Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Öğrenciler İçin E-bakkal

BaşlatanEmirhancTarih18/11/2013 16:20:01Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Öncelikle yazacağınız yorum öneriler için şimdiden teşekkür ederim.Öncelikle öğrencilerin yoğun olarak yaşadığı bi yerde internet üzerinden market veya bakkal gibi çalışmak istiyorum.Bu konuda bir site kurup bu site üzerinden siparişlerimi alıp çalışmayı düşünüyorum.Market konusu hakkında bir bilgim yok. Ben bu marketi açmadan ufak bir depoda bu işi yapabilirmiyim. Kar oranları nelerdir ve yaklaşık maliyeti ne kadar olur

Yerleşim Türkiye / BalıkesirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye159 yazı
eskişehirde tutar ama %90 evden çıkmaya üşendiği için sigara alırsadece kapıya teslim sigaranın kar marjını düşün onun harici gıda vb bimden alıyor herkez tutabilir ama çok iyi plan yapılması lazım ki buna benzer bi uygulama vardı

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Üye546 yazı
hocam sigara + alkol uzerine cokersen kazanabilirsin ozellikle soguk kış ve sinav donemleri daha iyi tutabilir

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye98 yazı

Sigara alkol işi zor hocam arkadaşın TAPDK belgesi alması gerekiyor o iş için ayrıca alkolün internet üzerinden satışı yasak diye biliyorum
karanlıkta yürüyenler aydınlığı hakedenlerdir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye292 yazı
Müşterilerin öğrenci olacak diyorsun. Öğrenci adama ekonomik hizmet vermelisin etrafındaki bakkal marketten daha ucuza hizmet verebilecek gücün olmalı. Düşünüyorum öğrenci iken en az iki üç marketten alışverişi tamamlardım ki öğrenciler harcamalarına dikkat eder.
Ufak bir depoda ne kadar çeşit bulundurabileceksin, gıda sektörü özen ister. Bence tutulacağını düşünmüyorum ama bir anda büyük kurumsal firmaların bu projeyi almak isteme ihtimalide var. Kişisel fikrim zor bir iş fikri.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye13 yazı
bence paranı daha iyi bir işe yatırmanı isterim. İşin içinde öğrenci varsa tehlikeli :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Üye546 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - arpist
Sigara alkol işi zor hocam arkadaşın TAPDK belgesi alması gerekiyor o iş için ayrıca alkolün internet üzerinden satışı yasak diye biliyorum

Muhterem o zaman bakkal çırağı gibi olacak başka yol kalmadı :)) ama bu piyasada tutunması çok zor.Bİm+A101 vs vs yerler varken bunlara karşı durması cok zor.Sadece alkol ve sigara ile direnebilir oda olmazsa şansı kalmıyor.

DirenEmirhanc# :)))

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye98 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bilgisayaral
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=80114

Forumu hic takip eden yok, lambur lumbur yaziyorsunuz.

Konuyu açan arkadaş sorularının cevapları bu konuda

Hocam özel mesaj atmıştım size bi bakabilirmisiniz
karanlıkta yürüyenler aydınlığı hakedenlerdir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci