selamlar,
1.Özel kağıdı var transfer baskı diye geçer, bu kağıda döktüğün bir resim yada yazıyı tişörte aktarabilirsin. Bu özel bir kağıt biraz naylonumsu. 180-200 derecede yaklaşık 8-10 sn. tisort üzerine uygulaman gerek. Elbette uygulama yapacağın kumaş türüne göre bu değişebilir. Bazı kağıtlar var bildiğin ev ütüsü ile bile transfer baskıyı yapabilirsin. Sanayi tipi bir şey ararsan bu ütü 500 - 800 lira arasında bir şey olmalı sanırım. üzerinde zaman ayarı ve termostad var, baskı uyguluyorsun kilitleniyor. Evde gayet güzel üretebilirsin, az biraz bilgisayar bilmen yeter, bilgisayar ekranında gördüğün herşeyi transfer baskı ile çıkarabilirsin... Yazı, resim, fotoğraf...
2. Ben yaparken, beyaz yada renkli atlet fanila alıyordum. Baskı yaptıktan sonra tisört diye satıyordum, bildigin pamuklu kısa kollu bisiklet yaka :)
3.Pazarlama için öncelikle kendi üzerine giyeceksin... Özellikle anaokullarına gideceksin ve çocuklara yönelik toplu siparişler alacaksın. Bu ana okullları bazı gezilere falan gidiyorlarya tişörtün arkasına o okulun adını yazacaksın... Tabii öncelikle okul müdürüne yada öğretmene bedava basılı bir tişört ***üreceksin... En uygun pazarlama toplu yerlerde yapılandır... Bu iş internetde falan olmuyor, iş gezenin ayağına geliyor. İlk hedefin okullar ve fotograf stüdyoları olmalı :) Fotografçıya bir tane fotolu tisört bırak, orada görenlerden sipariş alırsın, çevrende fabrika vs. varsa oralar ile görüş, iş önlüklerine yada şağkalar için sipariş alırsın ama ...
4.Kurulum maliyetine gelince ; bir bilgisayar, bir lazer yazıcı, bir transfer ütü... sıfırdan yapmaya kalksan 2.000 - 2.500 liraya hepsini halledersin...