Yeni Üye Toplam 3 yazı |
| |||||||||
| fikret şahin Üye Toplam 130 yazı | 15/01/2014 : 22:16:57 Yerleşim : Türkiye / Ordu | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| mehmeteken Yeni Üye Toplam 44 yazı | 16/01/2014 : 00:41:15 MEHMET EKEN TEL:0507 535 23 16 Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| ankara2929 Üye Toplam 574 yazı | 16/01/2014 : 01:23:03 arkadaşım pazarlama şirketi kuracam diyorsun, satacağın ürünü burda arıyorsun, sizce bu işte bir yanlışlık yok mu? hadi bir ürün olur, o ürünle alakalı birşeyleri burdan arayabilirsin, ama satacağım ürün ne olsun diye işe başlamak yanlış bence siz bir kere daha düşünün. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Mühendis | ||||
| BURHAN TUNCA Üye Toplam 107 yazı | 09/03/2014 : 20:50:27 http://www.dailymotion.com/video/x1rjvif_iyonmak-bright-use-x5-yeni-urun_tech burhan tunca Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Elektrik / Elektronik | ||||
| fikret şahin Üye Toplam 130 yazı | 09/03/2014 : 21:37:08 neyin imalatı bu bizede gönderin biz de satalım Yerleşim : Türkiye / Ordu | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| BURHAN TUNCA Üye Toplam 107 yazı | 09/03/2014 : 21:51:12 Fikret bey adresinizi yollarsanız size de kargo ile numune yollayabilirim. özelden adresinizi yazabilirsiniz. Bulunduğunuz şehirde gerekirse bayilikte yapabilirsiniz yardımcı oluruz sizlere. selamlar http://www.dailymotion.com/video/x1rjvif_iyonmak-bright-use-x5-yeni-urun_tech burhan tunca Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Elektrik / Elektronik | ||||
| SouL Üye Toplam 286 yazı | 09/03/2014 : 23:00:19 Pazarlama şirketi kurmak isteyip te ürün araştırmamış olmak saka gibi :) Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif Yerleşim : ALMANYA / Stutgart | Meslek : İletişimci | ||||
| sait ozturk Yeni Üye Toplam 8 yazı | 11/03/2014 : 21:31:13 Burhan bey.. Ürününüzü bende çok merak ettim. Pazarcılık yapıyorum. İlgilenirseniz andacciflik@gmail.com a resim, fiyat bilgileri gönderirseniz sevinirim. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| BURHAN TUNCA Üye Toplam 107 yazı | 18/03/2014 : 01:15:46 Fikret Şahin Bey, numuneyi sürat kargo ile adresinize yolladım fakat adreste bir karışıklık oldu sanırım size ulaşamamışlar, telefon numaranızı belirtmediğinizden dolayı sizi de arayamamışlar. sürat kargoya uğrayın lütfen sizi bekliyorlar. selamlar... http://www.dailymotion.com/video/x1rjvif_iyonmak-bright-use-x5-yeni-urun_tech burhan tunca Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Elektrik / Elektronik | ||||
| shorpon005 Yeni Üye Toplam 32 yazı | 04/04/2014 : 00:08:43 Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Esnaf | ||||
| orkunkucukay Yeni Üye Toplam 10 yazı | 04/04/2014 : 12:35:58 Ürününüzü bende görmek istiyorum orkunkucukay@hotmail.com.tr Yerleşim : Türkiye / Artvin | Meslek : Öğrenci | ||||
| tradeengineer Üye Toplam 292 yazı | Ürün nedir BURHAN bey, sakarya ve elektronik devre diyince şu Enerji Tasarrufu tarzında bir ürün mü? Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at. KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis | ||||
| hcingir Üye Toplam 120 yazı | 10/04/2014 : 20:22:29 Burhan bey ürününüzle ilgili bana mail atarmısınız? hcingir@yahoo.com hcingir Yerleşim : Kırgızistan / Bişkek | Meslek : Emekli | ||||
| BURHAN TUNCA Üye Toplam 107 yazı | 17/04/2014 : 00:28:04 burhan tunca Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Elektrik / Elektronik | ||||
| FKS Yeni Üye Toplam 40 yazı | 23/04/2014 : 14:17:55 http://www.emo.org.tr/genel/bizden_detay.php?kod=73026#.U1eZwPl_vHY Bu ürünleri satmak suçtur. Ayrıca kazanılan para da haramdır. Çünkü insanlar tasarruf vaadiyle kandırılmaktadır. Adına tasarruf cihazı denilen bu şeyler bırakın tasarruf sağlamayı ilave bir güç harcadıkları için enerji tüketimini de arttırırlar. Evlerdeki kayıp enerjiyi sisteme kazandırıyor diye satılan bu cihazlar tamamen yalandır. TEDAŞ konut abonelerinden reaktif güç bedeli almaz. Abonelerin sayaçları da reaktif gücü değil; aktif gücü ölçer. 9kW'nın üzerinde bağlantı gücü olan yerlerde elektrik kurumu şartname gereği kompanzasyonu mecbur kılmıştır. Konutlarda 9kW güç kullanılmaz. Yukarıdaki linkte EMO'nun bu ürünlerle ilgili makalesi var. Bilmeyenler okusun! İnternette araştırma yapanlar bu ürünlerle ilgili daha fazla bilgiye ulaşabilirler. Zaten bu ürünleri ahiretini düşünen ve "elektrikçiyim" diyen biri satmaz; sırf para kazanmak için satılmasına ortak veya aracı da olmaz. Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| Yılmaz Kukur Yeni Üye Toplam 15 yazı | Aktif pazarlama yapmayı düşünüyorsanız üretimini yaptığımız mikrofiber temizlik bezlerini değerlendirin derim. Tüm ürün gurubumuzu www.technolog.com.tr e göz atabilirsiniz.1-2 , 1-3 arası kar marjı sağlayabiliriz. Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Sanayici | ||||
| ankara2929 Üye Toplam 574 yazı | konu günceldir. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Mühendis | ||||
| ankara2929 Üye Toplam 574 yazı | 16/07/2014 : 02:08:41 yeni ürün pazarlama ile alakalı ürünler arıyorum ama ne? aktif satılacak, vadesi veresiyesi olmayacak her kesimini ihtiyacı olan bir ürün olmalı Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Mühendis | ||||
| nanolife Üye Toplam 149 yazı | Ürün arayanlar aşağıdaki sitemizi inceleyebilir. iletişim için info@nano-life.com.tr adresimize e-mail atınız http://www.nano-life.com.tr/ Nanolife Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||||
| mehmet69 Yeni Üye Toplam 8 yazı | 02/08/2019 : 17:28:24 Mrb Erzurum da yeni kurmuş olduğumuz şirketimizin ağını genişletmek amaçlı olarak aktif pazarlama üzerine çalışma yapmak istiyorum ekibim ve araçlarımız mevcut. önerisi olan varsa iletişime geçebilir. 0 532 521 9384 betis Yerleşim : Türkiye / Erzurum | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| metinturkmen35 Yeni Üye Toplam 10 yazı | 16/01/2020 : 12:25:09 aktif pazarlama işinde kendine güvenenlere su arıtma cihazı pazarlamalarını tavsiye ederim.kar marjı yüksek olup koşturduğunuza değecek bir iştir.biz izmirde bu işin imalatını yapıyoruz inanın bunu pazarlayanlar kadar kar etmiyoruz.ilgilenmek isterseniz iletişime geçin Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Esnaf | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||