Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Rusyada Şirket Kurma Prosüdürleri Ve Gümüş İhracat

BaşlatanmeharisTarih22/07/2010 11:57:47Yorum19

İlk mesaj
Yeni Üye79 yazı
Arkadaşlar ,

St.Petersburg da bir şirket kurmak istiyorum ,gerekli prosüdürler ,maliyetleri,süreç hakkında bilgisi olan yada orada yaşayan bilgi alabileceğim yardımcı olacak bilgilerinize ihtiyacım var .

Şirketin faaliyet konusu gümüş ithalatı ve ihracatı olacak .Bu konuda beraber çalışabileceğimiz arkadaşlarlada fikir alış verişi yapabilirim . Sermaye ve müşteri bulma konusunda herhangi bir sıkıntımız yok ,hazır müşterilerimiz var. Sadece ülke içinde ki işleyiş konusuna yabancıyız .

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim .

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorum
Yeni Üye83 yazı
sayın dostum bir çok işlerle ilgilendiğinizi görüyorum aktif olmanız takdir ediyorum ben de 43 yaşındayım rusnde ya ukrayna ve balkan ülkelerinde aktif oldum sizle telde görüşüp fikirlerimizi paylaşabiliriz tel no=0533 209 15 32 çağrı bırakırsanız sizle görüşmek isterim karşılıklı kazançlar temenni ediyorym
gökay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye83 yazı
gümüş ve altın takı üzerine toptan satış yerim var istanbulda
gökay

Yeni Üye79 yazı

gökay bey ,ben halen hazırda ukrayna ile gümüş ticareti yapıyorum . orda ortak olduğum şirkt var . Ayrıca geçen ayki mücevher fuarına da katıldık . ayrıca türkiyede başka iştiraklerimde var . eğer benim size yardımcı olabileceğim bir kou varsa seve seve .. Şimdide rusya da aynı organizasyonu yapacağız . bunun için şirket kurum numune mallarımı legal yollamak istiyorum .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye83 yazı
nasıl bir iş birliği yapabilirliğimizle ilgili detaylı görüşmek isterdim telefon aracılığıylada olabilir iyi çalışmalar
gökay

Yeni Üye65 yazı
OOOfirmanın(ltd) maliyeti 18 bin ruble yani 600 dolar civarı. Gerekenler pasaportun gerisini Rusya da halledersin. Zaten bu işlerden anlayan bir kuruluş aracığıyla yaparsan senin için herşeyi yaparlar. Ortaklardan birinin Rusya vatandaşı olması gerekiyor, yada genel müdürün Rus olması gerekiyor. Yani şirketinde Rusya vatandaşı birisinin kayıtlı gözükmesi gerekiyor benim bildiğim bu kadar. Eğer varsa yanlışım düzeltin
www.petersemlak.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / St PetersburgMeslek Müzik
Yeni Üye1 yazı
rusyada sirket kurmak icin genel mudurun veya ortaklardan birinin rus olmasi gibi bir zorunluluk yoktur. benim sirketimin tek ortagi ve genel muduru benim ve turk vatandasiyim , calismis oldugum bir turk yeminli mali musavirlik firmasi var , hem sirketimi actilar hemde muhasebe islerimi yurutuyorlar, vermis olduklari hizmetten memnunum sizede oneriririm. ayrica internet sayfalarindan rus muhasebe sistemi yada rusyada sirket kurulusu ile ilgili detayli bir cok bilgi almaniz mumkundur. firmanin ismi rosco danismanlik internet siteleri www.rosco.su
mehmet yildiz

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
rusyaya gumus sokman mafyaya verecegin yuzdeye baglidir. ayrica damga #711;asrafi da var. atolyeci isen gorusebiliriz
sunay

Yerleşim ALMANYA / GelsenkirchenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye65 yazı
Rosco yu bende biliyorum. İşini iyi yapan bir şirket. Fakat St.Petersburg da faliyet göstermiyor. Benim bildiğim kadarıyla Yöneticinin rus vatandaşı yada yabancı ise çalışma izni olması gerekiyor.
www.petersemlak.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / St PetersburgMeslek Müzik
Yeni Üye41 yazı
özel güvenlik sektörü için bir zemin yada yasa mevcutmu rusyada

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı
mrb arkadaslar irana ihracatiniz olursa bizim sirketle calisabilirsiniz
memnun oluruz
azerdiyar kargo
laleli/istanbul
05549829840
02125228355
babak

Yeni Üye89 yazı
şirket kuruldu diyelim süreç bitmiyor şirket üzerinden çıkacak olan çalışma izinleri var senin çalışma iznin olmadan tam olarak detaylı şekilde müdür olamassın genel müdüre ve iki üc kişiye teknolog olarak gösterirsin diger işler olarak gösterirsin çalışma izni çıkarabiliyorsun 45 -50 günde kotaya ihtiyaç olmadan çalışma izni çıkıyor bunuda .... ben bunun için sekiz ay bekledim ve yuriste 2 bin dolar para kaptırdım :) dikkat et

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Üye413 yazı
gumus ihracatinin legal yolunu degil ama illegal yolunu biliyorum. ukrayna ile hali hazirda isleyen bir yol var. ve bu yolun uzantisi rusyayada tedarikcilik yapiyor. bu konuda bunlari paylasabilirim
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye11 yazı
Merhaba arkadaşlar İstanbulda Gümüş İmalatı yapmaktayız.
Kaliteli ve ucuz ürün tedarik etmek bunun ithalatı ile ilgilenmek isteyen arkadaşlar var ise yardımcı olmak siterim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye121 yazı
Gümüşçüler için en iyi pazar suudi arabistan.mekke ve medine ağırlıklı olmak üzere cidee ve riyad pazarlarınada açılabilirsiniz.orada iş yapmak zor olsada.pazar büyük.araştırma yapınız.sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye11 yazı
kusura bakmayın mesajınızı geç gördüm..
Yazdıklarınızda haklısınız daha öncede orta doğu bölgelerinde gümüş piyasasının olduğu bilgisini almıştım.
Şu da varki o pazara girmek benim için kolay değil. Ürünlerimi satmak isteyen birileri ile bu işi yapmak daha iyi olacaktır.
Karşı tarafıda tatmin edecek bir yüzde yada farklı bir kar marjı ile çalışılabilir. Bu konuda yardımcı olabilecek birilerini yada
bu söylediklerimi teklif olarak alacak arkadaşlar var ise çok sevinirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı
mrb arkadaslar yeni üye oldum.gümüş çantacılığı hakkında bilgi almak istiyorum.Gümüş imalatcısı arkadaslar yardım ederse sevınırım. ürün ürün işilik fiyatlarını bilmiyorum.Ne kadar has bazında sermaye gereklidir.piyasa nasıl çalışıyor. bu konular hakkında bilgi almak istiyorum..mailim kayhan9222@hotmail.com cep 5438706401 yardımcı olursanız sevınırım...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Üye145 yazı
Ben gümüş ve altın imalatçısıyım. Aynı zamanda toptancılığını da yapıyorum.. Çalıştığım toptancı , çantacı ve dükkanlar var..
Rusyada ki bağlantılarınız sağlam ise buradan da ithalat yapabilirsiniz..
Bu ticaret aşamasında size ürün temininde yardımcı olabilirim. İmalatçı olduğum için benden alacağınız ürünler daha uygun ve karlı olacaktır. Başka arkadaşdan ürün dahi alsam işin içinde olduğum için herhangi bir yanlışa gelmeyiz.. İthal mallarda hile olaylarına dikkat etmek gerek

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er