Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Abd Ve Kanada Şirketlerinin Şehrinizde Bayisi Olun

BaşlatanderinsuTarih21/02/2014 12:35:57Yorum99

İlk mesaj
Üye780 yazı
Gelecegin işalanı :
Atık giderimi ve Çevre korumada dogal Biolojik ürünler
Yaglı su hatlarında ( bulaşık yıkanan her tesiste ) cevre kanunu geregi gerekli olan nyag kapanlarında bakım geregini ortadan kaldırıp yagı suya ve ceviren Balteriler.
Foseptik tank ve hatlarda,Arıtmalarda Septik bakteriler .
Konularında lider olan ABD ,Ingiliz ve Kanada sırketlerının 2005 den beri ulkemızde uygulanan ürünleri ile Bölge bayisi olun.
Bitki lereden elde etilen ess ygların karısımı olan Koku yokedıcıler ıle sanayı bazında her türlü kokuyu anında yokedın

150 nin uzerinde cok seckın musteri kıtlesınce kullanılan % 100 basarılı ürünler

İşletme masrafınız arabanızın benzınınden ibaret ..

Tatmın edıcı kar marjı ( % 35-40 mınımum),stoksuz calısma imkanı,kapınıza teslim urun.

Muhtemel musteriler : Beledıyeler,sanayi kurulusları ,AVM ler Oteller,siteler.Hastahaneler.Atık su ureten,kötü koku yapan herkurulus,her işletme

detaylı bilgi,dokuman destegi,ücretsiz egitim .gerekırse pazarlama eleman destegi verilecektir

Yerleşim Türkiye / Gaziemir İzmirMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
99 yorum
Yeni Üye38 yazı
tesekkürler

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
Üye165 yazı

usta hayirli islerin olsun

ben sektor olarak ilgilenmiyorum ama merak ettim
mail olarak urun katalogu falan alabilirmiyim ?
info@acarmoda.com
AcarGruppen
0046 767 169 189

Jönkoping / Sweden

Yerleşim Ysveç / JönkopingMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı
konu hakkında bilgi alabilirmiyim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2006sss@gmail.com
BJ

Yerleşim Gürcistan / TyflysMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye13 yazı
Çevre ile ilgili konularla ilgileniyorum. Bana da bilgi gönderebilir misiniz. Katalog, site adresi gibi...
akgunhas@gmail.com
Adım HASAN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı
bilgi fiyat ve katalog lütfen yasinyalci@gmail.com
Dünyadan son ayrılan ışıkları söndürsün

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
konuyla ilgili bilgi alabilirmiyim, mmcini@gmail.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye78 yazı
merhaba ;
kemal.topcu54@yandex.com
adresine katalog ve dataylı bilgi gönderir misiniz bayilik şartları en olacak vb.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
13ilkeratalay@gmail.com bilgilendirme talep ediyorum. Teşekkürler.
Arga Dağıtım & Pazarlama

www.bursatemizlikmalzemeleri.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye113 yazı
Ysfyldz07@hotmail.com bilgi alabilirmiyim. Siteniz falan varmi. Antalyada ciddi nlamda piyasasi olabilevegini dusunuyorum.
YUSUF

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
Yeni Üye4 yazı
mrb derin su istanbul için sube açmak için tam teşekkullu bilgi almak istiyorum urunleriniz hakkında biraz konuyu inceleme yaptım musteri portfeyımız var fikir ve görüş için sizden mail beklıyorum bu konu hakkında bılgı almak ıstıyorum sidar_235@hotmail.com
Tadilat

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
İyi gunler urun hakkinda detayli bilgi ve varsa katalog alabilirmiyim şimdiden teşekkürler
muratkorkmazpl@gmail.com

Yerleşim Polonya / Var?ovaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye72 yazı
Lütfen bilgi verir misiniz.
trg.tmz@hotmail .com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye174 yazı
Su an 1 merkez ve 4 bayi?

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Serbest meslek
Yeni Üye41 yazı
bilgi rica ediyorum.

mali.abas@yahoo.com

saygılarımla.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - derinsu
Gelecegin işalanı :
Atık giderimi ve Çevre korumada dogal Biolojik ürünler
Yaglı su hatlarında ( bulaşık yıkanan her tesiste ) cevre kanunu geregi gerekli olan nyag kapanlarında bakım geregini ortadan kaldırıp yagı suya ve ceviren Balteriler.
Foseptik tank ve hatlarda,Arıtmalarda Septik bakteriler .
Konularında lider olan ABD ,Ingiliz ve Kanada sırketlerının 2005 den beri ulkemızde uygulanan ürünleri ile Bölge bayisi olun.
Bitki lereden elde etilen ess ygların karısımı olan Koku yokedıcıler ıle sanayı bazında her türlü kokuyu anında yokedın

150 nin uzerinde cok seckın musteri kıtlesınce kullanılan % 100 basarılı ürünler

İşletme masrafınız arabanızın benzınınden ibaret ..

Tatmın edıcı kar marjı ( % 35-40 mınımum),stoksuz calısma imkanı,kapınıza teslim urun.

Muhtemel musteriler : Beledıyeler,sanayi kurulusları ,AVM ler Oteller,siteler.Hastahaneler.Atık su ureten,kötü koku yapan herkurulus,her işletme

detaylı bilgi,dokuman destegi,ücretsiz egitim .gerekırse pazarlama eleman destegi verilecektir
Best Regards

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Elektrik / Elektronik