Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Toptan Bebek Ve Çocuk Giyimde Plasiyer Vb. .

BaşlatanpedibebeTarih14/01/2014 09:20:37Yorum94

İlk mesaj
Üye160 yazı
Öncelikle tüm koniks yazar ve okurlarına merhaba;

Bebe ve çocuk giyim toptancısıyız 1000 kalemden fazla çeşidimiz mevcut. Mevsime gore surekli guncel urun bulunduruyoruz. Türkiyede website aracılıği ile tüm illere gönderim yapmaktayiz ancak rusya ve ortadogu ulkelerinede ozellikle dukkan yani firmalara satisyapmak istiyoruz.sitemize ziyaret ve talep fazla ancak dil probleminden dolayi biyerde takiliyoruz. Ayrica yurt içindede bölgesel satiş yapicak arkadaşlarlada gorusebiliriz.Bu asamada bize ceviri yada satis destegi vericek online olarak yonlendiricek komisyon ile calisicak arkadaslar aramaktayuz ilgilenenler www.pedibebe.com adresinden bize ulasabilir..

NOT: TAHA KARGO VE ALTUN TUR İLE IRAK GÖNDERİMİZ
KARGO63 İLE - RUSYA, AZERBEYCAN,UKRAYNA GÖNDERİMİZ
MEVCUTTUR..
www.pedibebe.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
94 yorum
Yeni Üye13 yazı
Sitenizin adresini özel mesajla iletebilirmisiniz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Di?er
Üye711 yazı
evet malumunuz halkımız internetten alışverişe güvenmiyor ve öyle esnaflar varki bilgisayarı açıp kapatmayı bile bilmiyor...daha çok esnafa ulaşmak içinde tek bir seçenek kalıyor il il ilçe ilçe gezmek buda size ağır gelebilir

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye508 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - pedibebe
Öncelikle tüm koniks yazar ve okurlarına merhaba;

Ben bursada 0-12 yaş arası bebe ve çocuk giyim toptancılığı yapıyorum.Müşteri kitlem pazar esnafı-tuhafiye-bebe mağazası-evden satış yapanlar vb.. yaklaşık 6 senedir bu işle meşkulum ancak daha fazla müşteriye ulaşmak adına 1 sene önce e-ticaret sitesi açtım web sitemdende satış yapıyorum kapıda ödeme ücretsiz kargo gibi fırsat ve kampanyalar yaptım google adworste reklamda veriyorum bunlar tamam ama benim aradığım tüm illerde internete girmeyen yada internetten alışverişe güvenmeyen esnafa nasıl ulaşırım nasıl bir reklam yolu izlemeliyim promosyon ürün olur , kartvisit vb.. olabilir tüm denenen yada aklınıza mantıklı gelen fikirlere açığım şimdiden teşekkür ederim herkeze hayırlı kazançlar sağlıklı günler
web site adresim (www.pedibebe.com)

Bence perakende ye yönelebilirsin..

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye711 yazı
sitenizi beğendim getirisi ne kadar oluyor bu sitenin?

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
merhaba sitenizdeki fiyatlar toptan fiyatimi yoksa perakende fiyatimi
23.72. Yoksa sen onlardan bir maas mi istedin? Rabbinin maasi çok daha iyidir. O, rizik verenlerin en iyisidir.

Yerleşim Türkiye / nederlandMeslek Di?er
Üye160 yazı
merhabalar öncelikle yorumlarınız için hepinize teşekkürler. evet fiyatlarım toptan ve ben toptancılıktan memenunum perakende için altyapım ve zamanım yok sadece nasıl geliştirebilir reklam ağını genişletebilirim bunlara yoğunlaşırsak memnun olurum teşekkürler
www.pedibebe.com

Yeni Üye46 yazı
merhaba...bende bursada yasıyorum.yurtdısında ve yurtd ıcınde pazar arastırmaları yapıyorum turkıyedekı imalatcıya yurtdısından ve yurt ıcınden musterı buluyorum görusmek ıstersenız yazabılırsınız,hayırlı ısler bol kazanclar.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye262 yazı
sitenizi ve dolayısı ile fiyatlarınızı çok beğendim.Gerçekten piyasa ile rekabet edebilecek güçte ve kalitede.size tavsiyem plasiyer tarzında bölgesel eleman tutmak.isterseniz karadeniz bölgesinin hepsinde aracım ile sizlere yardımcı olabilirim.eğer ilgilenirseniz lehatkamuran@yahoo.com adresinden bana ulaşınız.Size bölgesel konuda tavsiye edeceğim metodu beğeneceksiniz.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Üye160 yazı
Ticari araç bir anlamda site değilde sıcak satis gibi ama teşekkürler denenebilir. Bölgesel temsilci fikri gayet sıcak baktığım bir yöntem bilgi icin size ulasicam teşekkürler
www.pedibebe.com

Üye277 yazı
bu işin en güzel çözümü sağlam güvenilir bi pazarlamacı bulmanız.
dikkatle şeçilecek bi pazarlamacı bulun altına arabasını cebine telefonunu bagajına numune katollog firmanızı tanıtıp anımsatacak kartvizit ajanda notluk kalem gibi metaryaller bir hafta 10 günlük bi iç çalışma hazırlık (ki müşteriye gittiğinde firmanızı üretim kapesitenizi ürünlerinizi ipliğinizden kumaşınıza kadar bilgi yüklü işini bilir zihni dolu) bi şekilde gönderin ruta bursa yı komple siz alın ilçeler ve civar şehirleri ona verin: istanbul, balıkesir, bilecik, kütahya, afyon, denizli, uşak, eskişehir bunlar deneme turları ileriki etapta ankara izmir gazintep samsun trabzon vs. masraftan kaçma adamına güzel bak masraflarını karşıla yemesi içmesi oteli mazotu adamını iyi seçtikten sonra suistimale uğramassın sipariş usulü çalışman mantıklı ama büyük bir münübüsle sıcak satış modelide belki değerlendirilebilir tur usulü, satışların muhakkak peşin olmalı nakit güvenilir sorulmuş çek yada kredi kartına taksit, tahsilattan prim de verdinmi adamına malını satmaya değil para toplamaya yırtınır ki maaşı artsın dolayısıyla satışa koşacaktır. başı zor olabilir ama bence acizane güzel bi organizasyonda ciddi getirisi olur hatta üretim kapeziteni gözden geçirmen gerekebilir inşaallah hayırlı işler.
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye48 yazı
selam
senin siteni inceledim fiyatlarin gayet uygun yurt disina urunlerini goturmek isterim.
0 535 9707051
sgumus75

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye160 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nedimd
bu işin en güzel çözümü sağlam güvenilir bi pazarlamacı bulmanız.
dikkatle şeçilecek bi pazarlamacı bulun altına arabasını cebine telefonunu bagajına numune katollog firmanızı tanıtıp anımsatacak kartvizit ajanda notluk kalem gibi metaryaller bir hafta 10 günlük bi iç çalışma hazırlık (ki müşteriye gittiğinde firmanızı üretim kapesitenizi ürünlerinizi ipliğinizden kumaşınıza kadar bilgi yüklü işini bilir zihni dolu) bi şekilde gönderin ruta bursa yı komple siz alın ilçeler ve civar şehirleri ona verin: istanbul, balıkesir, bilecik, kütahya, afyon, denizli, uşak, eskişehir bunlar deneme turları ileriki etapta ankara izmir gazintep samsun trabzon vs. masraftan kaçma adamına güzel bak masraflarını karşıla yemesi içmesi oteli mazotu adamını iyi seçtikten sonra suistimale uğramassın sipariş usulü çalışman mantıklı ama büyük bir münübüsle sıcak satış modelide belki değerlendirilebilir tur usulü, satışların muhakkak peşin olmalı nakit güvenilir sorulmuş çek yada kredi kartına taksit, tahsilattan prim de verdinmi adamına malını satmaya değil para toplamaya yırtınır ki maaşı artsın dolayısıyla satışa koşacaktır. başı zor olabilir ama bence acizane güzel bi organizasyonda ciddi getirisi olur hatta üretim kapeziteni gözden geçirmen gerekebilir inşaallah hayırlı işler.

