Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tavşan Eti Üretimi İle İlgili

BaşlatanCSYTarih21/06/2008 12:20:39Yorum36

İlk mesaj
Yeni Üye60 yazı
arkadaşlar merhaba birkaç ÜRETİM projesi üzerinde çalışmaktayız. Belki sizler gidi değerli arkadaşlarında bizlere faydası olur diye ilk projemiz hakkında bilgilerinize başvuruyorum.
Devlet teşviğinin geçerli olduğu bir bölgede bir tavşan eti çiftliği kurmak; bu şartlarda Tc de bizlere para kazandırırmı? bu iş üzerinde araştırmalar yapıyoruz. bu hayvanın eti tüyü postu kemiği dıçkısı her şeyi para. pazarlama ve üretim tesisi konusunda bilgileriniz nelerdir payalaşa bilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Cesaret Servetin Yarısıdır.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar yok mu gerçekten et yada yün için beslenen tavşan işini bilen biri
ama esas önemli olan pazar, pazarlama konusunda bilgisi olan arkadaşların maillerini ve yazılarını bekliyorum teşekkürler şimdiden
yatırım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar
Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar internette gezinirken tesadüfen yazılarınızı gördüm okudum bende şöyle düşünüyorum belki bu fikrimin size faydası olur diye düşündüm bu tavşan etinden acaba bildiğimiz marketlerde satılan sucuk olurmu, çünkü tavuk etinden hindi etinden her türlü etten salam sucuk yapıyorlar hatta bazı **** adamlar domuz, at, köpek, eşşek ne varsa kokuşmuş sucuk yapıp piyasaya satıyorlar televizyonda gazetede okuyoruz haberlerde izliyoruz ama bu tavşan eti yenilebilir temiz bir et bildiğim kadarıya bizim insanlarımız alışkın değil bilmiyorlar ördek kaz etleride aynı şekil yani demek istediğim üretmeden önce satılacak bir ambalaj bulun derim masela salam sucuk gibi yapın yasal olarak marka tescil ettirin sağlık bakanlığı izni alın reklam yapın hem üretin çiflikte hemde sucuk imalathanesi kurun ne bilim kebapçı dükkanı gibi bir yer açın oraya teşhir edin sucuk salam kuşbaşı tavsan eti ızgara falan satın kardeşim elin mc donaldsı dünyaya hakim olmuş siz 2 kıçıkırık kasap satmam dedi diye pes etmeyin mutlaka satacak bir yol bulun derim size saygılar sunarım arkadaşlar başarılar yola devam..
oguzkağan341

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı

ben size küçük bi anımı anlatayım.
çacukken annesinin yanından yavru bir tavşan almıştım.tavşan gündüzleri bahçede hep otlanıyordu.tavşanı zaman içinde büyüttüm ve bana 8 tane yavru tavşan vermişti.çok şaşırmıştım.hiç erkek tavşan yüzü görmemişti.peki bu yavrular nasıl olmuştu.sonra öğrendim ki bizim tavşan uslu durmamış.kediyle çifletmiş :D
Yani şunu söylemek istiyorum.bana üstüne parada verseler tavşan eti almam.alana da mani olurum.
ama bu işi yapmak isteyen yapabilir.saygı duyarım.
Kimine qöre kralım, kimine qöre yalanım, her kez rahatına baksın adamına qöre adamım..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye7 yazı
Arkadaşlar öncelikle öyle marulla havuçla yeşillikle olmaz bu işler, arkadaş bildiğini zannederek hale gideceksin pazardan toplayacaksın vs vs yazmış ama işin aslı pek öyle olmuyor.. öncelikle çiftlik olarak düşünüyorsanız kafes sistemine alacaksınız (en azından anaç ve damızlıklarınızı) ve yem olarak pelet yem ve kuru yonca tarzı yemler vereceksiniz yeşil yok kısacası.. sebebi ise "ishal" eğer ishale yakalanırsa kurtarması çok zor yada imkansız.. Diğer bir konuda yeni zelanda ve dev cinsler arasındaki tercihti ; yeni zelanda - kaliforniya cinslerinin çiftliklerden çok tutulmasının sebebi üremedir, dev cinslerde üreme biraz daha yavaş oluyor ve anaca gelme süresi daha uzun sürüyor...

Tavşancılık işine girmek isteyen arkadaşlara komple çiftlik kurulumu veya anaç -damızlık - kafes ihtiyaçlarında yardımcı olunur... Beylik Tavşancılık www.beyliktavsan.tr.gg web sitemizden iletişime geçebilir , bilgi edinebilirsiniz...
Beylik Tavşancılık

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ymalat
Yeni Üye24 yazı
Ankarada bildiğiniz tavşan eti satan bir üretici veya satıcı var mı?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
slm arkadaşlar tavşan üretimi yapmak isteyen arkadaşlar medeniinsangb@hotmail.com adresinden bilgi alabilirsiniz hayırlı üretimler
mustafa66

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Serbest meslek