Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yurt Dışına Çorap Satmak Yardım

BaşlatancedereteTarih31/01/2014 23:50:40Yorum81

İlk mesaj
Yeni Üye47 yazı
arkadaşlar istanbulda kendi atölyemizde üretiğimiz kaliteli erkek çorabı imalatımız var aylık 5 - 6 bin dz arası kapasitemiz var. banboo modal penye üst sevıye kalıteli mallar yapıyoz ama türkıyede marka olmayınca malesef satamıyosun kişiye özel,logoya markaya ait de çalışıyoruz ufak çaplı böyle yapmış veya halen yapan arkadaşlar varsa burda üretimde her türlü istenilen kalitede imalat yaparız burda birbirimize ürün-pazarlama konularında paylaşımları beklıyorum veya bilgili arkadaşlardan tavsiyelerini.
cederetex

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
81 yorum
Üye206 yazı
urunle ılgılı detaylı bılgı .. resım ve fıat lıstesı pesın ve vade olursa vadelı fıat lıstesı maıl atarsanız sevıırım ( xxmrf@hotmail.com) murat

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye91 yazı

denizli ilinde komet ve bilgisayarlı makina üretimi satışı yapmaktayız çemberli erkek likralı makina üretimi 7.25 bayan bilgisayarlı makina üretimi 8 tl en a 50 düzine gönderilir. aynı gün veya ertesi gün gönderilir

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye57 yazı
merhaba zeytin yağı satmak isityoruz
iligilenirseniz iletşime geçmenizi talep ediyoruz
saygılar

Spain Pomece Oil 3705 $/ton
Syria Naturel Virgin Olive oil 5200 $/ton $

prices are FOB Mersin Free Zone

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cederete
arkadaşlar istanbulda kendi atölyemizde üretiğimiz kaliteli erkek çorabı imalatımız var aylık 5 - 6 bin dz arası kapasitemiz var. banboo modal penye üst sevıye kalıteli mallar yapıyoz ama türkıyede marka olmayınca malesef satamıyosun kişiye özel,logoya markaya ait de çalışıyoruz ufak çaplı böyle yapmış veya halen yapan arkadaşlar varsa burda üretimde her türlü istenilen kalitede imalat yaparız burda birbirimize ürün-pazarlama konularında paylaşımları beklıyorum veya bilgili arkadaşlardan tavsiyelerini.

ben hem irana mal goneriyorum hemde irandan turkiye mal gonderiyorum sen istersen bu numaradan bana ulasha bilirsin
eyer viber ya line yada her hangi sistemle ulashmak isterseniz bu numarayla gorushe bilirsiniz her turli islerdede size yardimji ola bilirim
00989143638325
m.m.b

Yerleşim Yran / BazarganMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
merhaba
ben suan tahran da (iran) yasiyorum
bana urunlerınızın gorsellerini ve fiyat listesini gonderebilirmisiniz.
mail adresim : mr.ugraskan@hotmail.com
tesekkurler
Hayat Güzeldir....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye4 yazı
İstanbuldaki birçok firmaya bebe çorap aksesuarı veriyoruz toptan satışlarımız ve istanbuldaki en uygun firmayız. min. alım. desen başı 100 düz. 2400 adettir. oda minimum toplu alımlarda çok güzel fiyatlar yaparım. istanbul / tekstilkent yakınındayız ilgilenen gelip ürünlerimizi görebilir.
0532 520 58 53

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye42 yazı
Yeriniz istanbulda nerede adresinizi verebilir misiniz.Toptan alimlar yapiyorum . erayhan@hotmail.com

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Sipariş üzerine , Her model ve her renk kaliteli çorap üretimi yapmaktayız. Toptan siparişleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Bay-bayan-çocuk
Bamboo-penye-yün-havlu-kristal ipek
yazlık - kışlık toptan üretim...
www.smodafoni.com

Yerleşim Türkiye / Aydyn
Yeni Üye14 yazı
Ürün fiyat listesi gönder. Resimli katalog varsa daha iyi olur. Sen bana gönder bende rusya da ki arkadaşlarıma göndereyim. Bakalım. Olacak gibiyse senin ürünlerini pazarlayalım?
metin10pman@gmail.com bana bu adresten ulaşabilirsin. Son olarak yurt içi pazarlama isterseniz onu da kendim yapabilirim.
Bursa'dan istediğiniz her ürünü sağlayabilirim. Yeter ki isteyin. Türkiye'nin fabrikası Bursa da her şey mevcut.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye342 yazı
skypem eko.trans1 facem Osman atakul eko ekelrsen yardimci olurum ama ole ayda 5000 duzineyle is olmaz bundua soleuyim snaa baglicam pazra 100 adet ve her bir pazrada satcan mal 20 000 30 000 duzine
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye52 yazı
Merhaba sayin cederete
Hala bu işi yapiyor musunuz?
Sormak istedigim birkac soru var.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ythalat / Yhracat
Üye206 yazı
slm lar ukrayna baglantım ve orda sunum yapabılcek magazam mevcut detay varsa katalok resım fıat ve odeme seklı
xxmrf@hotmail.com saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye13 yazı
Haftalık 600-700 düzine alabilecek şekilde toptan çorap arıyorum.
Benim istediğim etiketi basılacak...
Bu şekilde çalışabilecek var mı...
Kadın-Erkek-Çocuk her hafta alacağım.
İlgilenen arkadaşlar bana ürün kalitesi (rejenere mi - penye mi vs..) ve fiyat bildirsin lütfen...
cebigiyim@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye24 yazı
Merhaba,

Yaklaşık 4 yıldır İran da; maden sondajı yapmaktayız.
Bir yıldır da yenilenebilir enerji-RES,GES- yatırımlarımıza başladık.

İran da çalışmak diğer ülkelere oranla çok zordur..Kimse itiraf etmese de, her firma İran da mutlaka sıkıntı yaşamıştır.

Bizde her Türk Firma gibi, bizde iran da dolandırılıldık ve para kaybettik..
Doğru kişi ve firmayı buluncaya kadar, sürekli birilerine para kaptırdık.

Ancak yaklaşık 1,5 yıldır doğru kişi, doğru firmalar ile işimizi düzeltebildik.

Sizlerinde İran da bu sıkıntılara düşmemeniz,doğru ilerleyebilmeniz için elimizden geldiğince yardıma hazırız.

Bize;

park@parkdanismanlik.com.tr adresinden özel mail göndererek yardım alabilirsiniz..

İyi günler..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı
Merhaba
3 yıldır Bakü de yaşıyorum. Azerbaycan pazarına çorap veya diğer tekstil ürünlerini pazarlamak istiyorum. Elinizde katalog veya fiyat listesi varsa gönderiniz.
anitur_71@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ylaç Sektörü
Yeni Üye1 yazı
İyi günler kayseride çorap imalati yapmaktayiz hali hazirda Fransa'ya ihracaat yapıyoruz yurtdışından satım için ulaşabilirsiniz telefon 5457137856
Fty

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Sanayici
Yeni Üye21 yazı
Selam Arkadaslar
Gümrük ve vergi isi nasil oluyor
bende düsünüyorum ama bilgi lazim
Seni hayallerine ulaştıracak en önemli şey, cesaretindir.

Yerleşim ALMANYAMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye30 yazı
ürün detay ve fotoğraf , fiyat bilgisi için lütfen i_abali@hotmail.com adresine atarmısınız

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı
Rusya ve Azerbaycan icin fiyat ve katalok rica edebilir miyim ?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar bayan konfeksıyo dantel babet çeşitlerim var yenı bayan coraplarım da var satış konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim iranda çok gider diyorlar tel 0549 860 38 45

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye21 yazı
Bende Katalog ve Fiyat listesi alabilirmiyim
mc118@web.de
Seni hayallerine ulaştıracak en önemli şey, cesaretindir.

Yerleşim ALMANYAMeslek Elektrik / Elektronik