Sizce Türkiye'de Hangi Ürünler Yok? - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Sizce Türkiye'de Hangi Ürünler Yok?
 1 

onur652
Üye

Toplam 468 yazı
18/05/2010 :  21:02:00 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

TÜRKİYEDE HİÇ OLMAMIŞ VEYA GETİRİLMEMİŞ HANGİ ÜRÜNLER VAR
8000090

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Esnaf
RenaultTrucks
Yeni Üye

Toplam 28 yazı
19/05/2010 :  01:03:15  Alıntı
Güzel bir başlık fakat Türkiye' de olmayan bir ürün zaten dünya pazarında rağbet görmeyendir.
Daha iyisini görmediniz...

Yerleşim : Türkiye / Kocaeli  |  Meslek : Diğer
patisera4407
Yeni Üye

Toplam 33 yazı
19/05/2010 :  22:19:17  Alıntı
TÜRKİYEDE OLMAYAN BİR ÜRÜNÜ ÇİNDEN GETİRTİYORUM ORTAK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUM İLGİLENEN OLURSA MAİLİNİ BEKLİYORUM SAYGILARIMLA.
akeleş

onur652
Üye

Toplam 468 yazı
21/05/2010 :  14:31:14  Alıntı

ben bir ürün bulmuştum bazı ilgisi olan arkadaşlar bilir pastnelerin kullandıgı yenilebilir mürekkeli gıda kalemi ama türkiyede pasdekor getirdi daha yeni ama adamlar 0.80 kuruşa aldıkları kalemi 38.00 tl ye satıyor ama ne satış
8000090

efxturkey
Üye

Toplam 103 yazı
22/05/2010 :  11:00:11  Alıntı
bu pasdekorun getirdiği ürünün başka markası yokmu peki kardeşim. bende biraz inceledim bu ürünü sadece anaokullarına satsan yeter sana çok hoşuma gitti
N lmş byk dm lmdysk, hyllrmz stmdky...

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Reklam
galatakulesi
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
23/05/2010 :  13:53:22  Alıntı
bizim ürünümüzden yok mesela
ayaklardakı kokuyu yok eden özel malzemeden yapılmıs bır tabanlıktır
zmanex@gmail.com
yok

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Serbest meslek
galatakulesi
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
23/05/2010 :  13:58:06  Alıntı
maıl adresını yanlıs yazmısım
zkanex@gmail.com olacaktı :)
yok

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Serbest meslek
hidayed
Yeni Üye

Toplam 39 yazı
23/05/2010 :  19:29:52  Alıntı
Türkiyede tek olmayan ürün doktor eldivenidir ve dunyanın en pahalı ülkesi Türkiyedir Türkiyeye yurt dısından getirilen eldiven faiş fiyatlara satılmaktadır sektörün içindeyim ve piyasaya hakimim

ilgilenirsen

hidayed@msn.com

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Diğer
onur652
Üye

Toplam 468 yazı
24/05/2010 :  12:04:37  Alıntı
ne tip doktor eldiveni kaucuk bazlı olanları piyasada cok var sen ve bedava denecek kadar ucuz hangisinden bahsediyorsun açıklarmısın.
8000090

hidayed
Yeni Üye

Toplam 39 yazı
28/05/2010 :  04:29:40  Alıntı
onur652 bizim sattığımız eldiven 100 lük kutularda pudralı bedava olarak düşündüğünüz eldivenin kutusu 4 TL Toptan fiyatı aylık eldiven satışımız 1000 2000 kutu arası bunu dısardan getirenler maksimum 1.5 tl ye getiriyorlar

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Diğer
tradeengineer
Üye

Toplam 292 yazı
28/05/2010 :  09:57:00 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Bİr çok ülkede vardır sanırım Türkiye'de göremedim. ( Korede var mesala kardeşim ordan gelirken getirdi çektiklerini )
Fotoğraf Kabini ( Otomatik ) Bir buton ile fotoğraflarınızı çekiyorsunuz ekranda istediğiniz gibi düzenliyorsunuz animasyonlar ekliyorsunuz ve baskıyla anında elinizde. İster sade vesikalık istersenizde animasyonlu eğlenceli tasarımlar yapabiliyorsunuz.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Mühendis
onur652
Üye

Toplam 468 yazı
31/05/2010 :  17:24:29  Alıntı
slm HİDAYET doktor eldivenini biliyorum bende şuan dükkanda kullanıyorum, bu ürünü getirecek gücümüz var ama benim bildigim birçok ecza deposu ve medikal malzeme ofisleri kendi ithalatlarını yapıyorlar
artı o ürünün şeffaf olanınıda pastaneler kullanıyor. bu ürünü getirsek sadece gıda toptancılarına satabilriz onlarında sürümü sizin kadar degil. başka fikriniz varmı yada yorumunuz?
8000090

onur652
Üye

Toplam 468 yazı
02/06/2010 :  19:37:14  Alıntı
kusura bakmayın arkadaşlar ama yazımı 500 kişi tıklamış fakan yorum sadece 5 neden sizce fikriniz varsa ortaya koyun siz yapamıyorsanız başkaları faydalansın yada hiç kimsenin fikri yok aklını pek yormak istemiyor.
8000090

auray56
Yeni Üye

Toplam 71 yazı
02/06/2010 :  23:22:19  Alıntı
Bence istanbul da yapılacak bir iş de Motorlusiklet Taksi. Sonuçta o trafikte sahıs aracında olsa normal taksi de tutsan durum aynı. Fakat bir motortaksi için kuyruk o kadar da sorun değil. Tabi biraz konforlu ve büyük kapasiteli bi 750 ila 1100 cm3 gibi.....

Yerleşim : Fransa / Auray  |  Meslek : Diğer
auray56
Yeni Üye

Toplam 71 yazı
02/06/2010 :  23:26:58  Alıntı
Bir başka çözüm de şehrin işlek caddelerinde bir lokal tutulup içine 10-15 kg çamaşır yıkama kapasitesi olan 5-6 çamaşır yıkama makinası 2 adet te kurutma makinası tabiki bunlar jetonla veya bozuk parayla çalışmalı....

Yerleşim : Fransa / Auray  |  Meslek : Diğer
onur652
Üye

Toplam 468 yazı
28/07/2010 :  15:06:58  Alıntı
amerikada ve avrupada bu dediklerin yıllardır var evet ama unuttugun birşey var kardeşim medeniyet biz her ne kadar dünya ekonimisindeki en büyük 16. ülke olsakta o makineleri kuruldugu yerden sökmek isteyen insanlarla karşılaşabilirsiniz.
8000090

dr.müh
Yeni Üye

Toplam 14 yazı
29/07/2010 :  23:01:18 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Bir dönem çamaşır makinaları bulunan salonların sayısı çok artmıştı bundan yaklaşık 10 yıl kadar önce, belki içinizde hatırlayanlar vardır. Tahmin ediyorum çok karlı olmadığı için çoğu kapandı, halen iş yapan var mıdır bilemiyorum. Türkiye'de medikal ürünlerin bir çoğu ne yazikki üretilmiyor. Diğer pek çok alanda da Türkiye'de üretilmeyen ürünler bulmak mümkün; organik malzeme bazlı ürünlere rastlamadım (internette yaptığım araştırmaların sonuçlarına göre yazıyorum belki eklenenler olmuştur ). Yani üretim anlamında binlerce kalem bulunabilir. Hiç bulunmayan ürünler olarak düşünürsek, aklıma ilk gelen yine organik ev malzemeleri oluyor, mesela yemek artıklarından gübre yapmak için kullanılan kaplar var (değişik bir ürün olması anlamında söylüyorum), aynı şekilde medikal alanda kullanılan eldivenlerin için şu anda tekrar kullanılabilir olanlar geliştiriliyor (6 kullanıma kadar sterilize edilip tekrar kullanılanlar şu anda bir iki ülkede satılmaya başlandı). Servis veya hizmet olarak bakıldığında, takasa dayalı bir web sitesi yok ülkemizde bildiğim kadarıyla. Örnek olarak, benim elimde hiç kullanmamış olduğum ve başka birinin ihtiyacı olan bir eşya var , bu inşaat malzemesi olabilir, cd olabilir, bir kere kullanmak istediğim bir malzeme olabilir vs. bunları satın almak yerine takas yöntemi ile işime yarayacak bir başka eşya ile değiştirmeyi tercih ederim. Solar çatı kiremiti görmedim şimdiye kadar ayrıca. Mesela yine enteresan olabilecek bir uygulamanın linkini aşağıda veriyorum:
http://www.geeked.info/wallpeppr-paint-with-flickr/
internetten indirdiğiniz bir resmi, duvarınıza boyayabiliyorsunuz. İçinde elektronik malzeme satılan "kiosk" lar görmedim havaalanlarında.
Bunların bir çoğu farklı ülkelerde insanların günlük hayatına girdi. Şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar.

