Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Adıyamanda 15000 Tl Sermayeyle Ne İş Yapabilirim

Başlatanrenas002Tarih19/11/2013 10:11:45Yorum97

İlk mesaj
Üye257 yazı
Merhaba arkadaşlar daha öncede forumda bir kaç başlık açmıştım ve yorumlarınızı almıştım özellikle sermayesiz olmasını istemiştim ama gelen yorumlar genellikle network siztemi üzerine veya birlikte çalışıp sözünde durmayan arkadaşlar veya benim yapamayacağım işler oldu bu sefer sermaye bile denmeyecek kadar küçük bir meblağ ama yinede 15000-20000 tl gibi cüzi bir parayla ne iş yapabilirim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Şunuda belirteyim ticaret tecrübem yok ve öğretmenim.Şimdiden herkese sonsuz teşekkürler emre-02@hotmail.com
renas

Yerleşim Türkiye / AdıyamanMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
97 yorum
Yeni Üye9 yazı
selam aleykum ve rahmetullah hocam sizin elinizdeki miktarla deterjan üretimi yapabilirsiniz veya düşünürseniz şayet size bayilik veririz sattıkça kazanırsınız düşünürseniz ciddi anlamda bizim web sitemiz www.anneminkremi.com
kimya mühendisi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye69 yazı
arkadaşlara katılıyorum. Tutun işi iyi para kazandırıyordur ki benim yaşadığm mahallede uc ay içinde iki tane iş yeri açtılar. Sigaraya zam geldikçe insanlar herhalde tutune yonelıyorlar. hem tutun satıyorlar yanında sigara kutusu ve diğer malzemeleri. Öncelikle bir müşteri grubu bulman lazım. ozellıkle istanbul ankara izmir gibi kentlerde, bunu nasıl sağlarsın dersem koniks bunun içinde iyi adres sana arkadaşlar yardımcı olacaktır. onun haricinde tanıdıklar vasitasiyle de musteri bulabılırsın. saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye80 yazı

kendinizi adıyamanla sınırlandırmayın, altyapınız nedir bilmiyorum ancak kurun bir web sitesi
çok zor değil hazır yazılımlar var. eğitim araçları satın alın. çok küçük paralar bunlar. ardından uzmanlık alanlarınız varsa onlar üzerine yoğunlaşın yoksa
insanlar dünya genelinde neler talep ediyorsa internetten neyi arayıp ulaşamıyorsa onlar üzerine profesyonel siteler kurun türkçe ingilizce olacak şekilde
bütün dünyaya yayın yapın , siteniz ücretsiz olsun sadece adsense reklam gelirleri size yeter. 20000 tl yi bu sitelerin içeriklerini edinmeyede harcayabilirsiniz.
profesyonel yazarlardan makaleler satın alırsınız, fotoğraf video çekimleri yaptırırsınız vs.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye45 yazı
Adıyaman da olmayan bir ürünümüzü size tavsiye edeceğim

%100 doğal katkısız kalem çay
şuan 32 ülkeye ihraç edilmektedir.

www.kalemcay.net

incelemenizi tavsiye ederim
www.kalemcay.net
ekonomik, pratik içecekler

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Gyda
Üye257 yazı
güncel
renas

Yerleşim Türkiye / AdyyamanMeslek Ö?retmen
Üye257 yazı
güncel
renas

Yeni Üye57 yazı
slm hocam bende öğretmenim. Gel benim siteyi sana satayım. 10 000 TL ye sitemi sana satayım. WWW.TOPTANTLFATURA.COM sitemin içinde yok yok. Piyasadaki diğer siteler gibi değildir. piyasada 1000 liraya bile satıyorlar. Ama sadece kontor satıyorlar benim sitede yok yok. içerisinde e-ticaret bile var. mtv ödeme, sigorta ödeme, toplu sms atma, aklına ne geliyorsa var anlayacağın. cep telefonundan bile yönetirsin siteyi bir öğretmenin dağ başında oturup rahat rahat yapabileceği tek iş. Ben neden bırakıyorum dersen ben şu an sigorta sovtaj ihalelerine giriyorum. siteyi ihmal etmeye başladım. yaklaşık 5 yıldır yapıyorum şu an sitenin günlük cirosu 20 000 tl dir. günlük kazandıracağı para 200-300 tl dir.
Toptanİstan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye257 yazı
pek anlamam o işten ama yinede teşekkür ederim
renas

Yeni Üye83 yazı
Selam;

Ev dekorasyon ürünleri imal ediyoruz. Kâr marjı yüksektir. Düşünürseniz görüşelim.
www.toptanistiyorum.com
www.ekisfikirleri.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye257 yazı
ev dekorasyon işleri güzel olabilir aslında fakat sermaye yeterli değil kanaatindeyim
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye229 yazı
e bi güncelde benden olsun hocam
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Yeni Üye33 yazı
ebide benden olsun
Do whatever you like... but make the best of

Yerleşim Türkiye / Denizli
Üye257 yazı
ben sizden geri kalamam bi daha GÜNCELLL
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Yeni Üye25 yazı
kardeşim bende istanbuldayım sana eğer satabilirsen kendi üretimimiz olan zeytin, zeytinyağı ve yan komşumuzun üretimi olan petek bal temin edebilirim .ilerleyen zamanlarda zeytinyağından sabun da üretmeyi planlıyoruz toptan alımlarda sana yardımcı olabilirim tufankerim.aksoy@hotmail.com
tufan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye42 yazı

10/03/2014 : 00:55:14 Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim Yazara email gönder Email Yorumu değiştir Değiştir Alıntı Yorumu sil Sil Yönetime Şikayet EtYorumu Şikayet Et
Arkadaşlar elimizde bulunan zippo stoğunu tüketmek amaçlı ürünleri toptan satışa sunmaktayız.
Toptan olarak satmaktayız.
Alım kotası yoktur sadece ürünün adedi arttıkça fiyatı düşecektir.
Her ne kadar zippoyu anlatmaya gerek yoksa da genel özellikleri aşağıdadır...

Ürün Özellikleri;
* %100 Orjinal American Zippo'dur. Çin malı vs kesinlikle değildir.
* Ömür boyu garantilidir garanti belgesi kutu içerisindedir.
* Ürünün sıfır olduğu arkasındaki kırmızı bandın sağlamlığından anlaşılmaktadır.

Numune gönderimi ücretlidir.
Sorularınız için; balkangmbh@gmail.com mail adresinden iletişime geçip bütün sorularınızı iletebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Yeni Üye10 yazı
hocam ;

paran sen de kalsın. paranı ona buna bağlayıp heba etmeden sana bir iş önerebilirim. hem ticaret yapmış olursun hem de para kazanırsın. üstelik önereceğim iş eğitim dalı ile çok yakın. malzeme sevkiyatını hiç bir bedel almadan ben yapabilirim. aylık gelirin de yaklaşık 4-5 bin tl yi bulur yeter ki ana konular üzerinde anlaşalım.

ihsanturgut1@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
Üye257 yazı
ihsan bey bi şey ortaya attınız ve kayboldunuz msjlarımada cevap vermıyorsunuz
renas

Yeni Üye3 yazı
lolipop şeker sosyete şekeri dağıtımı yapabilirsiniz.
sermayesi az ve kazancı yüksek. ilgilenirseniz detaylı görüşebiliriz.
ALTIN ŞEKER
Lolipop Şeker
0 533 251 74 64

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Gyda
Üye257 yazı
güncel
renas

Yeni Üye40 yazı
Branşınız nedir? Sınıf öğretmeni misiniz, teknik öğretmen mi?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama
Üye257 yazı
sınıf öğretmeniyim
renas