Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Adıyamanda 15000 Tl Sermayeyle Ne İş Yapabilirim

Başlatanrenas002Tarih19/11/2013 10:11:45Yorum97

İlk mesaj
Üye257 yazı
Merhaba arkadaşlar daha öncede forumda bir kaç başlık açmıştım ve yorumlarınızı almıştım özellikle sermayesiz olmasını istemiştim ama gelen yorumlar genellikle network siztemi üzerine veya birlikte çalışıp sözünde durmayan arkadaşlar veya benim yapamayacağım işler oldu bu sefer sermaye bile denmeyecek kadar küçük bir meblağ ama yinede 15000-20000 tl gibi cüzi bir parayla ne iş yapabilirim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Şunuda belirteyim ticaret tecrübem yok ve öğretmenim.Şimdiden herkese sonsuz teşekkürler emre-02@hotmail.com
renas

Yerleşim Türkiye / AdıyamanMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
97 yorum
Üye257 yazı
güncel
renas

Yerleşim Türkiye / AdyyamanMeslek Ö?retmen
Yeni Üye8 yazı
ambalaj işine gir poşet bardak kaşık çatal vb gibi sermayen hayli hayli yeter...
aspuzu.makina

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Yöneticilik
Üye257 yazı

ambalaj işi derken bu konuda aydınlatırmısın arkadaşım
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Yeni Üye2 yazı
sana özel mesaj attım kardeşim bendede küçük sermaye var yumurta işi yapmayı düşünüyorum

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek
Üye194 yazı
Dolum fiyatına sıfır toner satabilirsin ayda 3-4 binlira kazanabilirsin

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye7 yazı
sigorta acentalığı yapmak ister misiniz ?

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Sigortacy
Üye257 yazı
merhaba arkadaşlar bır kaç haftadır yokum belki duyanınız olmuştur adıyamanda öğretmen servisi uçurumdan uçtu diye onlardan biride bendim.o kazadan sonra ilk defa giriyorum bu arada bi kaç arkadaşım yorum yapmış sonsuz teşekkürlerimi sunarım değerli fikirlerinizi esirgemeyin lütfen.
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
sanırım fikirler tükendi
renas

Yeni Üye7 yazı
benim anladıgım kadarıyla çelikanda ögretmensin hocam o bölgede bir iş yapman zor bence sen ayak üstü araba al sat hem paran dagılmaz elınde kalır hemde pazar günleri malatya acık oto pazarına ***ürür satarsın tütün işi felan seni yorar bakkal acsan heryer dolu çelikan sonuçta adıyaman merkeze 70 km malatyaya 90 km ilçe nekadar nufus varki orada zaten ben bunu sana uygun göruyorum cunkü o bölgeyi ve insanların yapısını cok iyi tanıyorum iş olmaz yürümezse hoca yaptı beceremedi derler.

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Gyda
Üye257 yazı
teşekkür ederim ersin araba işi benimde aklıma geliyor ama pek anlamıyom arabalardan
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye473 yazı
hocam, her ne yapacaksan hayirlisini diliyorum. Fakat, ne yaparsan yap, öncelikle isi kendine yakistirman gerekir, sonra da ise güvenmen. "BEN YAPARIM" diyebilmen gerekir. Bir arkadasin dedigi gibi zaman önemli, bir de elkinizdeki miktarin gittigi anda tüm birikim gider ve bu sizin icin hoc olmaz. Dikkatli olunuz.

Zeytin demis bir arkadas, bu tip girisimler size daha olumlu gelismeler sunacaktir. Zamaninizo esnek sekilde ayarlarsiniz ve sizi yormaz.
Hayilisi

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
Üye257 yazı
inşaat sektörüne yabancıyım fakat yüksek sermaye gerektirmez mi
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye160 yazı
Merhabalar öncelikle umarım durumunuza uygun bir iş imkanı bir an önce bulursunuz ama bence elinizdeki sermayeyi burada paylaşmayın benim fikrim bu. Ben bursada bebe ve çocuk giyim toptancılığı yapıyorum tüm illerde gerek mağaza-tuhafiye gerekse pazar-seyyar araç la satış yapan müşterilierm mevcut aydın didimd,kuşadası,bozdağan ve çinede bir çok dükkan ve sayyar esnaf müşterim var kapıda ödeme ücretsiz kargo gibi kolaylıklarımda var . Giyim anlamında pahalı bir il benden aldıklarını % 100-150 kar oranıyla satışını yapıyorlar yinede oradaki satanlara göre ucuz sattıklarını söylüyorlar bence bir inceleyin sitemi . Ayrıca seyyar satamam dükkan açamam dersenizde esnafa sizde toptan verebilir yada e-ticaret yaparak internetten satışını yapabilirsiniz tamamen sizin beceri ve zamanınızla orantılı bir çok satış şekli mevcut saygılar.. (www.pedibebe.com)
www.pedibebe.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye257 yazı
güncelll
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Yeni Üye35 yazı
hocam bu tür çalışmaları gizlilik açısından telefonla yada maille anlatabilirim telefonum 0530 387 29 27 ismim Deniz Ankara da yaşıyorum. Sürekliliği olan bir iş mailime telefonunuzu yazarsanız da uygun bir zamanda sizi ararım . mobilium13@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye80 yazı
bir arsa alın\kiralayın , organik tarım yapın , haftasonları ilgilenirsiniz sadece, Avrupa birliği hibe veriyormuş yanlış bilmiyorsam ürününüzüde alıyor..

yada köylere gidin , ihtiyaçlarını araştırın , ulaşamadıkları şeyler varmı onu araştırın...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye257 yazı
güncelll
renas

Üye105 yazı
05330290027 ararsanız görüşelim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret