İlk mesaj
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorumA
Yeni Üye2 yazı
A
Yeni Üye69 yazı
M
Üye206 yazı
valla arkadasım ıhracat ısı uper guzel bır ıstır kdv yoktur ve vadelı tl ıle alıp pesın dolar ıle satrsın ammmmaaaa
hekesın hacıda degıldır bu pıyasada cook dokulen flas eden ısportacılık yapmak zorunda kalan gordum!!
ben genede gozunu korkutmıyım bu ıse yenı baslıyorsan ufak oyna derım tekstıl ve gıda enguzelı ve elındekı sermayeyıde
ıc pıyasada alsat yaparak herzaman aktıf yap sektor ne olursa olsun alıp satmak en guzel tıcaret saygılar...
H
Yeni Üye68 yazı
04/11/2013 : 21:27:38#4
Web sitesi
Alıntı
Serhat 0531 265 92 12
hanioglu85
A
Yeni Üye69 yazı
Teşk ederim Mrf yorumun için . aslında iç piyasa da güzel aklımda olan kaç bir iş var. ama diş ticaret daha karlı rizki tabıkı var. Ama orta asyada iyi bağlantılarım var onları kullanabilirim diyorum. Hayırlısı bakalım. Hanioğlu size en kısa zaman arayacağım belki bir birimize faydalı olabiliriz.
S
Yeni Üye36 yazı
07/11/2013 : 22:05:08#6
Web sitesi
Alıntı
patlatma, mozaik dekorasyon ürün satmayı düşünürseniz görüşebiliriz. mermer ihracatında iyi para var hele ki göze hoş geliyorsa
I
Yeni Üye3 yazı
herkeze iyi geceler çelik kapı ve iç oda kapısı üreticisiyiz ürünlerimizi iran,ırak,Cezayir, fas gibi ülkelere pazarlamak istiyoruz konuyla ilgili bize yardımcı olmak isterseniz fiyat listesi ve katalog bilgileri sunulacaktır.Şimdiden teşekkürler.ortak girişimlere her zaman açığız.
M
Yeni Üye81 yazı
24/11/2013 : 01:30:27#8
Web sitesi
Alıntı
Patlatma mozaik gibi ürünler asya Ülkeleri için uygun değildir. Çinde 2 tane ofisim var müsait olduğunuzda lütfen arayın
Ramazan Ersan
05449569595
Ramazan Ersan
05449569595
Ramazan ERSAN
A PLUS MARBLE
A PLUS MARBLE
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz