer dergi gazete davetiye extre promosyon ürünleri küçük paket taşımacılığı gibi 10 yıllık bir firma online rapor sistemi ile çalışıyor bu konudaki fikirleriniz nelerdir şu an firmada 6 dağıtım elemanı çalışıyor devreden arkadaşın anlattığına göre karlı bir iş ft.lar ile kanıtlarım diyor ama adam elemanlar ile uğraşmaktan bıktığı için devrediyor neticede sadece hizmet satıyoruz diyor vs. sizlerin değerli fikirlerinizi bekliyorum...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye85 yazı
arkadaşlar oyumlarınızı bekliyorum bu işler ile uğraşmış olan varmı aramız da...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye68 yazı
iş hakkında bi bilgim yok ancak eleman bulunmayacak bir işe benzemiyor. devir fiyatı ve kar makulsa değerlendirilebilir

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye85 yazı

hocam devir fiyatı çok fazla değil eleman sıkıntısıysa yok kar marjı oldukça yüksek ancak iş lerin sürekliliği yok ...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye84 yazı
Selam ben istanbulda ve tümü illerde dağıtımı ekibi kurabılıyorum avon Telekom cola yumoş vs birçok. Firmanın taşeron işlerini yapıyorum makul fıyarlarla calısıyorum yardımcı olabılırım
kadirizm

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye294 yazı
valla arkadaşım çok çabalaman lazım.gerçekten zor iş.devamlı insert dağıtımı yapacak olsan bile kış gelir yağmur kar soğuk hep sana engel olur.Eleman işi bu işte gerçekten problem.Eğer ulusal ve yerel gazete gibi yöntemlerle desteklersen güzel olur

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er