İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Ev Hanımlarına Yönelik Birşeyler Satmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
27 yorumA
Üye574 yazı
I
Yeni Üye4 yazı
T
Üye123 yazı
Merhaba,
elimde Almanya'dan gelme ORİJİNAL ürünler var (Tek kalem ürün).
Bayanların evde kullandıkları ve hatta çocuklarının çeyizlerine koydukları (mevcut müşterilerimin ifadesi) bir ürün.
Benim mecut bir satis ve pazarlama ağım var. 3 senedir devam etmekte ve bu ağı genişletmek istiyorum.
Eğer pazarlama ağın var ise, hemen paraya dönüştürebileceğin bir ürün.
Alış Fiyatı: 16 TL
Satış fiyatı 24 TL
Kar marjı 8 TL (% 50) dir. (Satış fiyatından indirim satıcıya aittir)
İlgi duyuyorsanız, arayın konuşalım.
Hasan
Tel: 507 726 19 33
tmx
M
Üye2659 yazı
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
A
Üye574 yazı
sayın masal06;
şimdi ben mühendisim, bunun yanında işletme mezunuyum, çocuktan bu yana hep birşeyler alıp sattım, yakşalık 28 senelik ticari tecrübem var, yaşım 40, benim yazılım şirketim var ancak işler iyi değil, şu anda ek iş olarak bir tek hurda işi var, ben pazarlama + donanım türü işe çevirecem yazılım işini bu yüzden pazarlama bölümü için aktif satılacak veresiyesi, vadesi olmayacak hemen alınıp satılabilecek ürün yada ürünler arıyorum. Arayışlarımın nedeni bu. Size iyi çalışmalar...
şimdi ben mühendisim, bunun yanında işletme mezunuyum, çocuktan bu yana hep birşeyler alıp sattım, yakşalık 28 senelik ticari tecrübem var, yaşım 40, benim yazılım şirketim var ancak işler iyi değil, şu anda ek iş olarak bir tek hurda işi var, ben pazarlama + donanım türü işe çevirecem yazılım işini bu yüzden pazarlama bölümü için aktif satılacak veresiyesi, vadesi olmayacak hemen alınıp satılabilecek ürün yada ürünler arıyorum. Arayışlarımın nedeni bu. Size iyi çalışmalar...
B
Yeni Üye2 yazı
kardeşim iyi diyorsun da bazı hatta birçok site ve apartman kapı da sâtışa asla izin vermez.birçok kişide zaten kapıyı açmadıkları gibi hemen 155 polisi ara**** şikayette bulunuyor.bence başka bi fikir düşün.
B
Üye137 yazı
16/11/2013 : 00:09:27#7
Web sitesi
Alıntı
merhabalar ben bursada 0-12 yaş bebe ve çocuk giyim toptancılığı yapmaktayım çok uygun fiyatlara ürünlerim mevcut özellikle ev hanımlarının gerek kendi çocuklarına gerek hediyelik adı altında geri çeviremiyceği ürünler.öncelikle kapıkapı değilde stand küçük bir tezgah yada internetten satışı yapılabilir bu sizin yaratıcılığınıza ve imkanınıza kalmış ama şöyle söyleyebilirimki toptan satarsanız internetten yada dükkanlara hatta ev hanımlarına ek iş olarak yapabiliceği bir fırsat sunmuş olursunuz % 25-30 arası bir kar elde edersiniz perakende satışında ise %150-200 arası net kar olur ve dediğiniz gibi veresiyelik fiyatlar değil 1.55 krş 1,95 krş 2,25 krşa çıt badi-tek alt -patik -ayakkabı ve 4,85 e ikili takımlar mevcut dilerseniz bir inceleyin işyapmak isteyen insanlarla en azından fikir alışverişi yapmayı severim hayırlı kazançlar BURSA/PEDİBEBE www.pedibebe.com (üyelik ve minimum alım sınırı yok üstelik tüm illere ücretsiz kargo )05378150969
E
Üye193 yazı
bitkisel sabun şampuan al apartmanlara görevliler girdirirse veya bayanlar pazarlamacıları eve alırsa cayır cayır satarsın. bence farklı bir iş düşün derim.
A
Üye574 yazı
sayın enes_468 nasıl farklı bir iş düşünüyüm, ben daha çok bulaşık deterjanı tarzı birşeyler düşünüyorum ama tam netleştiremedim. sizin önerinizde olabilir aslında
A
Üye574 yazı
O
Yeni Üye22 yazı
kozmetik ürünler verebiliriz toptan
O
Yeni Üye22 yazı
A
Üye574 yazı
arkadaşlar değişik bir ürün sunabilecek birisi yok mu aramızda? çat kapı 5-10 tl civarında ev hanımlarının ilgilenebileceği bütçe olarak da fazla bir yük getirmeyecek bir ürün arıyorum.
