Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

60. 000 Tl Sermaye İle Ne İş Yapılabilir?

BaşlatanphotomussyTarih13/11/2013 23:56:12Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar 60.000tl sermaye ile ne iş yapılabilir. bilgileriniz için şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Fotoğrafçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye25 yazı
tam 1 yıl oldu konikse üye olalı 20 bin tl ile iş yapılır filan düşünüyordum ama bir yılda burdaki yorumculardan anladımki bir fikri olmayan girişimcinin iş yapabilmesi için en az 150 bin tl si olması lazım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye47 yazı
katılıyorum... paradan önce girişimcilikte iş fikri sahibi olmak lazım... ne iş yapacağınızın önemi de yok sadece bir iş fikri...Sonra onu işlemek, derinleştirmek kolay ve ona göre kaynak bulmak gerekir... Girişimciliğin en temel kuralı neyi iyi yapabilirimi bilmektir. Bir işte çok para var ben de gireyim o işe demek risktir... Sayın arkadaşıma tavsiyem önce neyi yapması gerektiğini bilmesi sonra parasını ortaya koyması gerek. Burada hiç kimsenin vereceği iş tavsiyesi sizin yapabiletinizi sağlamaz...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye17 yazı

internet bankacılığından euro kuru 2.71TL'ye düşünce tüm TL'yi euroya aktarıyorum .her hafta illa bir ekonomik veri açıklanıyor iyi yada kötü.
ve 2.75 in üzerine çıkınca satıyorum haftada 5-6 bin temiz kazanıyorum oturduğum yerden. 2.70 in altına düşmüyor keşke düşse de daha çok kar etsem :))

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye26 yazı
120 130 bin tl ile yapıyosunuz heralde bu işi yoksa öle bir para kazanamazsınız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tatli45
internet bankacılığından euro kuru 2.71TL'ye düşünce tüm TL'yi euroya aktarıyorum .her hafta illa bir ekonomik veri açıklanıyor iyi yada kötü.
ve 2.75 in üzerine çıkınca satıyorum haftada 5-6 bin temiz kazanıyorum oturduğum yerden. 2.70 in altına düşmüyor keşke düşse de daha çok kar etsem :))

Hangi bankanın internet bankacılığıymış bu :) 2.71 den 2.69 a düşünce ne yapıyon almaya devammı ediyorsun :)
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye175 yazı
Değerli müteşebbüs kardeşim ben sana bilmediğin bir işe paranın tamamını yatırmamanı tavsiye ederim. Ama ben tecrübe ettiğim bir iş için ortak arıyorum düşünürsen özelden görüşelim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye17 yazı
şu an 2,75 . dün 2,76 dan çıkarttım hepsini beklemedeyim. 2,70-2,69 bandına düşünce alım yapacağım. günlük aç takip et kurları :))

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - masal06
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tatli45

Hangi bankanın internet bankacılığıymış bu :) 2.71 den 2.69 a düşünce ne yapıyon almaya devammı ediyorsun :)

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye84 yazı
banka kuru pahalı oluyor piyasaya göre, ayrıca düşersen ne yapacaksın bence çok riskli parayla o şekilde oynamak.. ama risk olmadan da köfte olmuyor işte :)

60bin ile bir çok iş yapılır ama bildiğinz iş en iyisidir, paranız yeterli değilse bildiğiniz iş için esnaf kredi çekip o şekilde destek alabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
izmire gel sermayenin sadece 30 bin tl sini ticaret yaparak ayda minimum 6500 tl kazandırayım..
...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Arezzo
katılıyorum... paradan önce girişimcilikte iş fikri sahibi olmak lazım... ne iş yapacağınızın önemi de yok sadece bir iş fikri...Sonra onu işlemek, derinleştirmek kolay ve ona göre kaynak bulmak gerekir... Girişimciliğin en temel kuralı neyi iyi yapabilirimi bilmektir. Bir işte çok para var ben de gireyim o işe demek risktir... Sayın arkadaşıma tavsiyem önce neyi yapması gerektiğini bilmesi sonra parasını ortaya koyması gerek. Burada hiç kimsenin vereceği iş tavsiyesi sizin yapabiletinizi sağlamaz...

bu yoruma kalıbımı basarım Artık biraz bilincli olmanın zamanı geldi
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye27 yazı
dovız al sat konusunda kur farkı konusunda hangı bankanın ınternet bankacılıgı daha ıyı ?

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Yöneticilik