www.novosim.com
Ürün Geliştirme ve Ar-Ge Hizmetleri (Bilgisayar destekli tasarım ve analiz,test)

onur652
Üye

Toplam 468 yazı
30/07/2010 :  17:23:51  Alıntı
fikirleriniz güzel katkılarınıza teşekkür ederim dr.müh
8000090

onur652
Üye

Toplam 468 yazı
31/07/2010 :  12:10:05  Alıntı
üretime geç stogunu yap ürünü araç içinse pazarlamak kolay
8000090

ozyfrt
Yeni Üye

Toplam 51 yazı
02/08/2010 :  17:04:31  Alıntı
Fikir bana ait olmasa da görünce hoşuma giden bir ürün ve bu ürünü Türkiye' de hiç görmedim. Tekerlekli sandalyeliler için motorsiklet. Morfikirler sitesinde linkler var. Biraz araştırıp inceledim çok güzel bir ürün. Tek nokta çok pahalı. Eğer yanlış bulmadıysam internetten 60.000$ civarı bir fiyatı var. Birçok insan için motorsikletin bir yaşam tarzı olduğu düşünülürse aslında güzel pazar sağlayabilecek bir ürün. Detaylarını http://www.morfikirler.com/yazi/tekerlekli-sandalye-kullanicilarina-ozel ve ya http://www.mobilityconquest.com/index.php sitelerinden detayları görebilirsiniz.
Herkese kazanç dolu günler...

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
dr.müh
Yeni Üye

Toplam 14 yazı
03/08/2010 :  08:00:57 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Bir tane daha:
Motorlu valiz, ozellikle valiz tasirken zorlanan daha yasli kisilere hitap ediyor. http://tasarim.alternaturk.org/motorlu-bavul/

Bu ürünün bir üst versiyonunu bir Rus firması geliştiriyor şu anda bildiğim kadarıyla, o da kolunuzdaki bir sensörü takip edecek şekilde, bu şekilde elinizle çekmekte gerekmiyor.
www.novosim.com
Ürün Geliştirme ve Ar-Ge Hizmetleri (Bilgisayar destekli tasarım ve analiz,test)

ahmetdemirci53
Üye

Toplam 104 yazı
26/09/2010 :  15:21:48  Alıntı
DÜNYANIN EN TEMİZ YEŞİL ÇAYI ÇÜNKÜ ,HAMMADDESİ YIKANDIK TAN SONRA İMALATA VERİLEN DÜNYADA BAŞKA YEŞİL ÇAY BULAMAZSINIZ.(örneğin www.pureinventions.com sitesinde ürün pazarlanmaktadır .) Yani bu işe yatırım yapacak yatırımcı ülkemiz yeşil çay pazarında söz sahibi olur.Çünkü likit yeşil çayın kullanımı çok kolay demlemeye gerek yok ,posa sorunu yok.Kaynar suyu çay bardağınıza koyuyor ve kaynar suyun içerisine istediğiniz kadar yeşil çay damlatıyorsunuz. YANİ DÜNYADA KULLANIMI EN KOLAY YEŞİL ÇAY.Sıcak suyunuz hazırsa bir kaç saniyede doğal yeşil çayınızda hazır.
TEL:05385836435

Yerleşim : Türkiye / Rize  |  Meslek : Mühendis
kızılkaya
Üye

Toplam 180 yazı
02/10/2010 :  16:33:43 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
selam onur kardeş bana mail atarsan sevinirğim ne kadar bir bütçe gerekli kizilkaya_67@hotmail.com

Yerleşim : Türkiye / Yalova  |  Meslek : Diğer
onur652
Üye

Toplam 468 yazı
14/01/2011 :  17:49:39  Alıntı
neye ne kadar bütçe gerekli?

teyy
Yeni Üye

Toplam 4 yazı
14/01/2011 :  22:17:31  Alıntı
http://www.odtumakina.com/

araştırma yaparken bulduğum bir adres.
sitedekilere faydalı olmak adına paylaşmak istedim.

