Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Avm'de Cigkofte Standi Acmak

BaşlatangurbetcıTarih21/02/2014 16:58:12Yorum6

İlk mesaj
Merhaba koniks uyeleri su anda bulundgum sehirde acilan bir avm var oldukca buyuk ve merkezi bir yerde en ust katta restorant ve cafeler var dusuncem orda bir cigkofte standi acmak hem cigkofte hemde yaninda baska seylerde koyabilirm sizce is yaparmi? taninmis lux restorantlarin cafelerin yaninda standa ugrayan olurmu ve bu is icin gerekli miktar asagi yukari nedir

saygilar

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
gurbetçi arkadaşım; hevesini kırmak istemem ama adımbaşı çiğköfteci oldu bulunduğun konumu bilmiyorum ama eğer hiç yoksa durma aç ama genel olarak halk çevre bölge çiğköfteye doyduysa biraz riskli. avm kiraları değişkendir avm dükkan kirası ile stand için alan kiralamak farklıdır onu avm yönetimiyle görüşmen gerekiyor ama her türlü açacam diyorsan çiğköftecilerde tanınmış isim yapmış markaları açmanı tavsiye ederim çünkü halk tarafından daha güvenilir görünüyorlar 5 bin 10 bin tl arası açabilirsin, stand masrafları ve avm kiralarını bilemiyorum, gidip görüşmen gerekiyor. cafe ve restorantların hemen yanında stand açmana kimse müsade etmez hem avmdeki işletmeci hemde avm yönetimi izin vermez hem şık durmaz hem işletmecinin müşterisini çalmış gibi olursun. genelde avm yönetimleri stand açmak isteyenlere girişte yada restorant katının merdiven çıkıldığında orta kısım yada işletmecisi olmayan kapalı bıranda ile kapalı olan dükkanların önünde yer veriyor ama açık bir cafe yada restorantın yanına izin vermezler diye düşünüyorum. hakkında hayırlısı olsun iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
gurbetci kardeşim avm'de nası olur felan bilmemde oturacak yerin felan olmadan sadece stand şeklinde zor olur gibi görünüyor mesela çiğ köfte dondurma gibi değil yemesi biraz sıkıntılı ve meşakatli oluyor içindeki acı sos felan ağıza yapışıyor bunun yanında mutlaka bişey içmek istiyecek ayran şalgam vs.... yanı bi elime çiğ köfte alıyım bi elimede ayranımı alıyım geze geze yiyim diye kimse düşünmez...bunu dikkate al lütfen

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er

blackops arkadaşım; sanırım sen genelde masa sandalye tarzında birşeyler düşünmüşsün ama avm standlarında öyle değil. çiğköfte standın önünde bar sandalyeleri oluyor yemek isteyen orada yiyor. birde genel olarak avmlerde vatandaşların oturması için masa sandalye bulunuyor yemek isteyen her türlü yer nasıl olduğunu gözünde daha iyi canlandırmak adına google resimlerde "avm de çiğköfte" olarak arama yaptırırsan resimlerden standların nasıl bir tarzı olduğu anlaşılabilir. iyi çalışmalar.

öyle bar sandalyeleri felan oluyorsa tamam sorun yok yani ben büyük şehirlere pek gitmedim avm dir forumdur felan pek görmedim o yüzden ona göre yorum yaptım kusura bakmayın

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Avmde su anda cigkofte yok pizzaci donerci vs gibi restorantlar var orta bolumde stand verseler is yaparmi bilmiyorum tereddutteyim

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Di?er
eğer bulunduğun şehirde çiğköfteci yoksa ( hiç sanmıyorum ) iş yapar. ama avm stand kira fiyatlarını bilemiyorum. onu gidip öğrenmen gerekiyor. şimdi iş yapar mı? onu şöyle hayal edelim; örneğin avm 3 katlı zemin kat market teknoloji mağazaları, orta kat giyim kozmetik ayakkabı üst kat restoranlar çocuk eğlence yerleri. ben marketten sadece 3-5 birşyler alıp evime gidecem restorant katına en üst kata yada orta kata çıkmama gerek yok ama ben zemin katta çiğ köfteci görürsem aklıma gelirse alırım. ihtiyacı olan müşteriler ne alacaksa o kata çıkar alışverişini yapar ama herkes zemin kattan girip çıkmak zorunda ! ne demek istediğimi anlamışsındır. zemin kat giriş'e yakın en uygun yeri gözüne kestir. sonrasında çiğ köfte için düşündüğün marka ile görüş ortalama stand boyutu kaç m2 onu öğren. örnek: 20 m2 lik bir alan mı lazım sana, git avm yönetimine söyle 20 m2 lik alan kiralarını sor, avm doluluk oranına gözgezdir yani tıklım tıklım dolumu yoksa in cin top mu oynuyor yemek yiyenler çok mu onlara dikkat et, çiğ köfteciler bayilerine toptan kg. fiyatı 5 ile 7.5 tl gibi bir fiyattan satıyor kar marjını ekle hesabını yap işine geliyorsa durma aç. hayırlısı olsun senin için. kolay gelsin iyi çalışmalar.