Yorumlarınız için teşekkürler bu dediğiniz farklı bir konsept ve altyapı gerektiriyor. benim yerim ve ürünüm mevcut turcu müşterilerimde var ben anadolu - karadeniz ve doğu bölgelerindeki esnafa ulaşabilcek üzerine kar ko**** komisyonlada olur satış yapabilcek hali hazırdada başka ürün bile olsa aracıyla satış yapan arkadaşlara ulaşmayı düşünüyorum ekstra nasıl reklam olabilir onun araştırmasını yapmaktayım sağolun değerlendirmeyi düşündüğüm öneriler var yazınızın içinde
www.pedibebe.com

Üye262 yazı
sn pedibebe özelden görüşelim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Üye277 yazı
ALLAH hayırlı işler versin
nedim

Üye160 yazı
Teşekkürler nedim bey hepimize... Birde aslında bebe cocuk giyimipazarda satan pazarci esnaflara ulaşabilmek icin bir çalışma sekli arıyorum birturlu verimli bir çözüm bulamiyorum!!!
www.pedibebe.com

Yeni Üye77 yazı
merhaba ürünlerinizi sitenizden inceledim toptan alım en ne kadardır birde çoklu alımlarda biraz daha indirim yapabilir misiniz ? istnabul da yaşıyorum buradaki tuhafiyeler ve bebek ürünleri satan mağazalarla görüşebilirim bunun için biraz gayratli çalışmak gerekiyor tabi bu şekilde düşünürseniz ilk etap olarak ürünlerinizle ilgili katalog ve fiyat bilgisi gönderebilir misiniz ? daha detaylı görüşmek için ibrahimb155@hotmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye160 yazı
Ibrahim bey ilginiz icin teşekkür ederim konuyla ilgili mailinize dönüş yapilicak iyi çalışmalar
www.pedibebe.com

Üye160 yazı
Ibrahim bey ilginiz icin teşekkür ederim konuyla ilgili mailinize dönüş yapilicak iyi çalışmalar
www.pedibebe.com

Üye160 yazı
Aslında genel ilanlardaki sıkıntıya bakıyorum da hep bir ek iş ile nasıl kazanırım ne yapabilirim hafta sonu boşum nasıl para kazanırım şunu yazan var ya bilgisayar başında oturarak bir kaç saat ayırarak nasıl para kazana bilirim bana çok garip geldi arkadaşlar koşturmadan azda olsa riske girmeden sade salt zamandan çok emekte harcamadan ek işte olsa yapılabiliceğine inanmıyorum ben konuyla ne alakası var diyebilirsiniz içimden geldi paylaşmak istedim saygılar
www.pedibebe.com

Üye160 yazı
Bir kaç arkadaşın fikirlerini değerlendiriyorum gerçekten teşekkürler. üzerinde biraz çalışıp kendi işime göre şekillendirebiliceğim reklam ve pazarlama yöntemleri bulma fırsatım oldu yeni fikirlerede her zaman açığım amacı istikrarlı çalışmak ve gerçekten bir hedefi olan arkadaşlar varsa mantıklı her teklife olumlu bakabilirim
www.pedibebe.com

