Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tesettür Giyim

BaşlatantekbayTarih28/05/2012 18:25:55Yorum6

İlk mesaj
Üye365 yazı
herkese kolay gelsin diyerekten benimde bir girişimcilik fikrim var ama genel olarak girişimcilerin kaderidir sermayem yok.internetteki sosyal paylaşım sitelerinden araştırdığım üzere rusyada tesettür giyim işine türkler henüz açılamamış.genelde rusyadaki müslümanlar kendileri bavul ticareti tarzında kendileri ***ürüyor.yine araştırmam üzere bir kaç bölge belirledim ve buralardan toptan ürün isteyenler mağaza açın diyenler oldu.rusyada da tekstilin halen iyi paralar üzerinden satıldığını biliyorum.bu konu ile ilgili paslaşmak isteyen fikrime değer verip bu fikir için 3-5 bin lira yakarım diyenler olursa 12 yıllık tesettür giyim parekende deneyimi mi bende paylaşmak isterim.yaptığım ve sevdiğim bir işi sürdürmek isterim saygılar...
DEĞER VERDİK YETERİ KADAR, ARTIK HERKES EDERİ KADAR

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye2 yazı
merhabalar siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum eğer görüşmek isterseniz bende detaylı görüşmek isterim
elbet bir gün...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Üye365 yazı
mail adresim tekbay@hotmail.com
DEĞER VERDİK YETERİ KADAR, ARTIK HERKES EDERİ KADAR

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı

sizi ekledim ancak problem var sanırım eğer davet gelmediyse getz_555@hotmail.com ekleyin lütfen
elbet bir gün...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
peki bu konuda bir e-ticaret düşünemez miyiz?

ben@muyst.com düşünülürse haberleşelim.
Lagga DışTic. Ltd.Şti.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye122 yazı
Eğer ucuz satacaksınız ben alırım sevgilime siteyi de buraya yazarsanız iyi olur :)
Baki

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Yeni Üye68 yazı
Tesettür tedarik noktasinda görüşebiliriz
www.yereladaylar.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er