Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Plastik Ürün İmalatı

Başlatanastra07Tarih18/12/2013 22:25:32Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
Merhaba Arkadaşlar;
Daha önce uzun zaman plastik işi ile uğraştım.2 sene önce satmıştım tüm kalıp ve makinelerimi.Kapatma sebebim kalıpların demode olması ve makinelerin eski olmasıydı.Fakat şu an 2 adet yeni makine almayı düşünüyorum.Şimdi ise üretim yapmak için kalıp yaptıracağım.Fakat belirli bir sektör seçip o sektör için gerekli ve kazancı iyi olan ürünlerin kalıplarını yaptırmak istiyorum.Bu konuda yardıma ihtiyacım var.
Fikirlerinizi bekliyorum...

Yerleşim Türkiye / BalıkesirMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye66 yazı
Eğer istanbulda düşünürseniz benim 100 m2 yerim var.Plastik konusunda tecrübeliyim tarikay72@gmail.com 05326572374

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye44 yazı
Hic bilmiyorum bu sektoru ama otomobil parcalarinin pilastik olanlari uretilemezmi, cok surumu olan ve bitmeyen sektor.
Anything does not destroy me; makes me stronger

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye12 yazı

Sayın tarikay imalat Antalya'da yapılacak.
Cüneyt Bey otomotiv parçaları ciddi bir sektör .Bununla ilgili önerebileceğiniz bir kısım var mı acaba?

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ymalat
Yeni Üye15 yazı
plastik enjeksiyon ve kalıp işi ile uğraşıyorum. şu anda faal olarak tam teşekküllü kalıphanem ve imalathanem var. kalıphanemde 1 adet cnc, 2 adet freze, 2 adet torna, 1 adet dalma erezyon, 1 adet planya, 1 adet taşlama, 2 adet matkap mevcut olup her türlü plastik enjeksiyon, plastik şişirme, metal enjeksiyon, metal kesme kalıpları yapabilecek yetkinliğe ve bilgi birikimine sahibim. ayrıca cad/cam solid-ideas programlarına ileri derecede hakimim. enjeksiyon hanemizde 1 adet 50gr, 1 adet 300 gr, 1 adet 400 gr , 1 adet 2.5 kg kapasiteli makinalarımız mevcut. şuanda avrupa ve orta doğunun en büyük oyuncak imalatcışına ürün tasarlayıp, gelistirip imal ederek ürün vermekteyiz. bunun yanında ayrıca temizlik malzemeleri ürünlerine girip ( vileda, çöp kovası, sıvı sabunluk, faraş, tuvalet fırçası, vb.) başka bir alanda ilerlemek istiyorum. bu ürünlerin kalıplarının yatırım ve finansmanı sağlayıp satışı düşünmekteyim. İlgilenirseniz numune gönderdiğiniz takdirde kalıp teklifi verebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye108 yazı
cam balkon aksesuarları olabılır ıyı bır pıyasası var yardımcı olabılırım uretılecek malzemeler konusunda
Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız,vardığınız yerin önemi yoktur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye44 yazı
Yani kaliplarin maliyetlerini,butce nizi ,elde edilebilirlik kismini bilmiyorum ancak,bol trafik kazali antalya icin trafikte en cok gordugumuz bir marka uzerine yogunlasip ornegin doblo gibi ayna larin dis aksami,tamponlari izgaralari,yada aksesesuarlari,nikelaj kaplama ayna kaplamalari gibi.Benim bir caddy marka aracim var ornegin bunlarin bu tip aksesuarlari cok pahali.yada bir piyasa arastirmasi yapilip bu sektorde en cok hangi plastik parcalar satiliyor gibi bir arastirma yapilabilinir. Tabiiki ben bu yorumu sektorden dogru durust bilgim olmadan yapiyorum.
Anything does not destroy me; makes me stronger

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye15 yazı
sayın cuneyt.malas bahsetmiş oldugunuz aynalar oem lisanslı olup üretilmesi yasaktır. bunları bplast-ayfar-feka-farba gibi firmalar üretmektedir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat