Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kargo Sektöründe Bilgisi Olanlar Sizce?

Başlatanemre1717Tarih06/01/2014 21:25:35Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Arkadaşlar merhaba
Yeni bir işe atılmayı düşündüğüm şu günlerde sizin bilgilerinizden de yararlanmak istedim.
4 Yıldan beri kargo sektöründe bilgi işlem olarak çalışmaktayım ve 3 tanede kiralık aracım var kargo şirketinde artık acente olarak çalışmamın zamanı geldiğini düşünüyorum. Ben şubede çalıştığım için şuan veya daha önceden kargo acenteliğini yapmış bu işin ceremesini çekmiş artı ve eksilerini bilen varmıdır?. Sizce maaşlı eleman ve kiralık araçlarımla devam mı etmeliyim yoksa riske girip acente almalımıyım. saygılar

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ulaşım / Taşımacılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye98 yazı
Öncelikle nerde alacağın önemli potensiyeline bakıp seni tatmin edecek düzeyde olursa hiç bekleme derim madem işin içinde hem iştende anlıyorsun en azından kendi işim olur hangi firmada çalışıyorsun

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Serbest meslek
Yeni Üye21 yazı
Allahım yolunu açık etsin,inşallah iyi kargo potansiyeli olan bir bölge olursa kazanırsın
yuksel

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye5 yazı

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Sürat kargoda çalışmaktayım yer ise çanakkale/biga potansiyel olarakta mobilya sektörü çok hızlı organize sanayi açılmak üzere ayakkabı üretimi yay vs üretimi çok fazla sanayi bölgesi ise çok hızlı çanakkale bölgesinde üretim olarak tek yer diyebilirz. Ayrıca içdaş firması faal olarak çalışmakta liman ve ulaşım imkanı olduğu için bir çok firma fabrika kurmakta alorko gibi.

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye141 yazı
merhaba kargo da 3 tane kiralık aracım var demişsin bunu nasıl yaptın ve geliri ne kadar sana getirisi nedir.Bakım vs .sana mı ait .Şimdiden Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye5 yazı
merhaba
Araçlar şubede şehir içi dağıtımında kullanılıyor yakıt dışında hersey bana ait şöförde dahil. 3 araçtan 6.500 fatura kesiyorum bunun içindede masrafları çıkarıcan

Üye126 yazı
Selamlar.

Kiralamada araç başı 2150 tl civarı geliriniz oluyor yani .

Peki ne tarz araç istiyorlar genel olarak.Doblo tarzı araçlar mı yoksa transit tarzı araçlar mı ?

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
işe giriş 0 km ducato 13 veya 15 m3