Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Denizlide İş Kurmak İstiyorum Ama Nasıl Bir İş?

BaşlatanforyounsTarih12/10/2010 14:33:43Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
merhabalar

50000 tl. sermayem var denizlide bir iş kurmak istiyorum.yada anlaşabileceğim dürüst birisiyle ortak iş yapmak istiyorum ne iş yapabileceğim konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. bölgeyi tanımalarından dolayı özellikle denizlili kişilerin görüş bildirmelerini rica ederim.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Üye149 yazı
Ben Denizli 'deyim. Hangi alanda uzmansanız onu yapmanızı tavsiye edecez. Ancak şunu söyleyebilirim bu sıra mantar yetiştiriciliği hakkında araştırma yapıyordum.

http://denizli20.org/haberler-371-tektstil-fabrikalari-mantar-uretiyor.html

Şu haberi okuyunuz. Gençseniz öğrenciler için mekan açıp işletebilirsiniz. Mesela size playstation tavsiye ederim. Denizli 'de yanlızca 1 adet gitarhero adlı oyunun bulunduğu salon var. gitmeden saatler evvel rezerv. yaptırıyoruz.
Ayrıca Paü Med'in üstünde eski adı Riders yeni adı Cadde Cafe'ydi Lokman adlı bi abimiz 20.000 TL verip devraldı sonra kısa sürede 40.000 TL gibi bir fiyata mekanı sattı diye öğrendim ancak mekan şu an kapalı. İki katlı cafe alt katı canlı müzik için büyük bir salon. Süper bi mekandı alıp işletebilirsiniz.

Denizli bu sene büyükşehir belediyesi olacak artık ufak tefek bir şehir değil. Oto yıkamacı açabilirsiniz, kışın epey yağmur çamur güzel bir yere açarsanız çok kısa sürede kotarır kendisini.
Süper fikirler :P
http://www.gencdenizli.net - Kişisel Blog Sitem

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye6 yazı
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı

yaprak mantarı yetiştiriciliğini araştırdım ve halen daha araştırmaktayım. gayet ilgi çekici duruyor. ciddi şekilde ilgileniyorum. eğerki seninde bu konuda bilgin varsa bana bu konuda bilgilerini paylaşırsan sevinirim. özelliklede ilk kurum maliyetleri ve pazarı hakkında.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Di?er
Üye112 yazı
merhaba hemşerim..
eşime bebe çocuk giym dükkanı açtım. yanına tost ve börekçi açıldı. valla iyi iş yapıyor. bence paranı yiyecek üzerine değerlendir..
DENİZLİDEN SEVGİLER...

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Yöneticilik
Yeni Üye53 yazı
eğer işin başında durursan fırın aç derim...bu sermayeyle işi kurarsın demirbaş,fırın v.s...sonra zaten gerekli ürünleri malzemeleri vadeli alır,paraya çevirip ödemeyi o zaman yaparsın,çark döner yani : ) hem de peşin para..kira miktarında iyi hesap yap işlek bi yer olmasına gayret et..hayırlı işler..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye47 yazı
mantar yetiştiriciliği çok kolay olmasada iyi bir sektör. ısısı, oksijeni, temizliği, nakliyesi, yerleştirmesi, topraklaması, ilaçlaması, toplaması, satması, işçiliği en önemliside hastalık riski olan bir tarım türü. Bizzat mantar üretim fabrikasında çalışıyor olduğumu belirteyim. Ama yaparım derseniz yapılır biraz riski göze almanız gerekir.

Üye351 yazı
Bi arkadasim kres devraldi isleride gayet iyi ancak tayin nedeniyle devredebilir (bana hic devredecegim demedi bu arada bu benim tahminim) istersen konusabilirim

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Üye149 yazı
Hocam PS salonu aç. Koca şehirde yanlızca "bi tane" gitarhero ve ps3 salonu var. Aç darphane gibi iş yaparsın. Reklamınıda yaparız. Ya da Çınar 'da Marina Cafe var. Üstüne mekan bilmiyorum. Ona benzer bi yer açıp işletebilirsin. Kampüsteki Cadde Cafe'yi ya da. Mantar falan emek uğraş isteyen şeyler ama öğrenci olan yerde kriz olmaz, sürekli sıcak para. 30.000 kişi okuyor burda.
http://www.gencdenizli.net - Kişisel Blog Sitem

Üye351 yazı
abi bunun nesi tek bayii bildiğin herbalife değilmi bu heryerde onlarca var zaten

Üye347 yazı
Denizli de değinildiği şekilde mantar yetiştiriciliği ve bazı alternatif tarım uygulamalarına yöneliş var.
ama öncelikle ne yapılabilirden öte,
siz neler yapabilir, yadaa neleri keyifle yapabilirsinizi çıkarıp
onlar rasından elemek daha mantıklı olabilir
bir diğer fırsatta kosgeb menşeili yeni girişimci desteği, böylece hem daha planlı hem de sermayenize ilave ederek başlamış olursunuz.
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Üye351 yazı
Cocuk kresi ac 0-6 yas cocuk kresi sadece 2 tane var biri bagbasinda biri bereketli de3-6 yas cok ama 0-6 yasda cok fazla para kazanabilirsin hatta devreden isletmeleri bi arastir

Üye236 yazı
Sermayenizin, % de 1 ve 2 si kadar bir miktarla, risksiz, Kalem Çay ve Sihirli Bardak İçecek satışları yapabilirsiniz. Acizane bir fikir ve teklif :)
_______/)______./¯"""/')
¯¯¯¯¯¯¯¯¯\)¯¯¯¯¯'\_„„„„\)

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
Sadece Denizlide yapılabilecek bir işim var. Tüm düzen ve tüm imkanlar şu an kurulu durumda. İş sadece Denizlide yapılabileceği için devretmem gerekiyor. Çünkü Ağustosta şehir dışına çıkıyorum kalıcı olarak.
Müşteri potansiyeli ve müşteri memnuniyeti konusunda çok iyi durumda. 10bin TL ye devredicem ve 3bin TL geliri olan bir anlaşma da şu anda hazır bekliyor. İşimizi devralan kişi 3bin TL lik hazır müşteriyi de alacak. yani iş size 7bin TL ye gelmiş olacak.
merak ettikleriniz için info@denizlidehersey.com
Kalbinde ülken, ufkunda dünya olsun.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
Yeni Üye10 yazı
mantar işi kolay iş değil ve en önemlisi canlıylı uğraşıyosun sattın sattın satamadın yandın en büyük para ilk kurulumda gider diğer en büyük masraf elektrik ayrıca çok fazla deneme yanılma oluyor buda çöpe atılan para demek ayrıca en büyük sorun kompost kısmı kendiniz yapamazsınız yapsanızda başarı şansınız düşük vede ayrıca ek bir başlangıç maaliyeti demek hazır kompost alsanız oda ayrı risk mutlaka kendi gözünüzle görerek kompost satın alın derim kendi ellerinizle kontrol ederek size bi olay anlatayım tanıdığım bi arkadaş kompost siparişi veriyodu telefonda arkadaşın ihtiyacı 20 ton du satıcıda 19*5 ton hazırda vardı satıcı daha telefonu bile kapatmadan arkasındaki adamlarına aynen şöle bağırdı ;olum hemen komposta 500kg su verin:)))) bunu duyduktan sonra ölece kala kaldık ki adamlar resmen oyun oynuyo insanla ve sana allahın suyunu kgı .0.50-0.70 kuruşa satıyolar işin özü çok risk var ama illa bu işi yapıcam kafa koydum diyen varsa benden tavsiye bu iş için çok iyi ısı yalıtımı yapılmış kirası düşük elektrik su olan bir mekan bulmaları böle biyer bu iş için 50bintl sermayeden bile iyi :))böle bi yer mesela boş bir eski buzhane olabilir yada daha önce mantar üretimi yapılmış biyer olmalı hele bide üretim ranzalarıda mevcutsa işte size fırsat derim bu işe hemen atılın bu iş kaderinizde varmış derim ama sıfırdan hatta bilginiz bile olmadan bu işi yapmak çok riskli bence bir işe başlamın püf noktası DOĞRU ZAMANDA DOĞRU ADIM DOĞRU İŞ bu arada denizlide benim hatırladığım sahibi mantar üreticileri birliği başkanı olan bir firma var yani denizli benim bildiğim mantarda iyi durumda ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ymalat
Yeni Üye91 yazı
xxx hoca değindiği konularda doğru demiş bu işin bizat kursunu aldım ve birçok firmayı bizat ziyaret ettim yaprak mantarı kültür mantarına göre daha pahalıdır ama üretimi zordur çabuk satışı ise mantar hasatından çıkmadasnn 1 2 gün önce toptancıları kolaylıkla netten bulasbilirsin denizli deki büyük marketlere satabilirsin pazarlama sorunun olmaz en önemli olan yer sorunudur kimse bu iş için binayı kiraya vermez nemden dolayı bina mafolur misel yani kompostu kendin yaparsan kar edersin kompost ssaman mısır sapı arpa kireç alçı vb karışımı ile olur destek falan hikaye ben o kadar girşimcilik kursuna giden tanıyorum da 1 kişi dahi destek alamadı kompost alımı çok tehlikeli kompost diye su da alabilirsiniz çok hileli bir iştir evt bu işte para var çokda zahmetli değil 5 6 bin tl yeter size ben yapmadım çünkü yerim yok kiradada bulamadım bu iş için kiraya vermiyorlar ben denizli ve civarın da pazarlarda çorap çamaşır toptan ayakkabı kecisi vb şeyler satıyorum bu iş araştırarak olmuyo maselef bizzat üretim yapan yerlere git gör zaten bir defa olayı çözdümü arkası gelir

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Saty? / Pazarlama
Üye351 yazı
Çok eski konu arkadaşlar bilginize

Yeni Üye1 yazı
Denizliyi tanıtan, esnafları otelleri restaurantları tanıtan bir web sitem var.
Günlük İP'den sayım, yani her bilgisayardan sadece 1 kez girdi aldığı halde günlük 3000 üzeri giriş alıyoruz siteye.
100 üzerinde üyemiz (Müşterimiz) var. Üyeleri ücretle kayıt alıyoruz. Ortağım da ben de artık Denizlide olmayacağımız için sistemimizi güvenebileceğimiz, işi yürütebilecek birine devretmek istiyoruz. Neredeyse maliyetine devredeceğiz.
Alacak kişiden en büyük beklentimiz müşteri memnuniyeti.
5000 TL ile iş sizin olabilir. 15 ocak - 7 şubat arası Denizlideyim.
site şu an google'da birçok kelimede otomatikman ilk sayfada çıkıyor. Bu da işinizi kolaylaştırıyor.
info@denizlidehersey.com'a yazarak bana direkt ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf