Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yumurta

Başlatanömer şerifTarih19/11/2013 07:24:15Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
slm arkadaşlar ben batmanda yumurta işi yapıyorum. günde 400 koli bazende 500 koli satıyorum. burda çok pahallıya bana geliyor acaba uygun fiyata alacağım toptan yumurta yerleri varmı yardımcı olursanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / BatmanMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye437 yazı
internette biraz araştırırsanız epey seçenek çıkıyor....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye141 yazı
Arkadaşım olduğun yerde işsiz insan çok vardır..Bi kaç köy vs . kooperatif bul onlara ürettir ve alım garantisi ver .En güzel kendi bölgen kendi halkın kazansız ..zamanla her yere açılırsın .. inşallah ii olur tabi işlerin.

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Üye420 yazı

başka yerden ucuzada bulsan yol masrafı aynı hatta daha pahalıya gelecektir

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
Yeni Üye32 yazı
maşallah hocm Allahım daha çok versin Konya da bu işi yapa firmalar var görüşebilirsem haber ederim

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Muhasebe
Yeni Üye3 yazı
tşk hocam eyer bağlantı kurarsanız çok sevinirim saygılarımla

Yerleşim Türkiye / BatmanMeslek Ticaret
Yeni Üye69 yazı
Yumurta ihtal edilese kar düşükmü

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ömer şerif
slm arkadaşlar ben batmanda yumurta işi yapıyorum. günde 400 koli bazende 500 koli satıyorum. burda çok pahallıya bana geliyor acaba uygun fiyata alacağım toptan yumurta yerleri varmı yardımcı olursanız sevinirim

Bilgi edinmek maksadıyla aldığın ortalama alış fiyatları hakkında bilgi verirmisin
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama