Merhaba,
Sevgili Herstyle milyonluk yatirimlari Almanyayami yaptiniz?
Eger ki Almanyaya yaptiniz hele ki milyonluk yatirimlar oldugu halde OTURUM alamadinizsa YANLIS GIDEN bir sey var bence o yanlisi bulmaya calisin.
Tanidiklarimdan bir kac örnek vermek istiyorum.
www.formplastgmbh.de bu firmanin sahibi TÜRKIYEDEN gelme ve ZAMANINDA MILYONLUK yatirim yapmadi. Sadece depo ve kücük bir ofis kiraladi daha sonra islerini büyüttü.
kitapyurdu.eu Köln calisanlarinin cogu direk Türkiyeden firma calisani olarak gelmekte ve bir cogu 1 kelime dahi Almanca bilmemelerine ragmen OTURMA izinleri var. Ve cocuk parasi dahi alanlar bulunmakta!
Solingen´de kücücük bir Immis/DÖNERCI var ORTAGINI GAZIANTEPTEN buldu ve 5 senedir Solingende yasiyor oturma izini vs hepsi var.
Bunun gibi onlarca örnekler sunabilirim. Ben ilk mesajimdada belirtigim gibi KULAKTAN dolma bilgiler nezdinde degil resmi bilgiler dogrultusunda yol almasinin daha saglikli olacagini yazdim.
Hani bizde bir söz var.:
Yarim hoca imadan,
Yarim doktor candan eder.
Yarim bilgide insani gelecekten eder.
Mesele milyonluk yatirim yapmak degil, mesele resmi prosütürleri yerli-yerine getirmek.
Bir sey daha. Yurt disindan yasayipta Türkiyede ki herhangi bir isletmenin temsilciligini alan kisiler Türkiye tarafindan 300.000€´ya kadar hibe alabilmekteler.
Tabii ki istenilen sartlari yerine getirmek kaydi ile.
Birde ilk mesajda eklemeyi unuttugum ilan sitesinde ki ilanin linki icerigini okumanizi tavsiye ediyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-isyeri-satilik-almanyada-satilik-tapulu-ekipman-ve-esyali-tarihi-bina-isyeri-131680409/detayIlanda ki gibi illede 400.000€´luk bir yer olmasi gibi satr yok.
Sessizligi, konusanlardan ögrendim.
Hayat bütün tercübeleri yasayacak kadar uzun degildir.
Onun icin baskalarinin, tercübelerinden´de istifade edin.