Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Av Fişeği Üretimi

BaşlatanMehmetAkgozTarih13/11/2013 01:01:06Yorum3

İlk mesaj
Biliyorum bir çok büyük firma var ama bir çok büyük firmadan büyük projelerim var.

Konu hakkında az çok araştırma yaptım acaba burda konuya vakıf kimse varmıdır?

Çok büyük bi atolye acmak istemiyorum yıllık 50-60 bin üretimi olucak bi yer ayda 5 bin yeterli bi sayı özel üretim fişekler için. Hem bu piyasanın extrem ürünlere diş pazarda çok fazla alıcısı var.1-2 senedir üstünde çalıştığım modeller var hiç bir avcının dayanamayıp yanında taşımak istediği türden.

Sizce?

Her Türden Su Ürünleri
Temin Edilir.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Kimse bişey bilmiymu bu konuda
Her Türden Su Ürünleri
Temin Edilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
arkadaş öyle bir konuki fişek üretmek öyle basit bir işmiki herkez bilsin,belki bilenler çıkar dur bakalım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama

babamın işlettiği av bayii dükkanında 13-15 yaşlarındayken kış aylarında mke fişekleri tükenirdi.satışa yetişilmezdi.ankaraya gidilip alınamazdı kardan kışdan.dükkanın alt katında az üretmedik av fişeklerini.sık allah sık ellerim su toplardı.sonradan presli yıldız kapatmalı sıkma makineleri çıktıda rahata ermiştik.
hiç unutmam çocuğuz ya barut iki ölçek tapa yok arada üzerine 1 numara saçma en üstüne 8 numara metalikle kapatırdık avcılar gelir ya hacı abi bu aldığımız fişekler çok sert çıktı kuş darmağın oluyor etin yenecek yanı kalmadı mke'yi mahkemeye vereceğim derlerdi biz de alt katta kih kih gülerdik.ne günlerdi be.
yani hocam bu fikrin iyi bir fikir olabilir ama kanuni yönünü emniyet yönünü araştır.uğraştığına değermi değmezmi bilinmez.ama italyan fişek markaları iyice aştı kendilerini yerli fişeklere hiç dönüp bakan yok.merdiven altı üretim yapabilirsin el altından satarsın ama duyulursa sıkıntı olur malum havai fişeği bile düğünlerde polisden izin almadan atamıyorsun ki biz av fişeğinden bahsediyoruz...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek