Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Çinden Ürün Getirtmek

Başlatanceycey13Tarih17/11/2013 14:49:46Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
merhaba aslında herkesin sorduğu soruyu bende sormak istiyorum çinden elektronik ürün aksesuarları getirtmek istiyorum adetli olarak ama herhangi bir ticari şirketim yok nasıl bir yol izlemeliyim gümrük komisyoncularından mı yardım almalıyım yoksa bir şirket kursam bununla işlerimi çözebilir miyim?nerden başlamalıyım

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye35 yazı
Merhabalar
hocam bende uğraşıyorum ama yüklü miktarda getirirsen kar marjın biraz artıyor onun dışında buradan daha pahalı ve bazı elektronik ürünler gümrükten geçmiyor.
iyi araştır bence benim hesaplarıma göre kesilen fatura üzerine %25-30 gibi bir fiyat daha ekle öyle bak derim
Halimize Şükür..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye33 yazı
hocam zaten anteptesin ki antep türkiyenin çini olarak adlandırılıyor bence bi araştır etrafını. mesela bi zamanlar telefon satmayı düşündüm ve biraz araştırdım ve antepten birisini buldum adam telefon getiriyor veya laptop vs. ve piyasanın çok daha altınaydı tabi gidip adamla görüşemediğimden bişey çıkmadı oradan benim adıma tabi bu dediğim 2 buçuk sene önceydi.

hatta daha öncesinde nargileye merak sardım ve nargile için en iyi tütünlerden olan nakla ve el fakher tütünleri çok uygun fiyata antepten bulmuştum ve kendim kullanmak için almıştım.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ö?retmen
Yeni Üye32 yazı

konyalılar buluşmuş :) hocam bu işi konyada yapan firmalar var yani orada ürettirip burada satan kişiler siz ne işle meşgülsünüz nasıl bir alım yapacaksınız konyada tanıştıracağım direk getirenler ve satış yapan firma var.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Muhasebe
Üye175 yazı
Ticari olması şart deil ama uluslarası bir ticaret yapacaksan muhakkak maliyeye kayıtlı olman lazım diye düşünüyorum. Eğer istersen bir arkadaşım az bir komisyonla tahminim%5 gibi sizin adınıza urun temini yapıyor ve getiriyor

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye8 yazı
herkes artık bu çin olayına girmeye başladı, daha ayrıcalıklı yeni bir şey bulunsa daha iyi olur

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
Çinden ürün getirmek isteyen arkadaşlar benimle bağlantıya geçebilirsiniz. Ben Çin'de mümessillik yapıyorum. 0086 1392 618 72 92 Fatıh

Yerleşim Çin / GuangzhouMeslek Ythalat / Yhracat