Bu sitenin reklaminda kullandigimiz projenin başimıza açtıklarıni okumak isterseniz asagidaki linke bakmanızı oneririm
http://www.emrahyuksel.com/2013/11/yarayc-reklamclk-calsmas.html
merhabalar arkadaşlar. Ufak ilçeler için tasarladığım online avm fikrini sizlerle paylaşmak istedim.
İlk defa bir projeyi tamamen hayata geçirdikten sonra burada paylaşıyorum.Koniks.com sitenin ismini reklam amaçlıdır diye belki yayınlamaz siler özel mesajdan ulaşırsanız link atarım. Resmini koyuyorum sitenin ve fikrin detayları işleyişine geçiyorum

avmcatalca.com projem ilçemde bulunan firmaların tamamını paket servis yapmasına imkan tanıyan bir projedir. Paket servisler tek merkezden alınıp evlere site elemanlarımız tarafından dağıtılmaktadır.
Öyle gözünüz korkmasın. Ben işe tek başıma başladım. Yani amaç gerçekten gecede kendime 40-50 tl bir yevmiye masrafı çıkarmaktı.
Yani ben hiçbir stok bulundurmuyorum. ilçede ki firmalarla görüşüp sanal avm'den mağaza kiralamalarını sağlıyorum. (Buda ek ücret)
Ekledikleri ürünleri ilçeden evine talep edenlere servis ücreti karşılığında getiriyorum.
Siteyi incelerseniz daha detaylı anlayabilirsiniz.
18:00 - 24:00 saatleri arasında çalıştığım için ek işim oluyor bu. Belki yakında hafta sonları tam güne geçebilirim.
Sorularınız olursa ve bulunduğunuz ilçeye böyle bir site kurmak isterseniz yardımcı olabilirim. Siteyi kendim modifiye ettim. İmage tasarımları bana ait. Altyapı olarak promistw kullanıyorum.
Eğer gerçekten gelir sıkıntısı yaşıyorsanız bence düşünmenizi tavsiye ederim.
emrah yüksel
www.avmcatalca.com
info@avmcatalca.com
Hala deniyorum. Sonunda olacak inşallah.