eğer bulunduğun şehirde çiğköfteci yoksa ( hiç sanmıyorum ) iş yapar. ama avm stand kira fiyatlarını bilemiyorum. onu gidip öğrenmen gerekiyor. şimdi iş yapar mı? onu şöyle hayal edelim; örneğin avm 3 katlı zemin kat market teknoloji mağazaları, orta kat giyim kozmetik ayakkabı üst kat restoranlar çocuk eğlence yerleri. ben marketten sadece 3-5 birşyler alıp evime gidecem restorant katına en üst kata yada orta kata çıkmama gerek yok ama ben zemin katta çiğ köfteci görürsem aklıma gelirse alırım. ihtiyacı olan müşteriler ne alacaksa o kata çıkar alışverişini yapar ama herkes zemin kattan girip çıkmak zorunda ! ne demek istediğimi anlamışsındır. zemin kat giriş'e yakın en uygun yeri gözüne kestir. sonrasında çiğ köfte için düşündüğün marka ile görüş ortalama stand boyutu kaç m2 onu öğren. örnek: 20 m2 lik bir alan mı lazım sana, git avm yönetimine söyle 20 m2 lik alan kiralarını sor, avm doluluk oranına gözgezdir yani tıklım tıklım dolumu yoksa in cin top mu oynuyor yemek yiyenler çok mu onlara dikkat et, çiğ köfteciler bayilerine toptan kg. fiyatı 5 ile 7.5 tl gibi bir fiyattan satıyor kar marjını ekle hesabını yap işine geliyorsa durma aç. hayırlısı olsun senin için. kolay gelsin iyi çalışmalar.