Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

İhracat

BaşlatanansamTarih02/11/2013 04:19:33Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye69 yazı
Merhaba Arkadaşlar ihracat işine girmek istiyorum çok fazla sermayem yok 100000 tl kadar var. Maliyeti ucuz urunler pazarlamak istiyorum. bu konuda hangi urunleri onerırsınız. Neler yapmak gerekiyor yardımcı olursanız sevinirm

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye2 yazı
önerilen ürünleri hangi ülkeye satmayı düşünüyorsun ? pazar bulabilecekmisin ?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye69 yazı
Orta asya ülkelerinde bağlantılarım var . Daha önce az çok ihracat konusunda tecrubem olmuştu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye206 yazı

valla arkadasım ıhracat ısı uper guzel bır ıstır kdv yoktur ve vadelı tl ıle alıp pesın dolar ıle satrsın ammmmaaaa
hekesın hacıda degıldır bu pıyasada cook dokulen flas eden ısportacılık yapmak zorunda kalan gordum!!
ben genede gozunu korkutmıyım bu ıse yenı baslıyorsan ufak oyna derım tekstıl ve gıda enguzelı ve elındekı sermayeyıde
ıc pıyasada alsat yaparak herzaman aktıf yap sektor ne olursa olsun alıp satmak en guzel tıcaret saygılar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye68 yazı
Ortak bir paydada bulusabiliriz istanbulda iseniz arayan goruselim
Serhat 0531 265 92 12
hanioglu85

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye69 yazı
Teşk ederim Mrf yorumun için . aslında iç piyasa da güzel aklımda olan kaç bir iş var. ama diş ticaret daha karlı rizki tabıkı var. Ama orta asyada iyi bağlantılarım var onları kullanabilirim diyorum. Hayırlısı bakalım. Hanioğlu size en kısa zaman arayacağım belki bir birimize faydalı olabiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye36 yazı
patlatma, mozaik dekorasyon ürün satmayı düşünürseniz görüşebiliriz. mermer ihracatında iyi para var hele ki göze hoş geliyorsa

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Mühendis
Yeni Üye3 yazı
herkeze iyi geceler çelik kapı ve iç oda kapısı üreticisiyiz ürünlerimizi iran,ırak,Cezayir, fas gibi ülkelere pazarlamak istiyoruz konuyla ilgili bize yardımcı olmak isterseniz fiyat listesi ve katalog bilgileri sunulacaktır.Şimdiden teşekkürler.ortak girişimlere her zaman açığız.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Esnaf
Yeni Üye81 yazı
Patlatma mozaik gibi ürünler asya Ülkeleri için uygun değildir. Çinde 2 tane ofisim var müsait olduğunuzda lütfen arayın
Ramazan Ersan
05449569595
Ramazan ERSAN
A PLUS MARBLE

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Ythalat / Yhracat