"BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR…" YURD@L@N
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - yurdalan Merhaba bulgaristanda 2009 yılının sonunda kurmuş olduğum bi şirketim var.1 yldır kendi sigortamıda ödüyorum ama faliyetim yok şirketle ilgili 3 kez bg gittim geldim son gidişimi multi c vize aldım. inş malzemesi işiyle uğraşmak istemiştim ama çok sermaye istiyor diye vaz geçtim şimdi kırcaalide cafe açmayı düşünüyorum ama malzemeleri tr den mi yoksa bg den mi alayım bilmiyorum.birde uzun süreli oturum d vize nasıl alırım bilinen yollardan(evlilik,10 kişi çalıştırma,çocuk sahibi olma,1.000.000 $ ,gayri menkul sahibi olma,aileden bg li olması,şirket şubesi açma) v.s farklı bi bilgisi olan bu konuda yardımcı olacak ve konyla ilgili bilgi verecek arkadaşlar varsa memnun olurum. şimdiden teşekkürler. |
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - yurdalan arkadaşlar konuyla ilgili bir bilgisi olan varmı dedim yorum çok net bi bilgi yok.tabiki olaylara pembe gözlükle bakıp kendimizi kandırmayalım her işin kendine göre riskleri vardır önemli olan o riski askariye indirmek.ayrıca paylaşımlarınız içinde teşekkürler.benim kafama takılan şu vize meselesi nasıl çözülür diye 10 işçi göster b.g para kazansın . başka yolu yokmu evlilik hariç.yani netde fazla paylaşılmamış başka vize alma yöntemleri bilin bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.teşekkürler... |