Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Nazar Boncuğu İmalatı

BaşlatanyaşarçevikTarih19/02/2014 11:06:59Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Herkese merhaba sevgili koniks üyeleri ben de bu aileye yeni katıldım ve burdaki fikirler gerçekten insanın ufkunu açmakta faydalı oluyor .Benim sizlerden öğrenmek istediğim nazar boncuğu nasıl üretip satabiliriz bu konuda bilgisi olanlar fikirlerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.
Herkese iyi günler bol kazançlar...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye122 yazı
nazar boncuğu şirk diye biliyorum :)
İş yaparken dinden olmayalım dimi.
Baki

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Yeni Üye8 yazı
valla çok komiksin mertefe038 arkadaşım yorum yazmak için yazmışsın lütfen saçmalamayalım da bilgisi olan varsa şu platformda paylaşalım gereksiz yorum yapacak olanlar lütfen yapmasınlar çok rica ediyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye122 yazı

Kusura bakmayın yalnızca Müslüman bir ülkede bence pek gitmez zira Hz.Muhammed (s.a.v.) 'in hadisinde belirttiği gibi namaz boncuğu kötüdür.
Ben dinimi anlatmakla hükümlüyüm bana farz diğer dünyada bildiğin halde neden söylemedin derlerse ben ne derim .
Şimdi kolay gelsin Hayırlısı olsun saygılar. .
Baki

Yeni Üye33 yazı
tebrikler mertefeo38 bir işin diniboyutuda var tabiki insanları bilgilendirmek güzelbirşey
Do whatever you like... but make the best of

Yerleşim Türkiye / Denizli
Yeni Üye8 yazı
arkadaşlar ne diyosunuz allah aşkına siz ya din muhabbetini gidin dini platformlarda yapın iş fikri soruyoruz dini bilgilerinizi kendinize saklayın bu konu hakkında bilgisi olan var mı yokmu onu söyleyin bu konuyu nerelere getirdiniz ya lütfen iş hakkında fikriniz ve bilginiz yoksa boş muhabbet yapmayın sizle mi uğraşıcam ben ya

Yeni Üye48 yazı
Yobazlar basmış burayı. Para kazandıracaksa haç da yaparım, Hz İsa heykelide yaparım, domuz çiftliğide kurarım. Ben din olarak kitabı tanırım hadisi değil. Kitapda ne yazıyorsa doğru odur.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye574 yazı
arkadaşım nazar boncuğu neyden imal edilir bilmem ancak sen onu nasıl imal edersen et, çinden ihtal edilip satılan nazar boncuğu ile rekabet edemezsin.Bunu bilmende fayda var, misal sen üretirsin nazar boncuğunu 2 tl ye, çinden adam getirir toptan satar 75 kuruşa nasıl rekabet edeceksin önce bu işi yapmak istiyor isen mademki profilinde istanbul yazıyor eminönüne git ordaki toptancılar sor bakalım kaça satıyorlar toptan sonra yapabilir misin bunu araştır.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye10 yazı
Nazar boncuğu ocaklarda camın eritilmesi ve şekillendirilmesi sonucu üretiliyor.İzmirde bulunan nazarköy bu işin merkezi diye biliyorum.Belgeselde izlemiştim bayağı meşakkatli iş olduğunu biliyorum..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yöneticilik
Üye122 yazı
Tamam Kuranda şeytan sizin düşmanınızdır diyor nazar boncuğu da şeytan simgesi Kurana uy o zaman.
Bu arada para için dinini satacaksan Cehennem sana yakışır bence.
Mezarda Rabbin kim diye sorduklarında para dersin artık.
Bu arada Din herşeye karışır bilginize.
Baki

Yeni Üye8 yazı
Mertefe kardeşim sana son defa cevap yazıyorum lütfen sen de birdaha bu konu hakkında yazma çok rica ediyorum allaha şükür hepimiz müslümanız inançlarımız var ve bence sende inançlarını ve islami bilgilerini bu platformlarda yazma çünkü gördüğün gibi saçma sapan yorumlar geliyor ve olmuyor böyle herkes kendi işine baksın lütfen sapla samanı ayırt edelim eğer benim bilgi istediğim konuda bir fikrin varsa yaz yoksa lütfen ama lütfen yazma rica ediyorum..

Üye122 yazı
Beni yanlış anladınız yoksa estagfurullah hattim değil yalnızca Müslüman Müslümanın kardeşidir diyerek öyle bir yorum yaptım.
Dini inancımı her yerde yararım ben yoksa o din olmaz. ALLAH herşeye karışır çünkü bizi yaratan o.
O yüzden söyledim yoksa siz bilirsiniz. Bence de nazar boncuğu üretimi yapılırsa dağıtımı çok kolay olacaktır çünkü çarşıda en işlek yerlerde çok satıldığını biliyorum ve çok alımın olduğunu biliyorum mesela üretimi yapıldıktan sonra evlere özel yapım diye bir reklam yapsanız yani şöyle ;
Şaşalı gösterişli Kapılara işlemeli takılabilen güzel bir süs eşyası gibi herkesin taktırmak isteyeceği güzel bir işlemeli süper olur.
Herkes alır ama İslam 'da yok Müslüman olduğunu söyleyen bir ülkedeyiz o yüzden söyledim. Saygılar kolay gelsin.
Baki