Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yurt Dışına Çorap Satmak Yardım

BaşlatancedereteTarih31/01/2014 23:50:40Yorum81

İlk mesaj
Yeni Üye47 yazı
arkadaşlar istanbulda kendi atölyemizde üretiğimiz kaliteli erkek çorabı imalatımız var aylık 5 - 6 bin dz arası kapasitemiz var. banboo modal penye üst sevıye kalıteli mallar yapıyoz ama türkıyede marka olmayınca malesef satamıyosun kişiye özel,logoya markaya ait de çalışıyoruz ufak çaplı böyle yapmış veya halen yapan arkadaşlar varsa burda üretimde her türlü istenilen kalitede imalat yaparız burda birbirimize ürün-pazarlama konularında paylaşımları beklıyorum veya bilgili arkadaşlardan tavsiyelerini.
cederetex

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
81 yorum
Yeni Üye1 yazı
Turkiyedeki Corap uretici arkadaslar Merhabalar.
Romanya icin dikissiz siyah agirlikli olmak uzere,beyaz, lacivert rengi erkek corabi arastirmaktayiz,Malin teslim alim yeri istanbuldur.
Lutfen bana cubuk62@yahoo.com adresine fiyat tekliflerinizi gecermisiniz.
Iyi Calismalar dileklerimle

Yerleşim Romanya / PloiestiMeslek Tekstil
Yeni Üye7 yazı
Merhaba arkadaşlar çocuk ve yetişkin 60 bin adet külotlu çorap var ilgilenenlere duyrulur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar,
İngiltere ve irlanda da toptan çorap pazarlayabilirim. Bana fiyatlarınızı ve ürün özelliklerinizi içerir bir katalog gönderebilir misiniz?

alper.murat.akan@gmail.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye41 yazı
fiyat ve iletişim bilgisi gönderir misiniz ?

mali.abas@yahoo.com
Best Regards

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye10 yazı
Merhabalar makina çıkma yada Paket teslim babet corabimiz mevcuttur ilgilenenlere duyurulur.yurtdışı yada yurt içi her türlü kalitede istenilen modelde çorap imlati yapılır. baro04@hotmail.com adresinden iletisime geçebilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye6 yazı
Merhabalar katalog ve fiyat bilgilerinizi gönderebilirmisiniz isviçre icin düşünüyoruz tesekkürler.
erdiipek@hotmail.com

Yerleşim Ysviçre / ZürihMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye10 yazı
ok

Yeni Üye10 yazı
Merhabalar makina çıkma yada Paket teslim babet corabimiz mevcuttur ilgilenenlere duyurulur.yurtdışı yada yurt içi her türlü kalitede istenilen modelde çorap imalati yapılır. baro04@hotmail.com adresinden iletisime geçebilirsiniz

Yeni Üye10 yazı
güncel

Yeni Üye52 yazı
rusya için talibiz.
Az olsun ama helalinden olsun! Haram kursaktan geçer amma sızısı kalıcı olur emer emer kanser olur!

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye71 yazı
Merhaba;
Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.

info@kraftmetprofil.com
kraftmetprofil@outlook.com
+90553 295 78 59

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis
Yeni Üye71 yazı
Merhaba;
Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.

info@kraftmetprofil.com
kraftmetprofil@outlook.com
+90553 295 78 59

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis