Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yurt Dışına Çorap Satmak Yardım

BaşlatancedereteTarih31/01/2014 23:50:40Yorum81

İlk mesaj
arkadaşlar istanbulda kendi atölyemizde üretiğimiz kaliteli erkek çorabı imalatımız var aylık 5 - 6 bin dz arası kapasitemiz var. banboo modal penye üst sevıye kalıteli mallar yapıyoz ama türkıyede marka olmayınca malesef satamıyosun kişiye özel,logoya markaya ait de çalışıyoruz ufak çaplı böyle yapmış veya halen yapan arkadaşlar varsa burda üretimde her türlü istenilen kalitede imalat yaparız burda birbirimize ürün-pazarlama konularında paylaşımları beklıyorum veya bilgili arkadaşlardan tavsiyelerini.
cederetex

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
81 yorum
Bana genel bir bilgi maili ararmisin fiyattan ürün resmine kadar turkgrafiker@hotmail.com iyi calismalar

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
SELAMLAR,

IRAN VE IRAK PAZARINA BAY VE BAYAN IC GIYIM , KULOTLU CORAP, CORAP VE PATIK SATIYORUM HALIHAZIRDA.
KIP, SIMGE, SECEN,SIRIN,ME SI ,BLITZ,,OZEREN CALISTIGIM MARKALARDIR.

URUNLERIN KALITESI VE VE FIYATI UYGUN OLURSA HER AY YUKLU MIKTARDA ALIM YAPABILIRIM.

ODEMELERIMIZ PESIN NAKITTIR.

ILETISIM BILGILERINIZI GONDEREBILIRMISINIZ?
SAYGILARIMLA HAYIRLI ISLER DILERIM

HUSEYIN MAZLUM
URUMIYE IRAN]
00 98 919 808 1 807
00 98 441 222 8 999
urumbazar@yahoo.com

Yerleşim Yran / TehranMeslek Ticaret

arkadaşllar cevap maili attım işlerinizde hayırlı verimli çalışmalar dilerim.
cederetex

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
ayrintili bilgi resim ve fiyat katalogu gonderebilirmisin..yurtdisi almanya..

beyazadm34@gmail.com

Yerleşim ALMANYA / KrefeldMeslek Ynsan kaynaklary
Merhabalar,
Urunleriniz hakkinda bilgi alabilirmiyim hollanda ve belcika icin.

Saygilarimla sun_shin99@hotmail.com
Semre

Yerleşim Belçika / EssenMeslek Ythalat / Yhracat
beyadam ve semre mailleriniz gönderildi
cederetex

arkadaşlar konu güncel
avrupa da internet sitelerini inceleyiniz kaliteli erkek çorap larını çoraba bir isim takıp kendi marka etiket altında 54 euro ya kadar satanlar var oda bir çifti burda iddia ediyoruz en kaliteli iplerden ve en sık dokumayla üretiğimiz çoraplar sizlere 1 düzinesi 15-20tl gibi rakamlara geliyo
çorap sürümü bol olan bir ürün pazarlamasına güvenene güzel bir iş bence tekrar ediyorum markanızlada veya istediğiniz etiketlede imalat yaparız tedarikci veya toptancı değiliz imalatcıyız düşük taleplerde bulunmayınız
cederetex

bambu modellerinize ait görsel ve fiat bilgisi alabilirmiyim birde enaz alım adeti bilgisi ozkana007@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Merhaba bende görsel fiyat ve enaz alım bilgisi alabilirmiyim ispanya Barcelona ayhan_kasap@hotmail.com teşekkürler

Yerleşim Yspanya / BarselonaMeslek Bilgisayar-Bili?im
arkadasim ben yunanistan atina da yasiyorum. burada bir ofis acarsaniz hem devletten destek alir hemde tum avrupa ve balkan ulkelerine urunlerinizi direkt satarsiniz.. kalite ve fiyat onemli degil. onemli olan ihtiyaci karsilamak. ben herturlu resmi ve diger islerinizi yuruturum.
pasa

Yerleşim Yunanistan / AtinaMeslek Saty? / Pazarlama
Merhaba,
katalogunuzu ve fiyatlarinizi yollarsaniz gerekli pazar arastirmalarini yapip urunlerinizi Polonya'ya pazarlama konusunda yardimci olurum.
Daha once giyim sektoru uzerine hic calismadim ancak burda Turkiye'den gelen urunler giyim sektorunde cok populer, ne zamandir aklimdaydi bu sektore girmek.
eposta: ggunay@gmail.com
Tel: 0048799018723
Saygilarimla
KonSu Sp. z o.o Ticari Danismanlik

Baildona 18A/3 Katowice Polonya

Yerleşim Polonya / KatowiceMeslek Dany?manlyk
ilgilenen arkadaşlara gerekli mailler atılmıştır

arkadaşlar gün içinde direk iletişim için 0536 454 66 50 den direk ulaşabilirsiniz
katolog isteyen arkadaşlarada henüz kotoloğ malesef oluşturmadık ancak bitmiş ürün veya demo görsel yollayabiyoruz yıllardır ve hallende imalatla uğraşıyoruz toptancı değiliz türkıyede bir çok ihracatcı firmaya fason ürün tedarik inde bulunduk şu anki genel çalışmamız FANTEZİ ERKEK ÇORAPı üzerine gelen numune ve siparişe görede üretim yapıyoruz
cederetex

Merhaba,
eger elinizde katalog yoksa en azindan gorselleri, fiyat bilgilerini ve minimum siparis tutarlarini yukardaki adresime yazabilir misiniz?
Saygilarimla
KonSu Sp. z o.o Ticari Danismanlik

Baildona 18A/3 Katowice Polonya

Yerleşim Polonya / KatowiceMeslek Dany?manlyk
bilgi mailleri atılmıştır

cederetex

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fena_wro
Merhaba,
katalogunuzu ve fiyatlarinizi yollarsaniz gerekli pazar arastirmalarini yapip urunlerinizi Polonya'ya pazarlama konusunda yardimci olurum.
Daha once giyim sektoru uzerine hic calismadim ancak burda Turkiye'den gelen urunler giyim sektorunde cok populer, ne zamandir aklimdaydi bu sektore girmek.
eposta: ggunay@gmail.com
Tel: 0048799018723
Saygilarimla

merhaba arkdaşım öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ciddi düşünürseniz eğer sunum ve pazarlama için elinizde ürün olmalı isterseniz ürün guruplarından birer ikişer düzine numune yolluyalım bir deneyin pazarınızı görün talebe göre siparişinizi belirlersiniz

ayrıca verdiğimiz fiyatlar türkiye fiyatlarıdır gümruk,naklıye vs alıcılara aittir.
cederetex

romanya pazarını düsünürseniz size yardımcı olabilirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
s.a
kardes banada resim ve fiyat katalogu göderebilirmisin

email yakupyusuf@hotmail.de

selam ve dua ile

Yerleşim ALMANYA / MannheimMeslek Serbest meslek
s.a biz bişkek ve almatada toptan çorap satıyoruz. anlaşabilirsek firmanızı marka haline getirebiliriz. en çok kırgızistan ,kazakstan ve rusya bölgelerine satılıyor ürünlerimiz. ilgilenirseniz mail den görüşelim.
nurhatbishkek@gmail.com
evet

Yerleşim Kyrgyzistan / BishkekMeslek Di?er
piyasanın en büyük fimaların da ihracat depatmanın da çalıştım (şu an kendi işimi yapmaktayım ) çorap içgiyim ve plastik sektörü) direkt olarak satış yapmak için önce kalite belgelerinizin (avrupa pazarı için) tamtekmil makina ekipmaın labarotuvar da dahil olması adamlar aldığın ipin dahi nerede ne şekilde yapıldığını teferuatlı istiyolar tabi bunlar avrupa pazarı içi norveç almanya vs 2 olarak aracılarla yapabilrsiniz bu satışlarda avrupa değil ortadoğu ve türki cumhuriyetlerine olablir buralar daha esnektir . 1 defa ihracat yapıp ihracat sistemie kaydınız gerçekleştimi gerisi gelir zatentürkiyede modal bambu vs mallar rahat satılır tabi sizin ne kadar kar istedinize göre değişir. yurt dışı piyasa çok canlı şu an

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Saty? / Pazarlama
Selam;
Lütfen banada çorap fiyatlarınız varsa resimlerini ve diğer satmış olduğunuz ürünlerle ilgili bilgileri email adrsime atarsanız sevinirim ayrıca telefon numaranızı varsa email adresinizde yazarsanız sevinirim.

Mehmet
crazyturks@hotmail.co.uk

ürün bilgi ve fiyat listesi gönderebilirseniz sevinirim.

hamburgist@yahoo.de
Saygilarimla

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Yöneticilik
Merhaba,

Urun cesit, kapasite, resim ve fiyat bilgisi rica edebilir miyim?

taybars@gmail.com

Tesekkurler,
Tolga Aybars

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Slm ürün bilgilerini varsa web adresinizi veya facebook adresinizi arıca toptan fiyatları yollarsanız sevinirim.
crazyturks@hotmail.co.uk

urunlerinizi danimarkaya gumruk vs ugrasi olmadan sokar ve pazarlarim.( Zaten danimarka ve turkiye arasinda anlasma mevcuttur sizde sokup pazarlayabilirsiniz tek istek karsi taraftan yani danimarkadan vergiye tabii ve sizden mali pazarlamak icin alacak birini bulmaniz )
uretim kapasiteniz ve toplu alimlara gore fiyat esnekliginizi ve birkac urun fotosunu detayli olarak mail atarmisiniz

acargruppen@yandex.com.tr
AcarGruppen
0046 767 169 189

Jönkoping / Sweden

Yerleşim Ysveç / JönkopingMeslek Tekstil
katalogunuzu ve fiyatlarinizi yollarsaniz gerekli pazar arastirmalarini yapip urunlerinizi iran'a pazarlama konusunda yardimci olurum.
smart.behzad@yahoo.com
saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret
Merhaba,
katalogunuzu ve fiyat listenizi gonderirsen (hollanda) irtibata gecebiliriz.
tekinecik@gmail.com
Farocan

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Ythalat / Yhracat