Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Zeytinyağı Satışı İle İlgili Fikirleriniz?

Başlatanlewent35Tarih27/11/2013 14:46:08Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Merhaba,

uzun zamandır aklımda olan tasarladığım Zeytinyağı satışı işi ilgili fikirlerinizi almak istiyorum. Bursa İznik'te zeytinliklerimiz bulunmakta ve zeytinyağını soğuk sıkma yöntemi ile el değmeden bizzat izleyerek yapmaktayız. zeytinyağımızın asidinin %0,8'den daha düşük olması nedeniyle hiçbir koku ve acı tat bulunmamaktadır. Uzun yıllardan beri kendi zeytinyağımızı tükettiğimiz için ve zeytinlerin bakımından zeytinyağının ambalajlanmasına kadar kontrolümüzde gerçekleştiğinden ürünümüze güvenimiz tamdır. bu güne kadar satışını sadece yakın çevremize yapmıştık ancak elimizde bulunan bu imkanı kullanarak yeni pazarlar bulma ve ürünümüzü daha fazla kişiye ulaştırmak istiyoruz.. Yılın her döneminde ürün temin etmede sıkıntı yaşamayacağımız için sürekli satış yapabileceğimizi düşünüyoruz. bu konuda gerek internetten satış yöntemi gerekse bayilik, distribütörlük vs yöntemlerle satışlarımızı nasıl arttırabileceğimiz hususunda fikirlere ihtiyacımız bulunmaktadır.

iyi çalışmalar,

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Üye141 yazı
Merhaba levent 35 biz yurt dışına senin anlattığın kalitede z.yağ gönderiyoruz.. Amerika çin vs ..biliyorsun orada bunlar eczanelerde satılıyor .Tanışalım bişeyler yaratabiliriz ..mail adrsini verir misin ..

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye21 yazı
aynen bende zeytinyağı işi yapmak istiyorum ama 60 kg lık bidonu istanbula getirmek bile zor, kendi aracın olmadan karğolar bile almıyor,bende aslen aydınlıyım istanbulda yaşıyorum,bizimde kendi zeytinimiz var
yuksel

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye7 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - frontera206
Merhaba levent 35 biz yurt dışına senin anlattığın kalitede z.yağ gönderiyoruz.. Amerika çin vs ..biliyorsun orada bunlar eczanelerde satılıyor .Tanışalım bişeyler yaratabiliriz ..mail adrsini verir misin ..

mail adresini özelden gönderdim. detay hakkında görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye42 yazı
100 litre alsam mesela başlangıç olarak litresi ne kadara gelir ? Stok durumunuz ne durumda ? Numune gönderme şansınız var mıdır?
to be or not to be

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye4 yazı
kardeşim,öncelikle kendin ne yapmak istediğine karar vereceksin.Ondan sonra fikirlere bakkıp hareket etmelisin.İhracat işine baksan iyi olur.Bende yıllardır azerbaycan gıda hariç bir çok malı üretib gönderiyorum.
saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - morizante
100 litre alsam mesela başlangıç olarak litresi ne kadara gelir ? Stok durumunuz ne durumda ? Numune gönderme şansınız var mıdır?

özel mesaj ile yanıt gönderdim. iyi çalışmalar,

Yeni Üye4 yazı
merhaba,soğuk sıkma zeytinyağınızın fiyatlarını yazarmısınız.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - erdenay
merhaba,soğuk sıkma zeytinyağınızın fiyatlarını yazarmısınız.

Özel mesaj ile sorunuz yanıtlanmıştır

Yeni Üye1 yazı
satışını yapmış olduğuuzu zeytinyağı fiyatlarını öğrenebilir miyim ben de
Allah var problem yok...

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - malik27
satışını yapmış olduğuuzu zeytinyağı fiyatlarını öğrenebilir miyim ben de

Özel mesaj ile yanıt gönderilmiştir

Yeni Üye11 yazı
Tayland da ciddi alıcım var (Yıllık 200 ton civarı) Sizden minimum fiyatı ögrenebilirmiyim ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye65 yazı
Sevgili arkadaşlar zeytinyağ işi oldukça ciddi ve güzel bir iştir. Bu işle ilgili profosyonel yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar bana özelden yazabilir. Hem üretim hem satış hemde şirketleşme bayilik vb gibi isteklerinize ne uygun şekilde yardımcı olabilirim.
Taylan ŞENDUR

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye123 yazı
merhaba levent 35;

ürünün ile ilgili detay bilgi (Kalite; fiyat; kapasite; vs.) verebilir misin?
tasdemir@gmx.de

Avrupa pazarı elimizde.. :)
tmx

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye10 yazı
Merhabalar,Çanakkale Geyikli'de kendi tarlalarımızdan elde ettiğimiz zeytinyağlarımız var.Bunları internet veya direk piyasaya nasıl satabilirim yardımcı olur musunuz.

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ö?retmen
Yeni Üye61 yazı
tum belgelerı ve analız raporlu sızma zeytın yagı markalı 5 ltr 58 tl toptan fıyatı feyzi 0554 976 74 84 izmir
Başarılı olmanın yolu çalış çalış çalış,,,

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Yeni Üye40 yazı
Selamlar herkese .ayvalık soğuk sıkım taş baskı zeytinyağı üreticisiyiz.cam şişe yada HEDİYE ahşap kutuda türkiyenin her yerine ücretsiz kargoyla gönderim yaparız.instagram adresimiz organikürün diyarı balıkesir.yurtdışı için ithalat ihracat belgelerimiz bulunmaktadır.
Ilgilenirseniz 05052179430 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ymalat