Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çin'den Ürün Getirmek [acil Yardım]

BaşlatanahmetsarierTarih17/12/2013 22:24:45Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım üniversite öğrencisiyim.Çinden farklı farklı ama bir kaç çeşit ürün getirmek istiyorum getireceğim ürünlerinin ücretleri düşük ancak türkiye'de satacabileceğim şekilde ürünler olsun istiyorum mesala 1-2 dolara aldığım bir ürünü burada 30-40-50 tl gibi fiyatlardan satmak istiyorum.Bu şekilde satılan ürünler var internetten çin sitelerinden toptancıların sattığı ürünlere bakıyorum uzun zamandır..

bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arakdaş veya fikir ve önerilerini paylaşabilecek olursa çok sevinirim..Çok fazla yatırım yapacak kadar yüklü bir param yok yavaş yavaş büyütmeyi düşünüyorum üniversite öğrencisi olduğum yüklü bir ürün tedariği yapamam.Bu işin prodürü nedir en az ne kadarlık bir ürün getirebilirim nakliyesi vs. gibi durumlar nasıl olur detaylı bilgi arıyorum yardımcı olursanız çok sevınırım..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye34 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - turgaygok
arkadaşım 1-2 dolara alıp 30 40 katına satıp para kazanayım diyorsun hem ucuz hem çok karlı olsun diyorsun böyle bir mantık yok. böyle bir ticaret yok. üniversite öğrencisiyim diyorsun o zaman biraz daha aklı selim düşün kısa zamanda köşeyi dönmeyi bekleme toptan vede sürümden kazanabilirsin onun dışında bence boşa hayal kurma derim. birde sermayene göre hareket et.

aslında anlatmak istedidğim buydu yanı tabikide malum ülkemizdeki ekomi zaten ortada esanafın durumu hakeza. Ancak benım demek ıstedıgım ürün başına kaar edebileceğim bir ürünü bulmak arz-talep gibi bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan bu yüzden bilgi istedim..

mesala demişssiniz ki sürümden kazanın bunu forumdaki başka yazılarda da okudum ancak sürümden kazanabilmek için yüklü miktarda ürün çekiliyor yanılıyormuyum sizin bu konuda yapılması gereken ve önemli olduğunu düşündünüz fikirler nelerdir paylaşırsanız çok sevinirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye34 yazı
konu hakkında başka yorum yapacak arkadaş yok mu?

Üye515 yazı

ben Türkiye piyasası 20-25 TL satılan peeling kremini toptancıdan fiyat istedim geçen sene 6 lı alırsam 13.5 TL 4000-5000 mal alırsam 5.5 TL verecektim.Merak ettim alibaba da 3 gün araştırdım o kremi 0.12 cent e buldum araştırırsanız bulursunuz. Bende kuaför malzemeleri satıyorum. Şahıs firmam var yaza doğru ithalatçılar birliğine kyıt olacam york trade gibi bir kursa yazılacam. Ufaktan getirecem birşeyler. Tabi beni uğraştırmayacak şeyler. Elektronik getirmem servis ağı istiyor. Kozmetik birsürü teferuatı var .Herhalde boya fırçası gibi uğraştırmayacak ürünler getirecem. Araştırdın mı bulursun.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye34 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - 171988
ben Türkiye piyasası 20-25 TL satılan peeling kremini toptancıdan fiyat istedim geçen sene 6 lı alırsam 13.5 TL 4000-5000 mal alırsam 5.5 TL verecektim.Merak ettim alibaba da 3 gün araştırdım o kremi 0.12 cent e buldum araştırırsanız bulursunuz. Bende kuaför malzemeleri satıyorum. Şahıs firmam var yaza doğru ithalatçılar birliğine kyıt olacam york trade gibi bir kursa yazılacam. Ufaktan getirecem birşeyler. Tabi beni uğraştırmayacak şeyler. Elektronik getirmem servis ağı istiyor. Kozmetik birsürü teferuatı var .Herhalde boya fırçası gibi uğraştırmayacak ürünler getirecem. Araştırdın mı bulursun.

işte bende alibaba da bazı ürünle buldum v bir kaç sitede ucuz ürünler ancak bunları oradan satın aldıktan sonra gümrükten asıl sokacagım toplu olarak 30-30 telefon kabı 50-100 adet ekran koruyucusu veya 80-100 adet kolye aldın mı bunlar gümrükte muhakak takılacaktır bunun geçişini nasıl sağlayacagım prosüdürü nedir ben farklı farklı ama çeşitli ürünler getirmek istiyorum bdediğiniz gibi ben 0 ,25 cent e telefon kabı buldum mesala toptan satım yapan..

bu konuda bilginlerinizi paylaşırsanız çok sevınırım

Üye515 yazı
Ben forumlarda baktım çoğu kişi diyor ki al malı takılınca arıyorlar seni ptt kargoya gidip vergini ödedikten sonra malını alıyorsun. Az mal getirsen danışmana gürükçüye vereceğin paraya değmez.Çok mal getirirsen kesinlikle ithalat ihracat işini yapanlarla hallet. Yorktrade gibi kursa git iyice öğren.Kendin hallet.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye108 yazı
ucuz malı getirirsin bir kere satarsın sonra elinde patlar."ucuz etin yahnisi olmaz "diye bir atasözü var.sonra bırakın kardeşim şu çinden mal getirme merakını sen burda birşeyler üretip satmaya bak.üniversiteye niye gittin ucuz ithalat yapıp çok karlı mal satmak içinmi? sakın sözlerim ağır gelmesin benimki bir abi tavsiyesi tabi karar senin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye34 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sdogan34
ucuz malı getirirsin bir kere satarsın sonra elinde patlar."ucuz etin yahnisi olmaz "diye bir atasözü var.sonra bırakın kardeşim şu çinden mal getirme merakını sen burda birşeyler üretip satmaya bak.üniversiteye niye gittin ucuz ithalat yapıp çok karlı mal satmak içinmi? sakın sözlerim ağır gelmesin benimki bir abi tavsiyesi tabi karar senin.

yorumunuz için teşekkür ederim size karşı tabi ki bu konu için bir tutumum asla olamaz aksine yazınızı saygı ile karşılarım hareket olmadığı sürece..

benim amacım aslındau cuz ürünler yani dandik ürünler alıp pazarlamak değil yani bir iş pazarı yaratmak istiyorum hem okuyorum hemde bir şeyler geçekleştirmek istiyorum..

tabiki de almaktan ziyade bir ürreten TOPLUM olmak daha iyi ancak bunu ülkemize bakıpta söylemek neredeyse imkansız..

Ailem ticaret ile uğraşan insan ancak gel gelelim sokaktaki esnaf bile dertli demekki doğru gitmeyen birşeyler var diye düşünüyorum..

Bu sebepten başka yönlere dağılıyor insanlar.Birde tabi haliyle ünv. öğrenisiyim ne kadar bütçeyle ne üretebilir ve nasıl bir pazar yaparım bu konuda biraz tartışılabilir o yüzden bir şeyler alıp satma fiikri bana daha mantıklı geliyor ama sizinde önerilerinizi dinlemek isterim bu konuda..iyi akşamlar

Yeni Üye34 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Herstyle
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ahmetsarier
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sdogan34

yorumunuz için teşekkür ederim size karşı tabi ki bu konu için bir tutumum asla olamaz aksine yazınızı saygı ile karşılarım hareket olmadığı sürece..

benim amacım aslındau cuz ürünler yani dandik ürünler alıp pazarlamak değil yani bir iş pazarı yaratmak istiyorum hem okuyorum hemde bir şeyler geçekleştirmek istiyorum..

tabiki de almaktan ziyade bir ürreten TOPLUM olmak daha iyi ancak bunu ülkemize bakıpta söylemek neredeyse imkansız..

Ailem ticaret ile uğraşan insan ancak gel gelelim sokaktaki esnaf bile dertli demekki doğru gitmeyen birşeyler var diye düşünüyorum..

Bu sebepten başka yönlere dağılıyor insanlar.Birde tabi haliyle ünv. öğrenisiyim ne kadar bütçeyle ne üretebilir ve nasıl bir pazar yaparım bu konuda biraz tartışılabilir o yüzden bir şeyler alıp satma fiikri bana daha mantıklı geliyor ama sizinde önerilerinizi dinlemek isterim bu konuda..iyi akşamlar

Makedonya İçin İş Fikirleri - Neler Yapabilirim?

Önce nerede yasadigina karar versen. :-)
Türkiyedemi Makedonyadami?

bu başlıktan dolayı açtım o yazıyı böyle bir fırsatım da var diye. Ayrı bir başlıkta değerlendirmek istedim onu