Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Abd Ve Kanada Şirketlerinin Şehrinizde Bayisi Olun

BaşlatanderinsuTarih21/02/2014 12:35:57Yorum99

İlk mesaj
Gelecegin işalanı :
Atık giderimi ve Çevre korumada dogal Biolojik ürünler
Yaglı su hatlarında ( bulaşık yıkanan her tesiste ) cevre kanunu geregi gerekli olan nyag kapanlarında bakım geregini ortadan kaldırıp yagı suya ve ceviren Balteriler.
Foseptik tank ve hatlarda,Arıtmalarda Septik bakteriler .
Konularında lider olan ABD ,Ingiliz ve Kanada sırketlerının 2005 den beri ulkemızde uygulanan ürünleri ile Bölge bayisi olun.
Bitki lereden elde etilen ess ygların karısımı olan Koku yokedıcıler ıle sanayı bazında her türlü kokuyu anında yokedın

150 nin uzerinde cok seckın musteri kıtlesınce kullanılan % 100 basarılı ürünler

İşletme masrafınız arabanızın benzınınden ibaret ..

Tatmın edıcı kar marjı ( % 35-40 mınımum),stoksuz calısma imkanı,kapınıza teslim urun.

Muhtemel musteriler : Beledıyeler,sanayi kurulusları ,AVM ler Oteller,siteler.Hastahaneler.Atık su ureten,kötü koku yapan herkurulus,her işletme

detaylı bilgi,dokuman destegi,ücretsiz egitim .gerekırse pazarlama eleman destegi verilecektir

Yerleşim Türkiye / Gaziemir İzmirMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
99 yorum
İyi gunler urun hakkinda detayli bilgi ve varsa katalog alabilirmiyim şimdiden teşekkürler
alpaslanon@gmail.com

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
İyi gunler urun hakkinda detayli bilgi ve varsa katalog alabilirmiyim şimdiden teşekkürler

farkliol07@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
ürünler hakkında bilgi ve katalog alabilirmiyimm şimdiden teşekkürler yasargunec10@gmail.com
Y.Güneç

Yerleşim Türkiye / BalykesyrMeslek Ticaret
ürünler hakkında bende bilgi alabilirmiyim bu işe portföyüyle yakından iligileniyorum. tüm teknik detayları alabilirimiyim.

engin@rafturk.com.tr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
bende bilgi albilirmiyim yada myl atarmısınız

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ev kadyny
Merhabalar,

Ürün hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim?

Teşekkürler,

Cemalerdem@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Merhabalar bilgi verirseniz çok sevinirm ebu_bekirsen@hotmail.com
ticarette her zaman bir çıkış noktası vardır.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Memur
Merhabalar,yakın bir arkadaşım çeşitli işletmelerde arıtma işleri yapıyor.Bu bayiliği heyecanla karşılayacaktır diye düşünüyorum.Bilgi ve katalog gönderimi lütfen. kocakartalim@yahoo.com şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Di?er
Merhabalar,
Ürünler hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz ?
Saygılarımla...

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Esnaf
Eger sizler bir is yapacaksaniz ve bir is fikrinden söz ediyorsaniz burada ürün hakkinda genis bilgi verebilirdiniz anlayamadigim sadece bilgi isteyenlere gönderdik efendimli cevaplar madem dürüstsünüz acik acik burda is hakkinda internet sayfasi bilgi gibi olaylari kasmadan verebilirsiniz degilmi
Luetka

Yerleşim ALMANYA / FrankfurtMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Sagolun ,amacim sadece sizi kastetmedim ama cogu ortaya birsey atip gidiyor ne nedir bilen yok o yuzden dedim en azindan insanlar inceleyebilir Allah islerinizi arttirsin
Luetka

Yerleşim ALMANYA / FrankfurtMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk