Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Adıyamanda 15000 Tl Sermayeyle Ne İş Yapabilirim

Başlatanrenas002Tarih19/11/2013 10:11:45Yorum97

İlk mesaj
Üye257 yazı
Merhaba arkadaşlar daha öncede forumda bir kaç başlık açmıştım ve yorumlarınızı almıştım özellikle sermayesiz olmasını istemiştim ama gelen yorumlar genellikle network siztemi üzerine veya birlikte çalışıp sözünde durmayan arkadaşlar veya benim yapamayacağım işler oldu bu sefer sermaye bile denmeyecek kadar küçük bir meblağ ama yinede 15000-20000 tl gibi cüzi bir parayla ne iş yapabilirim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Şunuda belirteyim ticaret tecrübem yok ve öğretmenim.Şimdiden herkese sonsuz teşekkürler emre-02@hotmail.com
renas

Yerleşim Türkiye / AdıyamanMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
97 yorum
Üye257 yazı
güzel fikirlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlar
renas

Yerleşim Türkiye / AdyyamanMeslek Ö?retmen
Yeni Üye8 yazı
Adıyaman tarihsel açıdan zengin bi bölge, dışarıdan günübirlik turlar düzenleyebilirsin.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye437 yazı

bulunduğunuz il için çok da az sayılmaz elinizdeki miktar.....çeşitli işler yapılabilir....adıyaman merkezli iki üç firma o paranın yarısına çiğköfte bayiliği veriyor....siz de yarım gün hafta içi,cumartesi pazar tam gün dükkanda durabilirsiniz herhalde.....hafta içi bir akrabanız,eşiniz,dostunuz durabilir ya da....açık parfüm bayiliği alabilirsiniz....veya bayilik almadan bir çay ocağı açılabilir....genç bir elemanla....güvenilir.....ufak çaplı fast food açılabilir.....bunların hepsini size yardım edebilecek bir tanıdığınız olduğunu varsa**** yazıyorum tabi....yoksa devlet memurusunuz,zor.....e ticaret yapılabilir.....ya da al sat yaparak bu para biraz daha çoğaltılabilir....hafta içi okuldan arta kalan zamanınızda pazarlamacılık yapabilirsiniz,rağbet görecek bir ürün bulabilirseniz.....cumartesi pazar daha yoğun çalışma kaydıyla.....epey şey yapılabilir,adıyamanda......tabi sizin de içinize sinmesi,kafanıza yatması gerek.....anladığım.selamlar..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye257 yazı
teşekkür ederim sayın şanslı ve gerçekçi.
yazmış olduğunuz fikirler güzel fakat şöyle bir gerçek varki bunlar adıyamanda çok fazla sayıda var ve iş denince adıyamanda şöyle bir mantık vardır biri bi şey yaptımı herkes oraya yöneliyor
renas

Yeni Üye46 yazı

En klişesi sanırım 15bin tl karşılığında alabildiğinizce çok tütün alıp istanbulda veya yurt dışında satmak olur , malum adıyaman tütünü hem meşhur hem ucuz.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Turizm
Üye257 yazı
evet tütün memleketi hatta tütünün en güzel olduğu çelikhan ilçesinde görev yapıyorum fakat tütünü satacağım yeri bilmiyorum
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
yokmu fikrini paylaşacak arkadaşlar
renas

Yeni Üye56 yazı
Reklam sektörüne girmeyi düşündünüz mü ? Adıyaman da djital baskı makinesi kurmuştum sadece 2 firma adıyaman da reklam sektöründe diye biliyorum. Genel bir araştırma yapılması daha uygun olacaktır kanımca . Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Üye257 yazı
reklam sektörü ilginç olabilir hiç düşünmemiştim bu konu hakkındada pek fikrim yok açıkçası.bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim
renas

Yeni Üye56 yazı
Dijital baskı sektöründe adıyaman bakir bir yer ve gelişmekte olan bir bölge. İnşaat sektörünün olduğu yerde reklam sektörü her zaman para kazandırır. Tabiki teknik ekibinizin ve makine elemanlarınız olması lazım ufaktan girmenizi tavsiye ederim. Saygılarımla

Üye257 yazı
teşekkür ederim sessiz01 araştıracağım bu konuyu
renas

Yeni Üye56 yazı
Ben teşekkür ederim sormak istediğin bir şey olursa cevaplarım Saygılarımla

Üye257 yazı
teşekkür ederim sormak isteyeceğim mutlaka olacaktır diye düşünüyorum
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
fikir yokmu arkadaşlar buna çok ihtiyacım var
renas

Üye257 yazı
arkadaşlar yokmu fikir ya al sat tarzıda olabilir
renas

Üye277 yazı
adıyaman da zeytin varmı?
gel bursa ya güzel bi zeytinciyle anlaş al orda sat düşük sermaye ile yapılabilir. en fazla 3-5 kere gelirsin sonra rayına oturur ambarla gönderirler satarsın.
bursa samsun çok yapan var.
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye257 yazı
zeytin yok bu konuda bi arkadaş yazı yazdı görüşelim dedik ama ne yazık ki o da kayıplara karıştı
renas

Yeni Üye5 yazı
arkadaşım hevesini kıracağım ama bence şimdilik bişey yapma derim. bu işler bu şekilde olmaz. 15 bin tl param var acil ticaret yapıp para kazanmak istiyorum diyorsun. üstelik öğretmensin. gününün en az 7 saati okulda geçmek zorunda. olan 15 - 20 bin lira parana olacak. bu şekilde tamamen batırırsın paranı benden söylemesi. sen herkesin dediğine bakma. gidip bi dükkan açsan başında duramayacaksın. direkt batma sebebidir. başına kimi koyarsan koy. öyle akşamları gelirim yada sabahları dururumla olmaz bu işler. hani bişey alıp satsan, ehli olmadığın ürünler üzerinden ne kadar satış yapıp para kazanabilirsin ki kısıtlı zamanında. tamamen şans ve risk. bence kendi alanınla alakalı bi ek iş yap. haftasonları dershane, kurs olabilir. dediğim gibi elindeki paradan olursun bu şekilde.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye257 yazı
yorumun için teşekkür ederim ama hevesimi hiç bir şey kıramayacak çünkü bunu yapmayı çok istiyorum ve elimden geleni yapacağım
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Yeni Üye4 yazı
Firmamız Antalya'da pamuk şeker ve patlamış mısır olarak üretim
yapmaktadır.Türkiye geneli iş ortaklarımızı oluşturmak istiyoruz . Ürünlerimiz Market,Bakkal, Okul kantinleri , Akaryakıt istasyonlarında satılmaktadır. Detaylı Bilgi için İrtibat: 0 546 545 07 38
Adem çelik

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
yorumlar bitti galiba :((