Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Oyun Salonu- Bebek Giyim

BaşlatanetihusTarih20/11/2013 22:48:22Yorum7

İlk mesaj
Üye217 yazı
Herkese merhabalar,

AVM lerin oyun salonu katlarında bulunan jetonlu oyun makinalarından uygun fiyata 2. el buldum.
bunu 100 bin nüfusu olan bir ilçede yapmak istiyorum. İlçede AVM yok.
-Ya Belediye Parkı ile yüzde usülü ortaklık teklif edicem.
-Ya da bir dükkan açıp bu dükkana hem bebek malzemeleri ( elbise-bebek koltuğu-yürüteç vs) hemde bu jetonlu makineleri koymayı düşünüyorum.

Fikri olan, daha önce bu işi yapmış olan varsa yorum yaparsa sevinirim.

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye217 yazı
güncel!

yokmu arkadaşlar fikri olan?

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ö?renci
Üye235 yazı
İkisini aynı yere koymak yerine ikisine de ayrı yer açılabilir daha karlı olacaktır . Önce jetonlu için yer açalım sonra ordan elde ettiğimiz gelirle başka yere çocuk giyim üzerine yer açalım .( Tabi pazar bu duruma müsaitse)

Jetonlu oyuncak konusunda 2. el olması iyidir ancak kesinlikle iyi görünüyor olmaları gerek sağı solu çizik vuruk olmamalı. İlçe de AVM yoksa AVM en yakın ne zaman kurulabilir onu araştır çünkü AVM açılınca muhtemelen senın jetonluya güçlü rakip çıkacaktır Playland mesela kesin alır orayı da direnemezsin karşılarında. Eğer ki AVM açılması en erken 3 seneyi bulursa gir mutlaka jetonlu işine

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Üye711 yazı

güzel bi fikir ama ikisinide aynı yere koymak olmaz gibi geliyor

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye217 yazı
kardeşim 3 yıl bulur. bunun dışında bahsettiğim yer aynı kocaeli gibi. lokasyon olarak avm kültürünn tutacağı tipte bir yer değil.
nasıl kocaelide yürüyüş yolu ve fethiye caddesi şehrin tüm iş yükünü kaldırıyorsa buradada bu şekilde çarşısı var.avm ihtiyacı hissedilmiyor.
kocaeli de de ncity ve dolphin çok faal avmler değil.

bende senin bahsettiğin gibi ilk önce jetonlu oyuncakları düşünüyorum.Ama lokasyonun çok iyi olması gerekli.

Yeni Üye9 yazı
merhaba eğer bebek malzemesi dukkanı acmak ıstıyorsanız yardımcı olabılırım.www.pedibebe.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ymalat
Yeni Üye8 yazı
kendiniz bir dükkan açıp makinayı da orda değerlendirmek daha akıllıca gibi.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye217 yazı
blackops, joker mağazalarının bir çoğunda elbise, oyuncak, biberon, emzik bunlara ilaveten benim bahsettiğim jetonlı oyuncaklar var.
aykırca özelden mesaj attım.
gerçekçi büyük br dükkan bulabilirsem her ikisinide koymayı düşünüyorum

arkadaşlar jetonlu oyuncak işi veya bebek malzemeleriişi yapan varsa fikir verebilirse çok memnun olurum