Yeni Üye44 yazı
Neden elindeki mağaza sayısını arttırmıyorsun. Eğer istanbul dışında isen istanbula bir şube açmanı tafsiye ederim. Çünkü koskoca türkiyenin yükükü sırtlayan en kalabalık il istanbuldur. Orada mutlaka istediğin müşteri sayısını bulursun. Ayrıca giyim poşetlerine internet sitenin adını bastır. Senden alışveriş yapıpta aldığı ürünü doğum günü yada bayram hediyesi olarak bayram tatili için gittiği memlekete senin mağazanın poşetinide ***üreceği için oradada tanınma şansın artar. Allah işini rast getirsin arkadaş.Allah işine gücüne önce sağlık sonra halil ibrahim bereketi versin.Rast gele.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Üye160 yazı
Tesekkurler. Ürün ambalajı ve barkod üstünde firma ve website adresim yazili iyi dileklerimizi icin sağolun
www.pedibebe.com

Üye277 yazı
pedibebe sitene girmedim ama yorumlardan anladığım kadarıyla siten ve fiyatların bayağa güzel heralde hep olumlu yazılar var. al sana işini büyütme alanı burdaki arkadaşlara satış yap yada al sat yaptır. burdan yurtdışına çıkan arkadaşlara yada firmalara bile hitap edebilirsin yazı başlığını değiştir. pazarcılara esnafa ürünlerimi satacak tüccar plasiyer arıyorum diye bence etkili olur.
nedim

Üye160 yazı
Teşekkür ederim. Evet piyasa koşullarına göre bebe ve çocuk giyim toptanda diğer firmalarla rekabet edebilicek fiyatlara sahibim. Fikriniz mantıklı ve değerli ancak bu ilan başlığındada 4-5 farklı kişiden bu şekilde çalışmak isterim diye teklif geldi konuştuk ama sıkıntılı nokta malı almadan yada komisyonla çalışmayı kabul etmeden belli bi ücret talep edildi. ben sadece benim işim için ilçe ilçe gezilmesini sitemiyorum ki zaten hali hazırda aracıyla yada farklı yolarla satış yapan arkadaşlar gitikleri yerlerde kendi istedikleri koşullarda (iskontolu alıp satmak yada satış başına komisyon alarak) satış yapabilirler . Birde böyle deneyelim bakalım peki başlığı buna yakın bir hale getirelim belkide daha etkili olur yurt içi ve yurt dışı çalışmaları açısından ..Herkeze hayırlı kazançlar ..
www.pedibebe.com

Üye130 yazı
sayın pedibebe gerçekten mantıklı bir sektöre yatırım yapmışsınız her gün bir sürü bebek dünyaya geliyor ve insanlar heyecanla alışveriş yapıyor bende dahil 1 tane kızım var o daha doğmadan neler almıştık neler neyse gelelim konuya acizane fikrime gelince her ilçede biraz araştırma yapıldıktan sonra mutlaka aktif sosyal bir bayan bulunur kar marjı yüksek olursa kendisi için hanımların toplantılarında satabilir ama yatırım yapmaz sattıkça öder ve bayanlar erkeklere göre borçlarına daha sadıktır.İkinci tavsiyemse pazarlara sergi açan insanlara mallarınızdan verilebilir, mağazalara verilebilir ben şahsen küçük bir minibüsümle haftanın 6 günü geziyorum günümün 2 saatini ayırsamda 3-5 pazar esnafına yada 3-5 mağazaya uğrasam ne kaybederim ki atıyorum günlük sizin ürünlerinizden 50tl kar etsem mazot yemek sigara param çıktı Allah bereket versin derim acizane düşüncem 5369797964

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Saty? / Pazarlama
Üye160 yazı
Yorumunuz için teşekkürler. benim aradığımda sizin ikinci bahsettiğiniz çalışma şekli ve seve seve sizinle paylaşımda bulunurum konuyla ilgili size yarın sabah dönüş yapılıcak görüşmek üzere
www.pedibebe.com

Üye160 yazı
Gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederim. dediğim gibi henüz şekillendiremediğim bir proje bu yüzden değişik fikri olan varsada seve seve konuşabiliriz mantıklı ve samimi olan her fikre seve seve fırsat tanırım keyifli akşamlar herleze
www.pedibebe.com