Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ayakkabı İhracatı İçin Satıcı Arıyorum

BaşlatanhakkibilgehanTarih14/02/2014 16:15:34Yorum59

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhabalar Arkadaşlar,

İzmir Işıkkent'te ayakkabı üreticisiyiz. Sezonluk 200 civarında ayakkabı çeşitimiz çıkmaktadır. Yerel piyasada 1000'den fazla satıcı ile çalııyoruz.

Yavaş yavaş ihracata girmeyi hedefliyoruz. Yurtdışında yaşayıp da ayakkabıları tptan olarak satan veya satanlarla iletişim kurabilecek arkadaşlar bana mail adreslerini ve telefon numaralarını iletirlerse ürün fiyat ve örsellerini göndereceğim.

Şuan yazlık sezon ürünlerimiz üretime başlamış olup 3 haftaya kadar ürün resimlerinin çekimi tamamlanmış olacaktır. Şuan bilgilerinizi gönderirseniz 3 haftaya kadar ürün görselleri ,fiyatları ve özelliklerini mail adresinize göndereceğim.

İyi çalışmalar diliyorum.

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
59 yorum
Yeni Üye2 yazı
Merhaba! Ukraynadanım görselleri, fiyatları ve özellikleri alabilirmiyim. Benim adres remelement@gmail.com.
Sağ ol. Kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye113 yazı
iran serbest ticari bolgede mağazalarimiz bulunmak üzere iran turkiye arasi ticaret yapiyor ve tüm irana her tür ürün pazarlama,sünüp tanitmak,bayilik,satiş hizmeti vermekteyiz.
irana her tür faaliyetten bayi almak istiyor veya sizlerin temsilcisi olarak özel muşteriler veya bayiler bulabiliriz.
tüm turkiye imalatçilar ve toptancilar,firmalar,tacirler,şirketler ve fabrikalar.... eyer ürünlerinizi iranda pazarlamak ve sünmak istiyorsaniz en güvenilir,kolay ve hizli yoluyla iranin tüm pazarini ellerinizde tutmak istiyorsaniz sizinle çalişmaktan önur duyariz.
ayrica iran ticari serbest bolgede vergisiz,gumruksüz veya hatta tüm iranda her tür iş birliği,imalat,üretim,sizler için ürün pazarlama,ürünlerinizin tanitimi ve özel müşteri bulma ve...her tür iş tekliflerini değerlendire biliriz.
saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret
Merhaba.
İhracat fiyatı ve katalog göndermeniz mümkün olabilir mi?
murat.neder@trade34.com
Trade34 Dış Ticaret A.Ş.
Tel : +90 530 220 35 64
Fax : +90 212 216 05 14
Ortaklar Cad. Denizhan Sok. Lale Han No: 7/5 Mecidiyeköy / İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye71 yazı
ayakkabi ihracati yapilicaksa en az 1 tir oda max 10 bin cift tabi daha düşükte olur ama sonuçta 1 tir avrupa ulkelerine 2000.ila 3000. euro nakliye. aliyolar yani parsiyel siparişler daha maliyetli olur yani kisacasi ihracat yapmak isteyen avrupada veya. diger ulkelerdeki ve kendi yurdumuzda olan fuar. lara katilicak biraz maliyetlidir ama kesin cozum ayakkabida en iyi pazar rusya. dir. 2. pazar. ingiltere. dir kalite iyise avrupa pazzarina acilirsiniz ilk başta ortadogu ulkelerini deneyin bu ulkelere ihracat yapmak kolaydir hem kargo ucuz ve kg. ile yollarsin istanbulda tum orta dogu ulkelerinin kargo firmalari var ben bir kere almanyaya ayakkabi yollayim dedim busuruu prosodur. cikti buyuk toptancilar la iletisim kurarsaniz devamli yurt disi calisirsin ben birkere ingiltereye numune yolladim anlaşamadik anlaşsaydik her ay 1 conteyner siparis alacaktik

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı
AZERBAYCAN,İRAN,GÜRCİSTAN,ALMANYA PAZARINA ürünlerinizi pazarlayabilirim...