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Mimar
teyy
Yeni Üye

Toplam 4 yazı
14/01/2011 :  22:20:22  Alıntı
http://isfikirleri.neisyapsak.com/kategori-yeni-is-fikirleri-firsatlari-kurmak-evden-para-kazanma-50-yeni_is_fikirleri_sermayesiz_evden_is_kurmak.isfikirleri

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Mimar
eva1001
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
12/02/2011 :  19:24:09  Alıntı
su anda Turkiyede yeni bir urun yeni bir is var bende ilk ankarada faaliyete acilacak,macaristanda ve europada yarim gunde kalabalik yerlerde 700 euro kazaniyor,turkiyenin her sehirinde is birlige hazirim,ben hobby olarak bu isi projeme aldim,bu urunu tesciletirdim,, Turkiyede yok. bir kac sene once ilk tibbi atik sterilizasiyon tehsisi ben kurdum,bir kac ilde tehsislerim var,isyerler sahibiyim,isim tibbi atik,atik,ama bu turkiyede daha olmayan urunu uretmeye basliyorum.girisimci arkadaslarla is birlige hazirim. www.parazs-varazs.hu

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Serbest meslek
sars6167
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
12/02/2011 :  19:35:03 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
hocam çin fuarlarını ve mallarını takip edin derim.hatta büyük sermayeniz varsa bizzat çin fuarına gidin derim.her sene fuarlarda değişik değişik ürünler üretip sergiliyolar.çinden toptan alınan bir silikon saatin maliyeti 0.1 kuruştanda az en az 1 tl ye toptancıya satabilirsiniz,power blade dedikleri olay çinde 1 tl ye gördüm toptan tanesi kutulu falan.burda 50 tl ye satıldıklarını gördüm.kalem olta çinden toptan alındığı vakit tanesi 11-12 tl ye geliyo burda 45 tl ye satılıyor.kısacası fuarları vs takip ederseniz bulup getirtebilirsiniz ürünleri.iyi çalışmalar...

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
detatic
Yeni Üye

Toplam 24 yazı
17/03/2012 :  17:46:07  Alıntı
merhabalar doktor eldivenini yaklaşık olarak 2 yıl önce irandan ithalat yapıyorduk suanda ihtiyacınız çoksa getirebiliriz. şimdiden tşk.ler
DETA DIŞ TİCARET İTHALAT İHRACAT

Yerleşim : Türkiye / Ağrı  |  Meslek : İthalat / İhracat
cömert
Yeni Üye

Toplam 67 yazı
19/03/2012 :  03:50:05  Alıntı
Press point gazete satış otomatı türkiyede yok.Bunun diğer gazete otomatlarından farkı 48 ülkenin gazetelerine uydu internet bağlantısıyla gerçek gazete kağıdına gerçek gazete boyunta basabilmesi. Oteller ve tatil köyleri için bence çok ideal ingiliz, fransız ,italyan , arap turist fark etmez.Müşteri kendi ülkesinde hangi gazeteyi takip ediyorsa , birebir aynısını bastırabiliyor.

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/543/migkdmeyebasgazetenioku.jpg/][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Hukukçu
armagan
Üye

Toplam 145 yazı
19/03/2012 :  15:48:44  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cömert
Press point gazete satış otomatı türkiyede yok.Bunun diğer gazete otomatlarından farkı 48 ülkenin gazetelerine uydu internet bağlantısıyla gerçek gazete kağıdına gerçek gazete boyunta basabilmesi. Oteller ve tatil köyleri için bence çok ideal ingiliz, fransız ,italyan , arap turist fark etmez.Müşteri kendi ülkesinde hangi gazeteyi takip ediyorsa , birebir aynısını bastırabiliyor.

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/543/migkdmeyebasgazetenioku.jpg/][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

comert bey selamlar

bu makinelerin satisini yapan sirket bilgisi bulamadim, sizin bir bilginiz var mi?
lafla peynir ekmek gemisi yurumez

Yerleşim : İngiltere / Biyer  |  Meslek : Esnaf

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

13.75 saniye.
06:50:10, 20 Mayıs 2025, Salı

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2025 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım