Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ayakkabı İhracatı İçin Satıcı Arıyorum

BaşlatanhakkibilgehanTarih14/02/2014 16:15:34Yorum59

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhabalar Arkadaşlar,

İzmir Işıkkent'te ayakkabı üreticisiyiz. Sezonluk 200 civarında ayakkabı çeşitimiz çıkmaktadır. Yerel piyasada 1000'den fazla satıcı ile çalııyoruz.

Yavaş yavaş ihracata girmeyi hedefliyoruz. Yurtdışında yaşayıp da ayakkabıları tptan olarak satan veya satanlarla iletişim kurabilecek arkadaşlar bana mail adreslerini ve telefon numaralarını iletirlerse ürün fiyat ve örsellerini göndereceğim.

Şuan yazlık sezon ürünlerimiz üretime başlamış olup 3 haftaya kadar ürün resimlerinin çekimi tamamlanmış olacaktır. Şuan bilgilerinizi gönderirseniz 3 haftaya kadar ürün görselleri ,fiyatları ve özelliklerini mail adresinize göndereceğim.

İyi çalışmalar diliyorum.

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
59 yorum
Yeni Üye88 yazı
Selam Hakkı bey,benMehmet Alemdar aslen Sakaryalıyım,iki yıldır kırgızistanın baskenti bişkekte kalıyorum,eşim kırgız kırgızistanın en büyük pazarı dordoy pazarında eşim bayan giyimleri satıyor,bende ayakkabı satmayı düsünüyorum,burda bircok turk ayakkabı markaları satan dükkanlar mevcut sizin ayakkabi fiyatlarını ve modellerini katalog halinde bana maille gönderebilirmisiniz?
mail adresim>
malemdar1@gmail.com
http://seyhatlerim-anilarim.blogspot.com.tr
MEHMET ALEMDAR

Yerleşim Kyrgyzistan / BiskekMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye58 yazı

Merhabalar eger bilgileri yollayabilirseniz hollanda belcika cevresinde degerlendirebilirim

Tesekkurler sun_shin99@hotmail.com
Semre

Yerleşim Belçika / EssenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Merhabalar,

İlginiz için teşekkür ederim. Şuan 2014 katalogumuzu hazırlıyoruz. Birkaç hafta içerisinde belirtilen mail adreslerinize katalogumuz gönderilmiş olcaktır.

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye57 yazı
iran suriye ırak orta doğu ülkeleri ile yoğun çalışıyoruz. toptanistan@hotmail.com adresine bekliyorum ürünleri ve detaylarını
Toptanİstan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye40 yazı
Bulgaristan teslimi fiyat ve katalog resimlerini alabilirmiyim

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye3 yazı
Tunus pazarına ayakkabı satmak için kataloglarınıza ihtiyacım var.

tolgaafrica@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı
Merhaba,
Ayakkabılarınızın bilgilerini, mümkünse resimlerini ve ihracat fiyatlarını aylines@gmail.com adresine gönderirmisiniz. Teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye112 yazı
islamkaraca@hotmail.com resimli ve fiyatlı bilgi alabilirmiyim yaz geldi siparişler başladı ne kadar çabuk olursak okadar iyi 0532 331 73 34

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye35 yazı
yunanistan da iki buyuk toptancim var. hatta gecen ay istanbul a gelip beyazittaski uretici ve toptancilarla gorustuk. eger katalog veya intermette resimleriniz varsa vede fiyatlariyla birlikte isbirligi yapabiliriz ertugrul pasa
pasa

Yerleşim Yunanistan / AtinaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye53 yazı
halısaha ayakkabıları çıkartıyorsanız fiyat ve resim atarmısınız
info @ucuzforma.com
Web Tasarım ve Programlama

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye48 yazı
demirden yapılan bir ayakkabı tasarımım var ben tasarımcı mucit musa kolay takılıp çıkarılılır... robocop ayakkabı 0537 792 34 90
0537 792 34 90

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Serbest meslek
Yeni Üye6 yazı
Resim ve fiyatlari gönderebilirseniz Avusturya-Viyanada degerlendirebilirim. Tesekkürler k.kina@mk-fibu.com

Yerleşim Avusturya / ViyanaMeslek Muhasebe
Yeni Üye4 yazı
Merhabalar,

Öncelikle ayakkabı ortaklığı için göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Şuan yazlık modellerimizin büyük bölümü hazır hale gelmiş olup fotoğraf çekimlerimiz başlamıştır.

En kısa sürede e-kataloğumuz hazır hale getirilip tarafınıza iletilecektir.

Bilgilerininiz bayi bilgilendirme sistemimize kaydedilmiştir.

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye8 yazı
Almanyada
Degerlendirmek isterim Katalog ve Fiyatlarinizi gönderirseniz sevinirim
Saygilar

Yerleşim ALMANYA / MönchengladbachMeslek Yöneticilik
Yeni Üye16 yazı
Merhaba,
Ayakkabılarınızın bilgilerini, mümkünse resimlerini ve ihracat fiyatlarını flatron-46@hotmail.com adresine gönderirmisiniz. Teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye9 yazı
Ingiltere, Iskocya ve Iralanda Ulkelerine Yapacaginiz Yatirimlarla Ilgili Danisabilirsiniz..

yek61ts@hotmail.com
00447456994334
Yunus emre

Yek61 import export

Yerleşim Yngiltere / merkezMeslek Di?er
Yeni Üye74 yazı
www.grossisteturc.com sitesinden uyelik acarsaniz ücretsiz yardimci olayim fransa Belçika kanada fas tunus cezayir ve afrika ülkeleri icin

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ythalat / Yhracat