Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

. . . .

BaşlatangurbetcıTarih05/02/2014 17:04:19Yorum8

İlk mesaj
Üye161 yazı
sagolun :)

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye60 yazı
bim dia sok tarzı bişey acılabiliyosa ve yakınınde rekabet edemiyecegi bir yer yoksa bunu açmayı düşünürdüm

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye44 yazı
Arkadasim elinde cok iyi bir meslek var. İsiminde ehliyim diyorsun,simdi bilmedigin bir sektore yatirirsan elindeki parayi; onuda kaybetme riskin cok yuksek.zengin kesime hitap eden bir kuafor salonu acsan daha iyi olur gibi geliyor bana Allah yardimcin olsun.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye262 yazı

gideceğiniz şehri bilsek daha güzel mantıklı fikirler olabilir aslında.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Üye161 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ytuna
bim dia sok tarzı bişey acılabiliyosa ve yakınınde rekabet edemiyecegi bir yer yoksa bunu açmayı düşünürdüm

bakir bolgeler illaki vardir bende oyle bir yer bulup yapmak iistiyorum o yuzden ilk basta bunu yazdim

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Di?er
Üye161 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hakan.sahin
Arkadasim elinde cok iyi bir meslek var. İsiminde ehliyim diyorsun,simdi bilmedigin bir sektore yatirirsan elindeki parayi; onuda kaybetme riskin cok yuksek.zengin kesime hitap eden bir kuafor salonu acsan daha iyi olur gibi geliyor bana Allah yardimcin olsun.

isimin ehliyim elimde hizlidir yurtdisinda 10 yildir calisiyorum. ama biktim diyebilirm hem turkiyede bu isi yapipta zengin olani gormedim aylarca calis musteri topla onun bunun agiz kokusunu cek 10 saat ayakta dikil cenen konusmaktan agriycak alacagin para 5-10 lira,,, magaza market filan acsan musteriyle muahatap olmazsin alir gelir parasini oder gider haksizmiyim

Yeni Üye21 yazı
Tavsiyem market açmamanız çünkü hızla çoğalıyolar farklı iş alanları bakın yurt dışında gördüğünüz işleri Türkiye de uygulaya bilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ö?renci
Üye130 yazı
farklılık yaratmaya çalış mutlaka bir boşluk vardır

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Saty? / Pazarlama
Üye161 yazı
maalesf su anda aklima baska seyler gelmiyor