irtibat: 05309327063
muhammed TUNCAY

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
Şirketimiz ayakkabı üreticisidir.Rusyada birçok yere ayakkabı ihracatı yapmaktadır.Artık diğer ülkelerlede çalışmak ve markamızı tanıtmak istiyoruz.Pazarlama konusunda ilgilenenler varsa iletişime geçebiliriz.

shoes@marcopini.com

Yeni Üye3 yazı
Şirketimiz ayakkabı üreticisidir.Rusyada birçok yere ayakkabı ihracatı yapmaktadır.Artık diğer ülkelerlede çalışmak ve markamızı tanıtmak istiyoruz.Pazarlama konusunda ilgilenenler varsa iletişime geçebiliriz.

shoes@marcopini.com

Yeni Üye74 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - marcopinii

shoes@marcopini.com

Merhaba grossisteturc@gmail.com uzerinden detayli bilgi gonderirseniz urun cesitleri ve fiyat listeniz ile beraber yeni projemizde urunlerinizin pazarlamasini Fransa Belcika Cezayir Fas Tunus ve Afrika ulkelerinde yapabiliriz iyi gunler..

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ythalat / Yhracat
Üye112 yazı
islamkaraca@hotmail.com resimli ve fiyatlı bilgi alabilirmiyim yaz geldi siparişler başladı ne kadar çabuk olursak okadar iyi 0532 331 73 34

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye16 yazı
Katolog ve fiyat bilgisi alabilirmiyim.iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye5 yazı
Zenne mi merdane mi ? İstanbul Lalelideki mağazamızdan Moskovadaki mağazamıza hergün sevkiyat yapmaktayız.Ürün fiyat ve görsellerini fatihsasa@hotmail.com adresine mail atabilirmisiniz?

İç Çamaşırı-textil-ayakkabı-deterjan vs. toptan alım satımı (İstanbul-Beyazıt)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye206 yazı
slm lar ınternet uzerınden brokırlık yapıyorum urunlerınızı portfoyume eklemek ısterım detaylı bılgı - katalog ve fıat blıstesı mail atarsanız yardımcı olmak ısterım yerım ıstanbulda saygılar murat ( xxmrf@hotmail.com)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye33 yazı
Resim ve fiyat. Var ise site adresi lutfen

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Ticaret
Yeni Üye12 yazı
Fiyat ve detaylı bilgi için nesimuytun@hotmail.com gönderebilirmisiniz ırak a göndermeyi düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Di?er
Yeni Üye70 yazı
Merhaba,

Hollanda' icin yardimci olabilirim.

Hollanda uzerinden ebay, amazon ve kendi e-ticaret sitelerimizde satisini gerceklestirebiliriz.
Veya Turkiye'de ayakkabilarinizi internet uzerinden satabilirim.

info@usluweb.nl
00 31 6 43 50 62 05 (whatsapp/line/viber gibi uygulamalardan ucretsiz ulasabilirsiniz)

Internet Reklamcisi

Yerleşim Türkiye / ShertogenboschMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye70 yazı
Merhaba,

Hollanda icin yardimci olabilirim.

burada e-ticaret satisi yapip ayni anda urunlerinizi amazon ve ebay gibi dunya devlerine gonderebilirim.

info@usluweb.nl mail adresim veya telefon 00 31 6 43 50 62 05 (line,whatsapp,viber la ulasabilirsiniz(
Internet Reklamcisi

Yerleşim Türkiye / ShertogenboschMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye35 yazı
mrb değerli koniks üyeleri ayakkabı satışı hakkında yardımcı olçak arkadşların telefonlarını 0538 607 42 62 yada emailerini bekliyorum roswellshoes@hotmail.com

Yeni Üye4 yazı
Merhaba
Ingiltere icin urunlerinizle ilgilenebilirim. Modellerin oldugu dosyaniz var mi ?
Tesekkurler

Yerleşim Yngiltere / BrightonMeslek Bankacylyk-Finans