Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ucuzluk Marketler Zinciri Acmayi Dusunuyorum. .

Başlatanmk173Tarih27/12/2013 18:01:35Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaslar. bu sitede yeniyim, internette tesadufen gordum ve cok faydali buldum. "saflar kendi, akililar ise baskalarinin tecrubelerinden faydalanirlar" diye bir ata sozu duymustum. Burasi o acidan yararlidir. Bir de, istisare eden pisman olmaz demisler. Muhendisim ama maalesef teknik isler de, insaat ve taahhut sektoru de (kapitalin olup da yap sat isi disinda) her sey gibi guzel ulkemizde ayaga dusmus , kar marjlari dusmus ve artik karin doyurmuyor. Baska sektorlere yonelme ihtiyaci doguyor. Ucuz satacak gida marketi acmayi ve ileride zincir magazalar sistemine donusturmeyi dusunuyorum. Bu konuda bana yol gosterecek arkadaslar var mi ? Acmadan evvel, acarken, actiktan sonra, isletmede, mal alirken ve satarken vb. nelere dikkat etmeliyim ? musteri memnuniyeti icin neler yapilmali, neler yapilmamali ? kucuk ve zincir marketciligin basari icin puf noktalari nelerdir ? techizati , mallari, urunleri, nerelerden kaca alirim ? hangi reyonlar bulunmali ?neleri satmali, neleri satmamali ? urunleri (urun derken hepimizin her gun evimizde yiyip ictigimiz ve kullandigimiz tum tuketim urunlerini kasdediyorum), nereden nasil en ucuza bulur alirim, malederim ve ucuza satarim ? ucuza alamiyor ve satamiyorsan bu devirde bir isi yapmayacaksin, eger zengine hitap etmiyor isen. . zengine de ucuza satmayacaksin, yoksa is yapamazsin. nasil musteri cekilir ve surekli tutulur, ciro nasil arttirilir ? kalite nasil saglanir ? nasil kampanyalar yapilmali ? bu ise az-cok sermaye ko**** ortakolmak isteyenler varsa onlarla da konusabilirim. guzel fikir ve tavsiyelerinize acigim. ayrica, bana en uygun fiyata kisa vadeli mal satabilecek her turlu gida ve tuketici urunleri toptan saticilari, ithalatcilari veya ureticileri ile de tanismak, konusmak, anlasmak, is yapmak isterim. Amacim vadeli mal alip tabii ki markette (ileride zincir marketlerimde) pesin satmak, satilinca parasini vadesini beklemeden hemen havale ile saticiya odemek ve borcumu kapatmak, tekrar mal almak. veya her ayin belli bir gununde elden nakit odemek. Buna benzer sekilde acik hesap calismak da isterim.Degerli gorus ve tavsiyelerinizi beklerim. Herkese selamlar ve hayirli isler. Murat bey, cep 0554 511 8095.
mk173

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye77 yazı
sevgili murat bey bende şuan için böyle bir arayış içerisindeyim marketçilikte en büyük sermaye güler yüz ve tabiki ucuzluk google nasıl kurulduğunun hikayesine bakın bir evin deposunda iki girişimci kafadar arkadaşla oluşmuştur insan oğlunun isteyipte yapamayacağı hiç bir şey yoktur yeterki azim ve girişim ruhunuz olsun başarılarınızı dilerim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye574 yazı
merhabalar;
mk173;

ben Ankaradayım, bende mühendisim, yazılım firmam var ben bir tane a101 gibi marlet açıp online Ankaraya dağıtım yapmak istiyorum, ticari konularda deneyimli birisiyim. Ancak Ankara'dayım, bu işe sermaye lazım bir kere, ne kadar gerekli der iseniz, en azından barkot okuyuculu bir sistemi firmaya kurmak 5bin tl, gerisini siz düşünün.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis