Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Elektronik Kart Basımı Ve Üretmi

BaşlatanMUCİTTarih14/01/2014 23:34:58Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
s.a arkadaşlar ben elektrik-elektronik teknisyeniyim PCB Kart basımı yapıyorum genelde üniversitede okuyan öğrencilerin proje bitirme ödevlerini yapmaktayım. Piyasada baktığım zaman bu işi yapan pek yok ama buna rağmen satış ve pazarlama konusunda sıkıntı yaşıyorum acaba bu konuda neler yapabiliriz. ? Nasıl bir iyileştirme yaparız *
Pazartesi sendromu, sosyete şımarıklığıdır. Ekmeğinin peşinde olanlar için pazartesi, 'besmele'dir... "

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye711 yazı
üniversite öğrencilerinden öğrenci bulsan aslında onlar senin reklamını yapsalar üniversitede

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye42 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ahm34
Kendine düşük maliyetli jenerik bi isim bularak güzel bir web sitesi aç bi kaç yere reklam ver en kötü % 50 artışı görürsün reklam verdiğin yerlere dikkat et müşteri potansiyelinin takıldığı sitelere reklam ver

ismimiz var usta kartvitimiz de ar web sayfamızda var Öğüt elektronik.com evet üniversite öğrencilerin takıldığı siteye reklam vermek güzel fikir haklısınız..
Pazartesi sendromu, sosyete şımarıklığıdır. Ekmeğinin peşinde olanlar için pazartesi, 'besmele'dir... "

Yeni Üye42 yazı
aslında biraz sermayem olsa elektronik parça satış işine girmek istiyorum ama parasızlığın gzü kör olsun .. :(