A
Yeni Üye9 yazı
17/11/2013 : 02:43:44#14
Web sitesi
Alıntı
bence cocuk ve bebek eşyaları satınız www.pedibebe.com
E
Üye326 yazı
Empati kurarak düşünürsem, o şekilde tanıtım yapıp para kazanabilirsiniz. Mesela Afyonkarahisar'da bulunan termal tesislerini tanıtırsınız satıştan şirketten trink pay alabilirsiniz.
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..
A
Üye574 yazı
sayın erdi eryılmaz;
termal tesis pazarlaması işini ben yapamam, ekip kuracam, aktif birşeyler satmak istiyorum, ilginiz için yine de tşk ederim. iyi çalışmalar...
termal tesis pazarlaması işini ben yapamam, ekip kuracam, aktif birşeyler satmak istiyorum, ilginiz için yine de tşk ederim. iyi çalışmalar...
T
Üye123 yazı
Arkadaşalar,
Almanya'dan ithal ettiğin meyve bıcakları var. SOLİNGEN marka. fiyatı cok cazip.
Almanya'dan ithal ettiğin meyve bıcakları var. SOLİNGEN marka. fiyatı cok cazip.
tmx
T
Üye123 yazı
Merhaba,
Bayanların evde kullandıkları ve hatta çocuklarının çeyizlerine koydukları (mevcut müşterilerimin ifadesi) bir ürün.
Benim mecut bir satis ve pazarlama ağım var. 3 senedir devam etmekte ve bu ağı genişletmek istiyorum.
Satış fiyatı 24 TL
Hasan
Satış fiyatı 24 TL
Hasan
tmx
1
Üye515 yazı
18/11/2013 : 14:30:43#19
Web sitesi
Alıntı
yyithalata üye olun orda ayakkabı hurcu ile mıknatıslı cam sileceği var bence kapıda satış için tam aradığınız ürün
E
Üye193 yazı
farklı dememdeki kasıt şu dostum yani apartmana giripte bişeyler satma gibi düşünme. git sosyete pazarlarına 2 m2 bir yer aç satacağın ürünüde iyi belirle mesela sarma makinası salatalık şekillendirici gibi düşük maliyetli ürünler al sosyete pazarlarında sat. bu zamanda apartmana giripte ürün satmak zor. haaaaaaaaaaa bide şu var eskilerden bir iş, prinç üzerine yazı yaz. kolye olarak sat. nette tüm ekipmanlarını 300 tl ye satıyorlar. nette prinç üzerine yazı kalemi diye arat tüm seti satan 2*3 kişi var.
M
Üye546 yazı
Hocam bence bir kaç paket halinde düşünebilirsin.Örnek olarak;birisi temizlik birisi genel kullanıma hitap edebilir.Çünkü halkımız eskisi gibi değil bilinçli tüketici haline geldi.Kolay kolay kimse güvenmediği kozmetik ürünlerine para vermeyebilir.Temizlik olarak kış ayı geldiği için kış ayına yönelik çalışabilirsiniz.Örnek olarak;Lavabo temizleyicisi+halı temizleyicisi+baca açıcı+sünger+mini oda parfümü gibi düşünebilirsiniz.Ürün ne kadar fazla olursa malum o kadar göze kalabalık geliyor.Kapı satışı olacağı için o sezona hitap ederek çalışmak size artı katacağı düşüncesindeyim
iyi çalışmalar
iyi çalışmalar
A
Üye574 yazı
konu günceldir.
A
Üye574 yazı
arkadaşlar 3-4 bayan üniversite öğrencisi pazarlamacı ile ev hanımlarına yönelik ne pazarlayabiliriz, mesela bulaşık deterjanı olabilir. Yani bu ürün herkesin bir anda alabileceği bir ürün olmalı fiyat en fazla 10 tl filan olmalı. Nasıl birşey pazarlamanabilir.
H
Yeni Üye18 yazı
ankara2929 ev hanımlarına yönelik çok kaliteli çeyizlik yastık imal ediyorum hiç bir hanım hayır demiyor yeterki fiyatı cüzdandaki parayı geçmesin kendide kullanıyor çocuklarının çeyizinede ayırıyor şu an ben aynı yöntemle antalyada satıyorum ilgilenirsen arayabilirsin bugün her hangi bir çeyiz atölyesinde aynı kaliteyi yaptırabilmesi için 2 katından fazla para ödemesi gerekiyor ev hanımlarıda bunu zaten biliyor başarılar 05079275079 numaram
A
Üye574 yazı
konu günceldir.
A
Üye574 yazı
konu günceldir.Arkadaşlar...
T
Üye123 yazı
ankara 2929,
bıcak konusunu degerlendirdiniz mi?
Satış fiyatı 24 TL
bıcak konusunu degerlendirdiniz mi?
Satış fiyatı 24 TL
tmx
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz